Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, מאיך שהראש נראה הנוזל קירור פרסטון שווה לתח**%% 9u2etuve.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

115.5 מ״מ

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

היי הייתה לי בעיה דומה באאודי שלי , אני החלפתי חוטי הצתה ופלגים. קח בחשבון שגם פלג חדש יכול לא לעבוד בצורה תקינה.

פורסם

תודה על הפידבק, כמו שאתה מבין מהתמונות אנחנו כבר הרבה אחרי שלב האבחון ;-)

פורסם
115.5 מ״מ

מוזר מאוד.

אז מהו הגובה המינימלי שמותר לרדת אליו בזמן היישור של הראש ?

אתה בטוח שזה הראש המקורי למנוע ABT ?

איזה כייף לי :)

פורסם

תמונת הראש מעידה על מספר דברים !

שימוש בפרסטון במקום מי קירור יעודיים כמו G12+ למשל ושימוש בכמות הרסנית של סיליקון אדום באטם ראש, היתה מיותרת ומזיקה, עודף הפיח על ראשי השסתומים ותא השריפה בראש, מחזקת את ההמלצה שקיבלת לפרק ראש, היתה ההמלצה הטובה ביותר שקיבלת עד כה, וזאת בתוספת של הלווי המסור של ידידנו מרק 10.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם (נערך)

מרק איני יודע אם זה הראש המקורי ל-abt, מצאתי ברשת סימוכין לכאן או לכאן, ועדיין אין מסקנה סופית. ביום ראשון אתייעץ עם יודעי דבר לגבי גובה הראש המינימלי המותר. תודה רבה על עזרתך הרבה !!!!

צביקה- אכן הפרסטון לא שווה יריקה, רוב המעברים בראש ובבלוק מנוע היו סתומים לגמרי באבנית קשה ודחוסה. אחרי הטיפול הנ״ל הרכב ישתה רק g12.

ד״א האטם הקודם היה אטם פייבר של elring, האדום שאתה רואה זה מסגרת דבק שיש על האטם, חלק ממנה ירד עם האטם וחלק נשאר על הראש. זה בטח לא דבק סיליקון, מי משתמש בכלל עם סיליקון על ראש? אם כבר שרלאק.

בתמונה- כך נראה אטם חדש (תמונה מהרשת). a9u2y5u9.jpg

עריכה אחרונה על ידי erezfed

פורסם (נערך)

טוב , מסתבר שבצורה שעדיין לא ברורה לי, מדדתי לא נכון את הראש.

עכשיו קיבלתי עדכון בטלפון שמידת הראש 131.5 מ"מ ולא כפי שכתבתי. אין לי מושג מאין נובעת הטעות הזו, ואיך פספסתי 16 (!!!) מ"מ.

כשאהיה ליד הראש אולי אבין היכן היתה הטעות.

ראיתי ראש נוסף, משופץ כבר, בעובי 132 מ"מ, אך משום מה נראה כי חסרה לו חולייה שמחזיקה את הקאמשפט.

אני הולך על שיפוץ הראש שלי.

yvu3a9y5.jpg

פורסם

מבחינת הייצרן שני הראשים פסולים מכיוון שמידת המינימום היא 132.6 מילימטר כפי שכתבתי קודם לכן.

פורסם (נערך)

אבל מחיפושיי אני לא מוצא משהו במידה הזו, אולי זו מידה של ראש חדש מהניילונים?

כל המשפצים אומרים לי שהסטנדרט הוא 133 מ"מ ואפשר לרדת גג 2.5 מ"מ כשעושים שטח.

אולי כשהראש יוצא מהמפעל הוא עם 132.6 מ"מ ולא יותר, ולכן כל ראש שיורד ממנוע מיד פסול.

נורא מטריד אותי איך טעיתי במדידה, פעמיים ! במדידה לפי העיין עם ראש מורכב 120 מ"מ ועם ראש מפורק 115 מ"מ , משהו דפוק פה, או בי או בקליבר.

פורסם

ייצרן הרכב מציין את מידת המינימום שניתן לרדת בזמן יישור הראש ולא גובה ראש מנוע חדש.

זה חדש לך שהמשפצים ממציאים מספרים ?

על סמך מה המשפץ החליט שמותר לרדת 2.5 מילימטר ? מאיפה הוא הביא את המספר 133 מילימטר ? ניסיון זה מצויין אבל הזיכרון לא תמיד הולך יד ביד עם המשפצים שרובם כבר בגיל העמידה :wink:.

משהו דפוק אצלך וגם בקליבר :-D

פורסם

אני מת כבר להגיע לראש ולהבין איפה היתה טעות המדידה.

לצערנו בעלי האומנות כמו חרטים ומשפצים הולכים ונעלמים מהעולם, ולא ירחק היום שנתגעגע לאנשים שהם אומנים במלאכתם, כמו שנתגעגע למכונאים שהם מכונאים בנשמה ולא שחקני לגו היודעים להחליף חלקים עד לפתרון הבעיה.

פורסם (נערך)

בדרך כלל המינימום המותר לרדת בהשחזת ראש מנוע הוא 0.2-0.4 מילימטר ולא 2.5 מילימטר.

ייתכן שטעית בין מילימטרים לעשיריות המילימטר או שבעל המקצוע מטרולל.

אם יורדים מתחת למידת המינימום המותרת זה עלול לגרום להרבה בעיות לכן נהוג להוסיף שימס מפלדה או מנחושת בכדי לפצות

על הגובה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

• תוכן חדש...