Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצעד של הארכת האחריות מתבקש ומבורך.

יחד עם זאת, כמדומני ישנו חבר פורום שהפסיד על הפולקסווגן שלו חמש מאות שקלים עוד בטרם הרכישה עקב תקלה כלשהי.[לדבריו]

לפיכך יש לשקול החלת האחריות על הרכב כבר מרגע הזמנתו ולא מקבלתו, על כל מקרה שלא יהיה.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה מה זה מחירון מבחינתם,והאם יטרטרו את הלקוח לטרייד אין שלהם (אוטודיל).

כי אם כן,אם הרכב שלך שווה 50K,ותלך לאוטודיל,יעשו לך טובה אם ייקחו ב35-40.

כרגיל כסת"ח.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הגיע הזמן.

כשכל היצרנים כמעט נותנים 3 שנים אחריות,

וסובארו נותנים 5 שנות אחריות, קיה נותנת 3 שנים מלאות ועוד 4 שנים על מנוע, גיר וציריות, 3 שנים מלאות נהיו סטנדרט מקובל למדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם בסיטרואן וטויוטה יש 5 שנות אחריות (3 מלאות + 2 אחריות מוגבלת)

צ'מפיון היו היחידים עם אחריות מצחיקה של שנתיים, ובסה"כ מנסים ליישר קו עם התחרות.

למרות שזה צעד כלכלי לא חכם במיוחד, תחשבו על זה מנקודת המבט שלהם - היצרן נותן רק שנתיים, כל תקלה בשנה השלישית (ולא חסר תקלות לאור העובדה שכל הרכבים שלהם מצוידים בTSI-DSG) יורדת להם מהנטו.

ליבואנים האחרים קצת יותר קל בגלל פיגור טכנולוגי - כמה רכבי סיטרואן/קיה/טויוטה/סובארו שמעתם ששפכו מנוע או גיר (או שניהם) ב3~5 שנים הראשונות על הכביש? אין לי מספרים אבל אני מעריך שמשמעותית פחות ממה שקורה אצל צ'מפיון על כל מותגיה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)
יפה, צעדים מתבקשים. באאודי כבר מזמן 3 שנים; סקודה וסיאט יצטרכו להמשיך ולסמוך על "רצון טוב", שב- VW עבד לי בסדר גמור בפעם היחידה שנזקקתי לו (מצבר).

בעצם, לא בדקתי אף פעם - יש שם רצון טוב או שזה היה רק ב- VW?

יש גם בסיאט - מניסיון.

ולנושא השרשור: צעד מתבקש, סוף סוף יישרו קו עם רוב היצרניות.

כולי תקווה שזה "יזלוג" גם לשאר היצרניות תחת מטריית VAG, ולא יישאר רק אצל VW.

עריכה אחרונה על ידי Mr_Shankly

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
גם בסיטרואן וטויוטה יש 5 שנות אחריות (3 מלאות + 2 אחריות מוגבלת)

צ'מפיון היו היחידים עם אחריות מצחיקה של שנתיים, ובסה"כ מנסים ליישר קו עם התחרות.

למרות שזה צעד כלכלי לא חכם במיוחד, תחשבו על זה מנקודת המבט שלהם - היצרן נותן רק שנתיים, כל תקלה בשנה השלישית (ולא חסר תקלות לאור העובדה שכל הרכבים שלהם מצוידים בTSI-DSG) יורדת להם מהנטו.

ליבואנים האחרים קצת יותר קל בגלל פיגור טכנולוגי - כמה רכבי סיטרואן/קיה/טויוטה/סובארו שמעתם ששפכו מנוע או גיר (או שניהם) ב3~5 שנים הראשונות על הכביש? אין לי מספרים אבל אני מעריך שמשמעותית פחות ממה שקורה אצל צ'מפיון על כל מותגיה.

מנוע כנראה שלא,

אבל גירים? AL4 ידוע לשמצה יחסית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האחריות שלהם לא שווה כלום, באותו הרגע שמגיעים אליהם עם משענת יד שבורה ואז מקבלים את המשפט: "חלקי פלסטיק לא כלולים באחריות".

גומיות לקורות A עפות כחלק מפגם ייצור? "גומיות לא כלולות באחריות" ועוד מאשימים אותי שאני קילפתי אותם.

מזל שהרכב הזה יצא מצוין מכאנית וחשמלית ולא הזדקקתי ל"אחריות" שלהם חוץ מכמה שטויות קוסמטיות.

שנתיים או שלוש זה כבר לא משנה, ברגע ששום דבר לא כלול באחריות! ועל הגיר צריך להעלות את האחריות ל- 7 שנים. אם הוא כ"כ מצוין ממה הם מפחדים?!

פורסם

עד לפני 35שנה האחריות למכוניות היתה בת חצי שנה בלבד.

טיפול ראשון בוצע ב 500 ק"מ, טיפול שני שכלל חיזוק ראש בוצע ב 1500 ק"מ וטיפולים שוטפים כל 5,000 ק"מ.

האחרונה שהינהיגה חצי שנת אחריות היתה יפנאוטו, יבואנית סובארו, וזאת עד שנת 85', שלאחריה העניקה שנת אחריות מלאה.

הראשונה להנהיג 3 שנות אחריות היתה מיצובישי, שהגיעה לארץ ב 88', והתנתה זאת בביצוע טיפולים במוסכים מורשים מטעם היבואן בלבד.

כשהיגו שאר היצרנים היפנים ב 92' הם המשיכו את הנוהג.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

קודם כל אני חייב לציין שזה מבורך.

2. מעניין אם זה תופס גם על כאלה שכבר רכשו את הרכב.

3. על הגיר יש 5 שנות אחריות (למי שלא יודע)

4. גם אם יש בעיה לאחר ה 2 שנים בדרך כלל לא עושים צרות בשנה השלישית (ואם כן, קצת לחץ פותר הכל)

5. סך הכל ... צעד מבורך.

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

מה הסבירות שתקבל מאוטודיל מחיר מחירון? עם כל ההתחייבויות בעולם - 0..

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
לאחר התדמית שנפגעה עם הDSG צעד מתבקש.

לא, כי מנועי הTSI הציגו אמינות מופלאה.

lol.gif

• תוכן חדש...