Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגת חדשה

הובלתי פיקנטו 2013 אוטומטית בת חודשיים אל סיום חייה בתאונה (שבה יצאתי בריאה ושלמה)

רוצה לקנות רכב ומתלבטת

מהפיקנטו הייתי מרוצה מאד מלבד דבר אחד-הקפיציות כלומר ה"מתלים הנוקשים"

האם יונדאי i10 2014 תהיה שונה ותתן נהיגה יותר "חלקה" יותר

אחרי חוויית התאונה חשוב לי להרגיש ולהיות בטוחה כלומר אחיזת כביש טובה בלימה ופרמטרים אחרים שקשורים

חשוב לי גם צריכת דלק

נסיעות בעיקר ארוכות

האם יונדאי i20 ישנה עדיפה על i10 חדשה

האם אתם ממליצים על רכבים אחרים במחיר 60000-70000

בבקשה עזרתכם ונסיונכם

פורסם

מדובר על הפיקנטו אדומה שהתנגשה בפאגרו?

הדרישה היא רק לרכב אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הסיבה שמעל את יונדאי כאופציה היא שנמכרת בסוכניות ליסינג וזו קניה יותר קלה ובטוחה בשבילי כאחת שלא מבינה כלום

פורסם

היונדאי I20 תהיה חזקה ונוחה יותר,אבל לא חסכונית יותר מהיונדאי I10 החדשה וכמובן ללא אחריות של 3 שנים,אלא אולי שנה של חברת הליסינג.

אולי בגלל שיש לך את החשש של התאונה,כדאי גם לשקול את הפורד פיאסטה שמגיעה עם 7! כריות אוויר,צריכה בערך תהיה דומה ליונדאי,אבל לדעתי המושבים נוחים יותר.

איני נסעתי על הI10,אבל מהביקורות ברשת,היא כניראה די דומה לפיקנטו שדווקא נחשבת לפחות קופצנית בין המתחרות,כך שכניראה רכב מקטגורית הסופר מיני יהיה לך נוח יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה. העניין שפורד פיאסטה לא נמכרת בסוכניות ליסינג ואני מעוניינת בהנחה שמספקת לי קניה דרכם. יד שניה אפס ק"מ

פורסם (נערך)

תבדקי אם יש לך אפשרות ללכת על פיאסטה,פיגו 208,את אמנם עולה ממיני לסופר מיני,אבל ההבדל בנוחויות ובכלל ענקי,תבדקי עלויות.

שני רכבים מצויינים שממש לא יתעללו לך בגב,או בקיצור,מאד נוחים.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם

הייתי מציע לבדוק גם את הספייס סטאר, צריכת דלק מעולה הנחות בחברות הליסינג. בלימה טובה מאוד(גם בביקורות) לגבי קפיצות ושליטה כדי לבחון בעצמך, אף מכונית בסגמנט לא מצטיינת. הספייס (כנראה לא פחות) בטיחותית(4 כוכבים במבחן האירופאי ו5 באוסטרלי - וגרוע כמו כל המיני/סופר מיני בחדש האמריקני)

בגדול זה היה הצאנס האחרון שלי למיני, ואני מרוצה אבל אני עושה בעיקר נסיעות קצרות.

פורסם

אחרי חוויית התאונה חשוב לי להרגיש ולהיות בטוחה כלומר אחיזת כביש טובה בלימה ופרמטרים אחרים שקשורים

חשוב לי גם צריכת דלק

נסיעות בעיקר ארוכות

הייתי מציע לבדוק גם את הספייס סטאר, צ

ספייס סטאר כן מסתדרת עם הדרישה לצריכת דלק טובה אבל לא מסתדרת עם הדרישה לאחיזת כביש טובה. בזה הספייס סטאר ממש לא מצטיינת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ספייס סטאר כן מסתדרת עם הדרישה לצריכת דלק טובה אבל לא מסתדרת עם הדרישה לאחיזת כביש טובה. בזה הספייס סטאר ממש לא מצטיינת.

היא גם מעבירה לנהג כל סדק וסדק בכביש.

פורסם

אולי בגלל שיש לך את החשש של התאונה,כדאי גם לשקול את הפורד פיאסטה שמגיעה עם 7! כריות אוויר

סתם כהערת אגב: אם היא נוסעת יחידה ברכב רוב או כל הזמן, אין כל משמעות להימצאותן של 7 כריות לעומת 3-4. גם ככה חצי מזה מיועד רק ליושבים מאחור.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

בפיאסטה הכרית ה7 היא לברכיים של הנהג,ככה שהיא מאוד אפקטיבית.

פורסם
סתם כהערת אגב: אם היא נוסעת יחידה ברכב רוב או כל הזמן, אין כל משמעות להימצאותן של 7 כריות לעומת 3-4. גם ככה חצי מזה מיועד רק ליושבים מאחור.

זה תגובה בפורום רכב???:eek:

בשביל מה 7 כריות אוויר?! גם ככה כמה שניות לאחר התאונה הן מתרוקנות מאוויר

פורסם

לאון, אני לא אמרתי "בשביל מה 7 כריות אויר", אני אמרתי שכשאתה קונה רכב לנהג יחיד, ההבדל בין 5 ל-7 כריות אויר הוא שיקול חביב אבל יחסית זניח.

כריות ברכיים הן דבר מועיל, בהנחה שאתה עושה תאונה חזיתית, וגם אז זה יחסי, מכיוון שרכבים מודרניים עם אזורי קריסה יעילים מקבלים 5 כוכבי בטיחות גם בלי כרית אויר לברכיים.

אם היה מדובר ברכב שגם מסיע ילדים, הפרמטר הזה היה מקבל חשיבות גבוהה יותר, לפחות בעיניי. שתחליט פותחת השרשור כרצונה. אחרי תאונה שמשביתה רכב אני לא הייתי רוצה רכב עם 7 כריות אויר, אלא לנסוע בתוך כרית אויר, עם שריון.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...