Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

bar72

מי אמר לך את זה ?

על ה DSG7 יש 5 שנות אחריות.

אנא אראה לי היכן כתוב אחרת ...

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לא רוצה להתחייב, אבל אני חושב ששמעתי את אבי לא-זוכר-מה-שם-המשפחה-שלו המנכ"ל של צ'מפיון אומר בזמן ה- Q&A שהאחריות של 5 השנים על הגירים התבטלה ועכשיו האחריות על הגיר היא חלק מהאחריות הכוללת.

צביקה-פיק, תקן אותי אם אני טועה

לגבי הטרייד אין- אכן יינתן רק על עסקאות פולקסווגן-פולקסווגן. אני חושב גם שזה מעוגן איפשהו בחוזה הרכישה, כך שאוטודיל לא יוכלו להתנער מזה. ואם כן, צ'מפיון יצטרכו לספוג את ההפרש. הבטחתם, תקיימו.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
השאלה מה זה מחירון מבחינתם,והאם יטרטרו את הלקוח לטרייד אין שלהם (אוטודיל).

כי אם כן,אם הרכב שלך שווה 50K,ותלך לאוטודיל,יעשו לך טובה אם ייקחו ב35-40.

כרגיל כסת"ח.

אוטודיל הם עלוקות מזן אחר. אף אחד לא יתן שם מחירון, וגם זה אחרי שירוקנו לך את הדם מהוריד בצוואר...

פורסם
לא רוצה להתחייב, אבל אני חושב ששמעתי את אבי לא-זוכר-מה-שם-המשפחה-שלו המנכ"ל של צ'מפיון אומר בזמן ה- Q&A שהאחריות של 5 השנים על הגירים התבטלה ועכשיו האחריות על הגיר היא חלק מהאחריות הכוללת.

צביקה-פיק, תקן אותי אם אני טועה

לא אתקן אותך כי אתה לא טועה. ברכבים שיוצרו מינואר 2012 אין בעיות בגיר ומתחילת השנה לא מחלקים את מכתבי הרחבת האחריות.

מי שקיבל - קיבל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מלבד האחריות הארוכה יכלול המהלך גם התחייבות לטרייד אין במחיר מחירון לוי יצחק בתום 3 שנים על רכבי פולקסווגן בלבד וכן הנחות משמעותיות על כמה מהדגמים החשובים של היצרן. מדובר בהנחות קבועות ממחיר המחירון הנקוב ולא בהורדה של מחיר המחירון -

מדובר בטרייד-אין של מחירון תמורת מחירון, כשהמחיר (הרשמי, אגב) בפועל לרכב חדש שלא בעסקת טרייד-אין הוא משמעותית מתחת למחירון. טריק שיווקי.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם
לא אתקן אותך כי אתה לא טועה. ברכבים שיוצרו מינואר 2012 אין בעיות בגיר ומתחילת השנה לא מחלקים את מכתבי הרחבת האחריות.

מי שקיבל - קיבל.

אני קניתי את הרכב שלי אצליהם ב-2013 , וכששאלתי על האחריות לגיר , אז הם אמרו לי שכן , יש לי 5 שנים אחריות , וגם שלחו לי במייל את המסמכים הרלוונטיים על כך .

עכשיו השאלה היא האם אני , שקניתי את רכבי ב-VW ב-2013 , גם אני אקבל הרחבת האחריות לרכב משנתיים לשלוש או שלא ?

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

כבר דובר על זה כמה פעמים בפורום, צ'מפיון כבר לא מציעים 5 שנות אחריות על ה DSG7 במכוניות חדשות, מי שקנה וקיבל אז קיבל.

אני לא רואה מצב שהם יציעו את הרחבת האחריות ל 3 שנים רטרואקטיבית, אז לא, לא תקבל שלוש שנות אחריות.

עם כל השנאה שלי לצ'מפיון, צעד מבורך, מקווה שישפרו גם את השירות שלהם ואת רמת המקצועיות במוסכים.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

עכשיו השאלה היא האם אני , שקניתי את רכבי ב-VW ב-2013 , גם אני אקבל הרחבת האחריות לרכב משנתיים לשלוש או שלא ?

