Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו סניק II - מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך חיפושי אחר רכב משפחתי שישנע את אשתי ובני, צצה לה במוחי האפשרות של רנו סניק אוטומטית, מנוע 1.6, מודל 2007/8.

רציתי לשאול את דעת המומחים פה על הרכב: האם מומלץ? איך האמינות? האם יש הבדל בין השנתונים? ואיך הוא לעומת המגאן מאותם שנים?

אשמח לתגובות מבעלי נסיון על הרכב.

תודה.

פורסם

היה לי גראנד סניק מ2007, עד 90 אלף ק"מ נסע מעולה, ואח"כ לא הפסיק לעשות צרות. טיפולים גדולים (טיימינג במיוחד) לא זולים. התחושה שלי היא שהאיכות אינה אחידה כי אני מכיר אנשים שהרכב לא עשה להם צרות בכלל.

במחירים שהנ"ל נסחרות בשוק, יתכן ששווה לשקול. בכל מקרה בסוף 2007 היתה מתיחת פנים שאחריה אומרים שהאמינות השתפרה (מהמדגם הפרטי שלי לא ממש :( )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני עם סניק 1.6 2007 כבר שנה רביעית

ועד היום טפו טפו , חוץ מטיפולים שוטפים ובלאי, היה רק בעיה "רצינית" אחת עם חיישן של הגיר

וכמה בעיות קטנות עם נורה קדמית שנשרפת פעם בשנה , ופלסטיק של המנגנון חלון חשמלי שנשבר כבר שלוש פעמים בדלתות האחוריות

החיישן יצא יקר 1500 שקל עם המסביבים, והטיפולים לא הכי זולים בעולם

אבל עכשיו עשיתי טיימינג בפעם הראשונה מחוץ למורשה ועלה 1500 שקל (לעומת 2200 במורשה) שזה לא נשמע לי יקר לטיימינג

ה1.6 קצת חלש לטעמי על הרכב ואני מושך אותו ועדיין מפיק 1 ל 11 בבינעירוני

אבל האוטו מציע כלכך הרבה מרחב ונוחות ובטיחות שהוא שווה כל שקל

תבדוק טוב טוב שהיה בידיים שלא חסכו עליו וטיפלו לפי הספר

יצא לי להכיר שניים שנפלו על סניק בעייתית ואכלו הרבה קש

אני חושב שרוב המכלולים שלו זהים למגאן

לטעמי למשפחה של 3 זה overkill

:wink:
פורסם

קודם כל גילוי נאות - אני מוכר סניק 04' אז אני קצת משוחד. הסניק היא מכונית מעולה למי שלא מחפש יותר מלהגיע ממקום למקום. היא מאוד נוחה לנהיגה עם תנוחת נהיגה גבוהה, נוחות נסיעה מצויינת, מרווחת מאוד(שלושה סלקלים במושב האחורי) ואמינות ממש סבירה.

קקטוסולר ידנית

פורסם

לי יש סניק 2 שנת 2005 - אבל עם מנוע 2000, ואני יכול להמליץ לך בחום לרדת מה 1600 ולשקול בחיוב לקנות את ה 2000.

לפני (ואחרי) שקניתי עשיתי דוקטורט לא קטן על הרכבים האלו, אבל כיון שבאדיטור החדש של הפורום אני לא יכול לכתוב ויותר משתי מילים בלי שיעלמו לי אותיות, אני שולח לך בה"פ את הטלפון שלי אם תרצה לשמוע.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רכב מעולה, שימושי ונוח. היום עם 105000 ק"מ (רכב מ )2008 ללא בעיות מיוחדות ואלו שהיו נפתרו במסגרת האחריות. אני עומד בפני החלפה אבל אין בשוק רכב שמשתווה לו מבחינת אבזור ונוחות. אם תמצא מישהו שטיפל והשקיע ברכב כמוני אתה תהנה ממנו כל רגע.

• תוכן חדש...