Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מנצלש:

איך לנהוג ב DSG בצורה שמונעת בעיות:

לאחר ניסיון רב עם התיבה נקודות התורפה הן:

א. נהיגה במהירות זחילה גוררת חיבור \ ניתוק חוזר והרס.

ב. יציאה וחזרה מדרייב לניוטרל גוררת מכה ראשונית שהורסת.

איך להימנע:

א. להשתדל להימנע מנסיעה במהירות אפסית, לא צריך להיצמד לרכב בפקק, במידת הצורך לעבור לS.

ב. לא לעבור לניוטרל.

המלצה מסכמת - להשתדל להמנע לשתמש ב DSG .

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המלצה מסכמת - להשתדל להמנע לשתמש ב DSG .

לא נכון, להפך,אני מוכן לשלם \ לקחת סיכון על בעיות בתיבה מכיוון והיתרונות שלה בנסיעה הם נהדרים.

מי שלא נסע לא יבין...

Kia Niro 2017

פורסם
לא נכון, להפך,אני מוכן לשלם \ לקחת סיכון על בעיות בתיבה מכיוון והיתרונות שלה בנסיעה הם נהדרים.

מי שלא נסע לא יבין...

ומי שכן נסע מבין מאוד טוב למה הוא עשה טעות. :lol:

פורסם

מי שלא נסע לא יבין...

לפי מה שכתבת כל הבעיות שלה הם בעיות שקשורות למשחק עדין עם הקלאץ', נהיגה במהירות נמוכה, העברה מניוטרל לדרייב שהם לא מבוצעת נכון גוררת שחרור מהיר של הקלאץ'.

אני מסכים איתך שהתיבה נהדרת, ובאמת אחת מהטובות בשוק כשזה מגיע לנוחות נהיגה. דעתי האישית היא שאם אין לך גב של ליסינג או שאתה עדיין בתוך אחריות יצרן חסרון האמינות והסיכוי הכמעט וודאי שמתישהו פשוט תתקע איתה בדרך עולה על יתרונותיה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
לפי מה שכתבת כל הבעיות שלה הם בעיות שקשורות למשחק עדין עם הקלאץ', נהיגה במהירות נמוכה, העברה מניוטרל לדרייב שהם לא מבוצעת נכון גוררת שחרור מהיר של הקלאץ'.

אני מסכים איתך שהתיבה נהדרת, ובאמת אחת מהטובות בשוק כשזה מגיע לנוחות נהיגה. דעתי האישית היא שאם אין לך גב של ליסינג או שאתה עדיין בתוך אחריות יצרן חסרון האמינות והסיכוי הכמעט וודאי שמתישהו פשוט תתקע איתה בדרך עולה על יתרונותיה.

למה להיתקע בדרך?

מדובר במצמדים - תקלה או בדרך לתקלה מורגש הרבה לפני כן, מספיק זמן להגיע למוסך.

בתקלה האחרונה נסעתי כך 2000 קילומטר..הסיכוי להתקע בדרך הוא אפסי,אלא אם כן אתה לא מרגיש מה קורה.

עשיתם מזה דבר נורא הרבה יותר ממה שזה באמת.

מכיוון וכל היצרנים (למעט טויוטה) נעים לכיוון - לא רחוק היום שלהימנע מתיבה כזאת יצריך תיבה ידנית.

הנוחות הגבוהה ברכב DSG , ההשפעה על תצרוכת הדלק וחלקות וזמינות הכח - שווים את הסיכון.

אני מוכן להסתכן בתיקון אחת ל 4 שנים...מי שלא - שלא יקנה.

Kia Niro 2017

פורסם
למה להיתקע בדרך?

מדובר במצמדים - תקלה או בדרך לתקלה מורגש הרבה לפני כן, מספיק זמן להגיע למוסך.

בתקלה האחרונה נסעתי כך 2000 קילומטר..הסיכוי להתקע בדרך הוא אפסי,אלא אם כן אתה לא מרגיש מה קורה.

עשיתם מזה דבר נורא הרבה יותר ממה שזה באמת.

מכיוון וכל היצרנים (למעט טויוטה) נעים לכיוון - לא רחוק היום שלהימנע מתיבה כזאת יצריך תיבה ידנית.

הנוחות הגבוהה ברכב DSG , ההשפעה על תצרוכת הדלק וחלקות וזמינות הכח - שווים את הסיכון.

אני מוכן להסתכן בתיקון אחת ל 4 שנים...מי שלא - שלא יקנה.

אישית לא יצא לי להתקע עם הרכב או להרגיש את המצמדים גוססים לפני, אז אני לא יכול לתת את דעתי על הנושא, נהגתי בכמה הזדמנויות על התיבה כשהיא עבדה- והרושם שלי הוא מאוד חיובי.

אני מסכים איתך שתיבה דו מצמדית היא העתיד- אך יש לתקן אותה בהווה בכדי שתעבוד. ו"תקלה אחת ל-4 שנים" זה עוד סביר, יש בפורום עדויות של אנשים שקרתה להם יותר מתקלה אחת עם המצמדים עוד הרבה לפני הזמן שהקצבת.

ד"א אני ממליץ לך לנסות לנהוג על אלפא רומיאו עם תיבת הTCT כפולת המצמדים שלהם, היא גם מבצעת את עבודתה בצורה טובה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
ממה אתה רוצה לטעום ?

מאוטו מהעבודה ?

מאופניים ?

ממה ?

כלומר לא לנהוג בפקקים בכלל, עדיף גם לא בעיר אלא אם אין לך רמזורים. תקלה פעם ב-4 שנים זה עוד איכשהו סביר (לא ממש אבל נגיד וזה היה המחיר כדי להנות בשאר הזמן), אבל אין תקלות פעם ב-4 שנים עם התיבה.

יש פה בפורום אנשים שהצהירו על תקלות בזמן קצר בהרבה! אז כל עוד זה באחריות אז זה סבבה ואין בעיה- אני רוצה לראות אותך אומר את זה כשתתדרש לתקן אותה על חשבונך בעלות של למעלה מ-10 אלף שקל.

מקווה שזה לא יהיה המחירים ושהם ירדו משמעותית. במחיר הזה התיבה הזו שווה לת*ת וכל חיסכון שלה לא שווה את המחיר הזה (לפחות לפי דעתי)

פורסם

אכן תיבה כפולת מצמדים מאוד מהנה לנהיגה,אך לא בכל מחיר.

בכל אופן יש עוד חברות המייצרות תיבות עם פעולה דומה- ובלי תקלות סדרתיות. לכן באמת כדאי להתרחק מ-dsg עד שיוכח אחרת.

פורסם

לגבי הטרייד אין במחיר מחירון, הורי החליפו את האאודי a4 לא מזמן, גם להם הובטח מחיר מחירון שקנו לפני 3 שנים, אבל פתאום זיכו אותם בפחות ששאלו למה הראו להם סעיף במחירון שרכב הולך לטרייד אין מורידים 10 אחוז, ואמרו להם שלא נותנים חודשי עליה לכביש. מכרנו את הרכב לבד,שבאנו עם מזומן קיבלנו הנחה יפה.

זא מחירון זה סתם חרטא גם מזכים בפחות וגם הרכב החדש ללא שקל הנחה מהמחיר הרישמי.

• תוכן חדש...