Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לחבר פסי לדים איפה שהרגליים.

שכהדלת תיפתח אני רוצה שהם ידלקו .

1.לאיזה פיוז לחבר אותם כדי שידלקו כשהדלת נפתחת.

2.איך מחברים את קצה החוט של החשמל לפיוז? מוציאים את הפיוז ומלפפים סביב הרגליים של הפיוז ומכניסים? אני רוצה שיהיה יציב

פורסם

אני חיברתי לחבר את ה+ ל+ קבוע (מצת או משהו כזה) ואת ה- חיברנו לחיישן פתיחת דלת.

יש שיטה יותר קלה של חיבור למנורת תקרה אבל זה עבודה מעצבנת להעביר כל כך הרבה חוטים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני קניתי את הדבר הזה, זה מנורות לדים שמדביקים מתחת להגה ומתחת לתא כפפות.

נותן אור עדין ויפה בחושך, מתחבר למצט של הרכב, בחיבור יש מתג לחיץ שמאפשר הפעלה וכיבוי של האורות.

אני הזמנתי בצבע לבן במחיר כפול מיזה, רוב המנורות האלה מגיעות בצבע כחול, אבל המחיר זול גם ככה, ככה שלא הייתה לי בעיה לשלם יותר רק על צבע הנורה.

$T2eC16d,%21%290FI,BMLTRVBSJD+EBvqQ%7E%7E60_58.JPG

• תוכן חדש...