Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי סיאט מיי אנשים קנאים מאוד שרטו לי את הרכב עם מפתח

הלכתי לסיאט לעשות תיקוני צבע וזה יצא.....בלשון עדינה זוועה!!! צבעו לי את כל המסביב (נהיה גבעה לבנה מסביב לשריטה) והשריטה הפכה להיות צבע אפור מזעזע וזה יותר בולט ממה שזה היה

רציתי לדעת אם יש דרך להסיר את התיקוני צבע (מכחול) שעשו והאם מומלץ לגרד את זה או משהו כזה

חייב את עזרתכם תודה רבה!!

seat mii 5 doors

חיה רעה =]:evil:

פורסם

רק לשייף את זה .. איפה אתה נמצא אם באזור חיפה אשמח לשלוח אותך למישהו מקצועי שמתעסק עם צבע ופחחות ולדעתי יוכל לעזור לך מאוד עם מקרה זה .

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

נוכחי SEAT IBIZA 1.0TSI 2016

פורסם

תחזור למוסך שיסדרו לך את זה כמו שצריך.

או שיחזירו לך את הכסף כדי שתלך למקום אחר שכן יודע לעשות את העבודה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני מאיזור ירושלים למי שיש מישהו טוב להמליץ עליו אני אשמח

ואני לא חוזר לשם זה מוסך צמפיון ירושלים ראיתי עוד כמה שבאו לעשות תיקוני צבע הם ממש חאפרים שם לחזור לשם ממש לא בא בחשבון

והם לא לקחו כסף כנראה זה למה זה נראה ככה

seat mii 5 doors

חיה רעה =]:evil:

פורסם

מצער לשמוע שגם שאתה מפקיד את הרכב אצל אנשים שאמורים להיות "מקצועיים " , ובסוף אתה בא ורואה שהתיקון יצא על הפנים .

בגלל זה עדיף (לפי דעתי ) לתקן עצמאית או אצל דיטיילר שיודע מה לעשות בדיוק !

אני לבד ראיתי מוסכי פחחות שבאו אליהם לתיקון שריטה , וצבעו את השריטה וגם מחוץ לשריטה מבלי ללטש וכו' , ומבחינתם זה נקרא "תיקון מקומי " - בדיוק כמו אצלך.

אתה יכול לעלות תמונות מהתיקון שעשו לך ?

פורסם

אכן תיקון על הפנים . רואים שלא מילאו את השריטה כמו שצריך, ולא עשו את התהליך לפרטי פרטים .

רכב חדש + צבע חדש (לא דהוי ) + צבע לבן = התיקון צריך להיות קלי קלות .

אולי עדיף לך ללכת לדיטיילר כי חבל לצבוע דלת לרכב חדש .

פורסם
אני מאיזור ירושלים למי שיש מישהו טוב להמליץ עליו אני אשמח

ואני לא חוזר לשם זה מוסך צמפיון ירושלים ראיתי עוד כמה שבאו לעשות תיקוני צבע הם ממש חאפרים שם לחזור לשם ממש לא בא בחשבון

והם לא לקחו כסף כנראה זה למה זה נראה ככה

ממליץ לך בחום לדבר עם השירות לקוחות שלהם בעבר היה לי גולף שטופלה לא כראוי , נטען בפניי כי הוחלפו מס' דברים ולאחר שהמוסכניק שטיפל באותו נדרש להביא לי את החלקים ישנים בכדי שאראה שהוחלף נטען בפניי כי זרק אותם ואין אפשרות להראותם. לאחר בדיקה מעמיקה בבית עם בעל מקצוע מהמשפחה נראה כי שום דבר אשר נכתב בחשבונית הוחלף ובמידה והוחלף הוחלף לחלקים משומשים ובטח שלא חדשים .

דיברתי עם שירות הלקוחות קיבלתי מענה די מהיר לבעיה שלי קראו לי בשנית לגשת למוסך החליפו לי את החלקים זיכו אותי ב 50 אחוז מהסכום ובנוסף כפיצוי טיפול 15K על חשבונם .

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

נוכחי SEAT IBIZA 1.0TSI 2016

פורסם

צביעה של כל הדלת לא תצא יפה בגלל המדבקות שיש שם.

יהיה קשה להשיג נוספות ולהדביק כמו שהרכב הגיע איתם.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

הם גבו ממך תשלום על התיקון הזה ?! כל ילדה בגן יכלה לעשות תיקון מוצלח יותר..

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

יש לי שאלה שקשורה לזה.

אם פותח השרשור הולך דיטיילר מקצועי והוא אכן מעלים את השריטה,בעל הרכב צריך להיות משועבד לחומרים ו"לתחזק" את העבודה שהדיטיילר עשה?

פורסם

שתי ידיים שמאליות יש לאדם שעשה לך את התיקון.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בדיוק מה שרציתי להגיד,גם אם זה בחינם,עדיף היה למוסך להגיד שהם לא יכולים לעשות זאת.

לוקו,אין צורך אם פוליש אגרסיבי יעזור,אין תחזוקה לזה,אבל אם זה חדר את היסוד או הגיע,זה רק צביעה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...