Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב ובוקר טוב לכולם, כבר שבוע שיש לי שתי בעיות ממש מוזרות ברכב ואני לא ממש יודע מה לעשות. הקריטית בינהם היא שההילוכים לא עוברים כמו שצריךץ לדעתי בעייה זו נובעת מבעייה בתזמון הטורים של הרכב כלומר כאשר אני לוחץ גז והרכב אמור להעלות הילוך הוא מזפזפ על הסלד ועולה ויורד בקצב מהיר ולא מעביר הילוך וכתוצה מזה האוטו לא מאיץ וישנם רעידות קלות, על מנת לפתור בעייה זו אני עוזב קלות את דוושת הגז ולוחץ שנית ואז זה מסתדר. אני נתקל בבעיה זו בעיקר בתחילת נסיעה ובעליות קלות ולכ בכל נסיעה. לא היו לי קודם לכן שום בעיות בגיר ותאמת זה לא מרגיש כמו גיר כי כאשר ההילוך עובר הוא עובר חלק. בעייה שנייה שיש לי היא ממש מוזרה יש ליי צפצוץ בתוך האוטו ממש כמו קליטה גרועה של רדיו שהוא מתחזק בכל פעם שאני לוחץ על דוושת הגז במידה ואני לא לוחץ הזמזום ממש נחלש ואפילו נעלם. מקווה שמשהו יוכל לעזור עם הבעיות המוזרות של הרכב שלי, המון המון תודות!!

פורסם

צריך לגשת למוסך שמתמחה ברכבים יפניים לאבחון.

תקלת הסל"ד אם היא מלווה בזיוף/גמגום - יש בעיה באחד מחוטי ההצתה/סליל הצתה לא תקין/אחד החיישנים במערכת ההזרקה מלוכלך/סיים את תפקידו/יש אפשרות גם למסנן דלק סתום חלקית/דרוש החלפה.

לעומת זאת,אם אתה לוחץ על הגז, הטורים בשמיים והמהירות לא עולה בהתאם- הבעיה בגיר ואז צריך לגשת למכן גירים.

עדיף,שתכתוב מהיכן אתה בארץ כדי לקבל המלצה למוסך טוב/מכון גירים איכותי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
צריך לגשת למוסך שמתמחה ברכבים יפניים לאבחון.

תקלת הסל"ד אם היא מלווה בזיוף/גמגום - יש בעיה באחד מחוטי ההצתה/סליל הצתה לא תקין/אחד החיישנים במערכת ההזרקה מלוכלך/סיים את תפקידו/יש אפשרות גם למסנן דלק סתום חלקית/דרוש החלפה.

לעומת זאת,אם אתה לוחץ על הגז, הטורים בשמיים והמהירות לא עולה בהתאם- הבעיה בגיר ואז צריך לגשת למכן גירים.

עדיף,שתכתוב מהיכן אתה בארץ כדי לקבל המלצה למוסך טוב/מכון גירים איכותי.

תודה רבה חביבי אני מטבעון... לגבי הבעייה בנסיעה כאשר אני נותן גן האוטו כן מאיץ אבל לפעמים הוא לא ממש מעביר הילוך ומתחיל לרצד על הטורים.

פורסם

לא מכיר בטבעון.

בקרית אתא יש לך בתוך עיר גנים (צומת דשנים בפנים) את מוסך שני שירות לרכב -יש להם מחלקת דיאגנוסטיקה מקיפה.

מכון גירים טוב,למקרהב שהתקלה בגיר חלילה בכל זאת (גם אם יקר) הוא גירומטיק,שנמצא ברחוב המוסכים (בין לב המפרץ לבתי זיקוק,צמוד לשני מגרשי המכוניות של רכב כהן).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בנוגע לרעש תנסה לכבות לגמרי את המערכת. ואם הרעש יחלוף אז זה כנראה קשור לכבל של הפלוס שקרוב לכבלים של הרמקולים.

• תוכן חדש...