Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשיך לנושא :רכב לאמא עם ילדה ,בטיחותי ,חסכני ואמין.

לאחר שעשיתי סיבוב בסכנויות ונסיעות מבחן בשני הרכבים, הציעו לי תוכניות מימון עבור שתי המכוניות,שבשיטה אמרקאית.

.1.נשמע אטרקטיבי,השאלה האם יש עוקץ ?

2.איזה מבין שתי הנ"ל מומלצת יותר ?

תודה מראש,מצפה לתגובה :)

פורסם

מה זאת שיטה אמריקאית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תאמת לעומק גם אני לא כל כך הבנתי.

הבנתי שאני מביאה מקדמה נגיד 20000 אלף ,לוקחת מימון מהם של 554 ש"ח לחודש ללא ריבית והצמדה ל36 חודשים, בתום התקופה נשאר 40000אלף ,שאותם אני יכולה לפרוש שוב או לקחת רכב חדש מהחברה בהחזר הישן.

מבחינת המכוניות מי מהן יותר תענה לצריכותי ? הבנתי גם שאת ספלאש יפסיקו לייצר עוד מעט.

פורסם

אני חושב שהספייס סטאר חדשה מדי כדי להגיד כמה היא אמינה וכו' אבל אני כן יכול להגיד כי הספלאש גם מניסיון אישי וגם מקריאה - אמינה ביותר.

יש לנו את הגרסא האוטומטית עם קרוב ל-40 אלף ק"מ וטפו טפו טפו 0 תקלות

פורסם

יש ביניהם הבדל של ערך 10 אלף,כך שספלאש יוצאת משלמת יותר,המיצובישי עולה כ 80 לעומת 69 לספלאש.

אם תתני תקציב מקסימלי,והעדפה לגיר ידני או אוטומט אפשר יהיה למקד אותך יותר,כולם נותנים היום תנאים נוחים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ספלאש בלי לחשוב פעמיים, הספייס סטאר רכב עם צריכת דלק מצויינת, כ22 קמ לליטר, אך הרכב עצמו מאוד מאוד מאוד פשוט, מאחורה אין הרבה מרווח לראש, קירקושים של הפלסטיקה זה דבר שבשגרה, הרכב מאוד קשה על הכביש, רכב די מקביל לאלטו רק בכמעט פי 2 מחיר.

הסוזוקי מרגישה הרבה יותר אוטו, חזק יותר אך הצריכת דלק יותר גבוהה, וגם תא המטען קטן יותר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הדבר הראשון שאת צריכה להחליט זה האם מעדיפה לנהוג ברכב ידני או אוטומטי . זה נכון שהסוזוקי טובה יותר בכל פרמטר אבל את צריכה להיות שלמה עם זה שהיא ידנית ולא להתפשר על זה בגלל המחיר.

PS אין מצב שהספייס סטאר צורכת 22 קמ לליטר, אולי בכביש בינעירוני בירידה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
מיצובישי ספייס סטאר אוטומטית יכולה להגיע ל-18 קילומטרים לליטר בתנאי נסיעה אמיתיים. 22 קילומטרים לליטר נשמע לי קצת מוגזם. למרות שגם 16-17-18 קילומטרים לליטר זה נתון מכובד ויפה מאוד למכונית עם מנוע בנזין וגיר אוטומטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשרויות שלי הן לקנות רכב יד2 ב40 אלף או לתת מקדמה של 40 אלף ושאר במימון נוח ולקנות חדש.

אין לי רצון להגיע לסכומים של 90-100. ובכלל הגבלתי את עצמי ל60 אלף-65 גג

עקב המלצות פה בפרום של "צביקה פיק" הנשמע מבין עניין הלכתי ובדקתי את שתי המכוניות .

הספייס סטאר מציעה אבזור מעולה באוטומט וצריכת דלק טובה,מימון ללא ריבית והצמדה.

ידנית כזאת אני יכול לרכוש ב69 אלף עם מימון נוח,ספלאש ידית ב70 אף גם מימון יחסית בסדר.

שמח לעוד עצות בענין

פורסם

ספייס סטאר ידנית ירדה ל-66,000 שקלים ואולי פשר להמתקח עוד קצת (במבצע חבר הציעו אותה ב-60,000).

כמה מזומן יש לך לשלם, יכול להיות שעם הנחת מזומן ולקיחת הלוואה מהבנק תוכל לחסוך מעט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לדעתי הספלאש שווה הפרש של 5000 שח. נהגתי בספייס סטאר וזה מרגיש כמו מכונית מתחילת שנות ה 90 עם איפור.(וגם נראית כך)

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם (נערך)

מנסיון של שנה עם ספלאש (אוטומטית) ו 30,000 ק"מ,

אני יכול להעיד שהרכב לא עשה שום בעיה באותו זמן (והוא עבד די קשה),

יש לרכב הספק לא רע ביחס למשקל,

תא מטען קצת קטן אבל ביחס לשאר הרכבים בקטגוריה הוא דומה.

למרות שאני לא מכיר את הספייס סטאר באותה רמה של הספלאש,

אני הייתי בוחר בספלאש הידנית.

עריכה אחרונה על ידי epiphone

so far so good so what

• תוכן חדש...