Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על הפורום,

עזרתכם בבחירת רכב.

אני מתלבט בין הרכבים הנ"ל:

1. פיאט פונטו גרנדה Active Esp ידני 1.25 - שנת 2008

2. פיג'ו 206 One Line PK ידני 1.4 - שנת 2008

3. יונדאי i10 Inspire ידני 1.1 - 69 כ"ס - שנת 2009

מישהו כאן יכול לעזור בבחירה.

השיקולים:

הסכום שאני מעוניין- עד 35,000 ש"ח, עדיף עד 30.

שנת ייצור כמה שיותר גבוהה בהתאם לסכום הנ"ל.

לנסיעות בעיקר בעיר. בנוסף שתהיה נוחה לנסיעות ארוכות בסופי שבוע. (אין לי בעיה עם ידנית).

דברים נוספים שחשובים לי: בטיחות, חסכונית בדלק, יפה, חסכונית בטיפולים, אמינות, תואמת לאיש גבוה 1.85, תואמת לזוג, שקטה, חזקה.

דבר נוסף, לפי מה שהבנתי, יש אחריות לפג'ו והיונדאי או 3 שנים או 100,000 ק"מ. מישהו יודע אם זה נכון?

אודה לכם על התשובות, ואני גם פתוח להצעות נוספות.

פורסם

אף אחד מן הדגמים שציינתי כבר לא יהיה באחריות כשתקנה אותו, לכן נושא האחריות לא ממש רלוונטי.

אני מעריך שתוכל למצוא בתקציב שלך גם גרנדה מ-2009. על i10 בתצקיב שלך - כנראה תצטרך לוותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דגמי 2010 של היונדאי יכולים להיכנס,אבל דווקא היונדאי לדעתי נופלת בין הכיסאות,לא מזמן מצאתי לחברת פורום ספארק 2012 אם איני טועה עם ק"מ ממש טוב ב35,המחירים של היונדאי נראים מעל הממוצע,ואין ממש על מה לשלם.

לדרישות שלך הייתי בוחר בגרנדה,היא מאוד חסכונית,בטיחות טובה למרות שיש רק 2 כריות אוויר,רק ב1.4 יש 6,אבל היא לא ממש חזקה.

הפיגו כניראה תהיה מאט יותר חזקה אבל גם פה לא מדובר על רכב עם ביצועים,מאט פחות חסכונית,אבל נוחה.

היונדאי נופלת בין הכיסאות היא לא ממש חסכונית בין המיני,גם הבטיחות לא מצטיינת,ובטח לא זריזה,לדעתי אתה יכול לבדוק את הפנדה שתציע צריכת דלק טובה יותר או גם לחפש שברולט ספארק שהיא החזקה בין המיני בטיחות טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נראה לי שהכי נכון ללכת על גרנדה Active אוט' 1.4. ראיתי שרובן באות עם גיר רובוטי, האמת שבעבר התנסיתי ולא אהבתי, היה קרטוע\ גמגום. השאלה איך הנסיעה על גיר רובטי של הגרנדה?

גם הספארק חמודה אבללא נראה לי- היא בתקציב?

את הפנדה לא אהבתי מבחינה חיצונית

פורסם

מחוץ לעיר הרובוט בסדר גמור,בעיר לפעמים הוא פחות חלק במצבים של למשל מהמורה על הכביש בירידה הוא יכול למשוך את ההילוך הראשון יותר מאשר צריך,אני בעיר כנוסע ב107 מעדיף להחליף לבד.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היונדאי היא פשוט אמינה והמחיר בהתאם. הפיאט הרובוטי הכל טוב ויפה עד התקלה ברובוט הסכומים אסטרונומים ורק בפיאט אתה יכול לתקן. הפיגו היא המאוזנת קצת תקלות ולא הכי יקרות.

פורסם

תודה על התשובות.

במחשבה שנייה לא נראה שאלך על גיר רובוטי.

עדיין נותרתי עם ספק.

המחשבה היא I10 או ספארק בהנחה שאמצא משהו בתקציב

פורסם

הייתי הולך על הספארק,צריכה בערך דומה,רק שהספארק זריזה יותר.

פורסם

נראה לי שלמצוא ספארק בתקציב הנתון יהיה קשה - בשביל למצוא ספארק במצב טוב בקלות, צריך למתוח את התקציב לכיוון 40000 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...