Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פענוח בדיקה- אקסנט 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשום לתקן מערכת הקירור/מע חימום פנימית. נתנו פירוט לעניין הזה?

פורסם

הרכב עבר תאונה צידית עם פגיעה בעמוד - לא סמפטי ומאוד לא בטיחותי.

כמו"כ כנראה שלא סתם כתבו "יש לבדוק את עברו הבטוחי של הרכב" כנראה שהתאונה היתה די משמעותית למרות שכתוב "משמעות נמוכה"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הוסבר לי בבדיקה שהיה תיקון בבסיס העמוד- אמר שזה לא משהו רציני. החלק התחתון של איזשהו חלק.

מערכת הקירור/חימום- הוא רק אמר שמומלץ לנקות אותה.

אמר שהגיר, שילדה והמנוע בסדר.

איך אני בודק עבר ביטוחי?

אם אני קונה ממגרש יש משמעות ל"לבדוק מקוריות רכב במשרד רישוי"? מה הכוונה כאן?

ואם הוא עושה לי טיפול 150K יש משמעות ל"לבדוק אמיתות הק"מ ע"י רציפות טיפולים"?

שכחתי לציין- הם נותנים לי שנתיים אחריות על גיר ומנוע.

פורסם

היום בכל בדיקה כבר יש את הכסת"ח- יש לבדוק את עברו הביטוחי של הרכב כנראה מחשש,המכון יתבע אם חלילה לא הצליח לגלות שהרכב המיועד עבר תאונה של אובדן להלכה ושופץ באמנות ע"י סוחר-נוכל.

לגבי הרכב ספציפית- נשמע כמו ממש לא מציאה,יש הרבה דגים בים (נכון שאקסנט 1600 קשה יותר למצוא) אבל כזו שעברה תאונה,שלא כ"כ קלה ככל הנראה,ק"מ גבוה +הרכב היה בליסינג/השכרה כנראה-כל אלו מובילים למסקנה אחת- לעבור לחפש אקסנט אחרת שמורה יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הוסבר לי בבדיקה שהיה תיקון בבסיס העמוד- אמר שזה לא משהו רציני. החלק התחתון של איזשהו חלק

זה החלק התחתון של העמוד בנקודת החיבור עם רצפת הרכב - סביר להניח שנעשה שם ריתוך שפוגע אנושות בחוזק המבני של הרכב

איך אני בודק עבר ביטוחי?

עבר ביטוחי ניתן לבדוק אצל סוכן הביטוח - הוא יפנה לחברת הביטוח שיש לה את הכלים לבדוק אירועים ביטוחיים בעבר הרכב

אם אני קונה ממגרש יש משמעות ל"לבדוק מקוריות רכב במשרד רישוי"? מה הכוונה כאן?

כנראה שמדובר ברכב שעלה על הכביש לפני 1/1/2008 ולכן אם הוא היה בליסינג בעבר זה לא מצויין ברשיון הרכב

ואם הוא עושה לי טיפול 150K יש משמעות ל"לבדוק אמיתות הק"מ ע"י רציפות טיפולים"

ע"י בדיקת רציפות טיפולים אפשר לאמת שמס' הקילומטרים המופיע במד המרחק הוא אותנטי ולא שינו אותו כלפי מטה

שכחתי לציין- הם נותנים לי שנתיים אחריות על גיר ומנוע.

נחמד אבל לא הייתי מסיע את היקרים לי בגרוטאה הזאת...

הפגיעה בשלדה - הכם שהיר מוצגת כמשהו פעוט - היא ממש לא. במקרה שהרכב יעבור תאונה באותו מקום בו הוא תוקן, סביר להניח שהוא יתפרק ולא יגן על הנוסעים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי כן. חתמת על איזשהו הסכם נכון? בדוק מה רשום שם, אם אתה מסתבך צלם ותעלה לפה (טשטש פרטים מזהים) וינסו לעזור לך.

פורסם

כן חתמתי.

הנה הסעיף החשוב:

cmdtmzjay43o.jpg

טשטשתי את הפרטים שלהם...לא רוצה לתת להם ביקורת שלילית ביינתים.

בררתי לגבי הרכב ואמרו לו שלא היה לו טסט שנתיים ושהרישיון מבוטל, הוא אומר שזה בגלל תו סוחר משהו כזה ושהוא עשה טסט הבוקר.

פורסם

אני לא בקי בנושא הזה, סעיף 8 נראה לי מעורפל מעט ולא נוגע ישירות בביטול העסקה (לא בהפרתה).

יש חברי פורום המתמחים בנושאים משפטיים, חכה שיביעו דעתם.

בנושא הרישיון- מהיכן הבנת שהיה מבוטל?

פורסם

לא שווה להתעסק עם סוכנויות ומגרשים סוג ז',אלא לפנות לחברות טרייד אין גדולות ורציניות כמו טרייד מוביל/כלמוביל-שם לא יחזיקו כאלו מוקשים,שריח העובש,הסירחון והצחנה מגיע מהם ועד אילת..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נשמע קצת מסריח, לך תידע יכול להיות שהרכב היה אובדן להלכה ולכן מבוטל ולאחר מכן תיקנו והחזירו לכביש.

• תוכן חדש...