לא. הרחבת האחריות חלה רק על מי שקנה רכב מפברואר 2014 והלאה. מי שקנה ב-2013 קיבל שנתיים אחריות, היה אמור לקבל גם הרחבת אחריות על הגיר ועשוי לקבל "אחריות של רצון טוב" במקרים מסוימים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מי שקיבל - קיבל.

אין בעיות בכלל כולל לרכבים שכבר גמעו 100K קילומטר או שעוד לא יודעים בוודאות ורק חושבים שנפתר כל הבלאגן הזה?

צעד מתבקש אחרי שכבר כמעט כולם נותנים יותר משנתיים, אחרי שכל סיפורי TSI-DSG פגעו קשה בתדמית ובמחירון של החברה. מקווה שזה הסתיים להם ובאמת עוד כמה שנים יהיה ניתן לקנות מכוניות איכותיות עם מנוע- גיר מצויינים שגם לא מתפרקים תוך כדי נסיעה.

פורסם (נערך)

צעד מבורך, אבל מאוד מתבקש.

היו צריכים לעשות את זה מזמן.

יש הגבלה של KM?

עריכה: יש, "אך בתנאי אחריות יצרן (עד 100 אלף קילומטרים)"

למה לייבא את הUP! ? ממש לא מובן לי.

ברמת העיקרון אני מסכים, אבל מצד שני מספיק להסתכל על כל אותם שרכשו את הטויוטה אייגו (ושילמו פרמייה על רוכשי ה-107 / C1) - בשורה התחתונה אנשים ישלמו יותר עבור אותו רכב, בעיצוב דיי זהה, אם הסמל מקדימה יהיה יותר "שווה".

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

.We apologise for the inconvenience

פורסם
נתון לא מבוסס.

תבדוק במרצדס ו-וולוו.

מנסיון רב שנים עם כמה וכמה מכוניות וולוו - לא היה צורך להפעיל את האחריות. גם שנתגלו תקלות שיכול להיות שנוצרו כתוצאה מפגם בייצור אחרי תום האחריות, החלקים הוחלפו ללא תשלום, או תוך תשלום על העבודה בלבד ללא ערך החלק/ים שנתנו חינם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא. הרחבת האחריות חלה רק על מי שקנה רכב מפברואר 2014 והלאה. מי שקנה ב-2013 קיבל שנתיים אחריות, היה אמור לקבל גם הרחבת אחריות על הגיר ועשוי לקבל "אחריות של רצון טוב" במקרים מסוימים.

חבל...

עד שעושים את המעשה הנכון, גם אז מתעקשים לעשות אותו עקום.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

מי שקיבל - קיבל.

אתקן אותך:

הרכב שלי יוצר במאי 2012 לפי פתק היצור שמצאתי בתוכו.

עדיין היה צורך בתיקון בגיר לאחר 30 אלף קילומטר.

עובדתית הגיר המצוין בנסיעה עדיין דורש הוכחות שהוא תקין מעבר ל100 אלף.

כרגע ב 35 ונהנה מכל רגע.

לטעמי הורדת האחריות למכלול שנתפס כבעיתי מצביע על חוסר תמיכה של יבואן \ יצרן.

מילא אם היו מורידים כחמש שנים לאחר הצהרה ראשונית כדי שהשוק כבר יבין שאין בעיה.

Kia Niro 2017

פורסם

מנצלש:

איך לנהוג ב DSG בצורה שמונעת בעיות:

לאחר ניסיון רב עם התיבה נקודות התורפה הן:

א. נהיגה במהירות זחילה גוררת חיבור \ ניתוק חוזר והרס.

ב. יציאה וחזרה מדרייב לניוטרל גוררת מכה ראשונית שהורסת.

איך להימנע:

א. להשתדל להימנע מנסיעה במהירות אפסית, לא צריך להיצמד לרכב בפקק, במידת הצורך לעבור לS.

ב. לא לעבור לניוטרל.

Kia Niro 2017

• תוכן חדש...