Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. ברגי ראש מנוע מסוג TTY חובה להחליף גם אם אוטוקקה כותב אחרת. למה ? בעבר הסברתי את העניין באחת ההודעות שלי.

2. אתה לא יכול לסמוך בעיניים עצמות על המידע באוטודאטה וחובה לבדוק מול ספרות אחרת.

3. את גובה הראש המינימלי מודדים מהחלק התחתון של הראש עד החלק העליון בעזרת קליבר בכמה מקומות.

איזה כייף לי :)

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קראתי על הנושא ולמדתי, אך איני יודע אם ברכבי הברגים הם tty, ואיני יודע מה עובי ראש מינימאלי. אין לי ספרות מקורית של היצרן.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

גם לי אין ספרות מקצועית עבור הרכב שברשותך.

אם קראת את שהסברתי היית צריך להסיק מהקריאה שהברגים אצלך ברכב הם מסוג TTY ודורשים החלפה. רוב הייצרנים לא מציינים שהברגים הם מסוג TTY וגם לא תמצא בספרות מקצועית של ייצרן הרכב VW או בקטלוג הרכיבים הערה לגבי סוג הברגים אלא פשוט ממליצים להחליפם או לבדוק לפי הנחיות הייצרן.

גם אם ייצרן הרכב לא מציין במפורשות שיש להחליף את ברגי ראש מנוע אני ממליץ לך כן להחליפם מכיוון שאינך יודע מהו העבר של הברגים קרי האם השתמשו בהם בעבר לשם הידוק ראש המנוע וכמה פעמים.

בורג TTY שנמתח פעם או פעמים קיים סיכויי רב שהוא לא ייהדק את אטם ראש המנוע בצורה טובה וגם עלול להיגזר.

גובה הראש המינימלי במנוע ABT הוא 132.6 מילימטר.

פורסם

שכחתי לציין עובדה אחת בסיסית שרק ברגי TTY סוגרים עם מד מומנט עם זווית המוגדרת על-ידי ייצרן הרכב ובמקרה שלך פעמיים 90 מעלות.

פורסם

מרק תודה רבה ! כמובן שהכל מקרה הלכתי על בטוח ונתתי הנחייה למוסכניק שלי להחליף את הברגים בכל מקרה.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני לא יודע עדיין, המוסכניק שלי מזמין את החלקים. ננתי דגש ליצרנים ידועים וטובים ואיסור מוחלט על סיני או טורקי, ובכל מקרה שיש איזשהו ספק פשוט לפנות לצ'מפיון ולקנות מקורי. ברגע שהחלקים יסופקו אוכן לבחון אותם ולראות מי היצרן.

פורסם

לי יש ניסיון מצויין עם קיטים תוצרת הייצרן הגרמני Elring.

אתה יכול לסמוך ב-100 אחוז על התוצרת של Elring.

תבדוק מול הייבואן א.ב. אופנהיימר בת"א מחיר ומלאי.

פורסם

מגניב. בשיטוטיי בימים האחרונים השם הזה קפץ לא מעט, ואכן התרשמתי שהוא רציני. הפידבק שלך רק מחזק את דעתי לגבי יצרן זה. אחפש קיט של היצרן הנ"ל, אולי יש לו סט קומפלט לראש מנוע וברגים (מה קוראים אותו בשפת העם "סט שלייפ").

פורסם

עשיתי עבורך קצת חיפוש במחשב ומצאתי קיט של ברגים. הדף הוא מקטלוג יישן של

Elring לכן בדוק באתר של Elring מק"טים מעודכנים.

בזמנו רון או מישהו אחר כתב שברכבך בדגמים הראשונים היה אטם פשוט ולאחר מכן ייצרן הרכב שדרג את האטם לאטם רב שכבתי עשוי ממתכת ולכן יש להתאים גם את הברגים בהתאם לסוג האטם.

תבדוק את הנושא ב-ETKA או באתר של Elring.

Audi-Seat- cylinder head bolts.pdf

פורסם

תודה רבה, אחרי ששמת את דף הקטלוג הצלחתי למצוא את הנתון באתר הייצרן, נראה כי המק"ט לא השתנה. אכן בשלב מאוחר יותר האטם ראש הוחלף מפיבר לאטם מתכת, גם על כך יש אינדיקציה באתר של ERLING , אבל שוב אני מתקשה לשייך את הרכב שלי למספרי השלדה אותם הם מציינים. אצלי השלדה היא : 8CSA046220 לא יודע מאיפה הם הביאו 8C-S-170000 , אצלי יש אות מיותרת !?!?

Cat.PNG

פורסם

ד״א מרק הנתון שהבאת לגבי עובי הראש לא יכול להיות הגיוני, במדידה גסה על המנוע (עם סטייה של כמה מ״מ) עובי הראש הוא 120 מ״מ , לא ייתכן שהוא

קצר ביותר מ-15 מ״מ מהמינימום. הראש שלי הוא

048103373a

פורסם
תודה רבה, אחרי ששמת את דף הקטלוג הצלחתי למצוא את הנתון באתר הייצרן, נראה כי המק"ט לא השתנה. אכן בשלב מאוחר יותר האטם ראש הוחלף מפיבר לאטם מתכת, גם על כך יש אינדיקציה באתר של ERLING , אבל שוב אני מתקשה לשייך את הרכב שלי למספרי השלדה אותם הם מציינים. אצלי השלדה היא : 8CSA046220 לא יודע מאיפה הם הביאו 8C-S-170000 , אצלי יש אות מיותרת !?!?

אינני מבין מדוע אצלך קיימת האות A. בכול מקרה הכוונה ממספר שילדה 8C-S-170000 והשני עד מספר שילדה.

אתה יכול לבדוק אצל הייבואן בארץ את הפרטים המדוייקים.

פורסם
ד״א מרק הנתון שהבאת לגבי עובי הראש לא יכול להיות הגיוני, במדידה גסה על המנוע (עם סטייה של כמה מ״מ) עובי הראש הוא 120 מ״מ , לא ייתכן שהוא

קצר ביותר מ-15 מ״מ מהמינימום. הראש שלי הוא

048103373a

לכול המנועים בעלי 8 שסתומים גובה הראש מנוע מינימלי היא 132.6 ולמנועי 16 שסתומים 118.1 מילימטר.

לא מודדים גובה ראש מנוע כאשר הוא מותקן על הבלוק.

V15-0696.JPG

פורסם

ברור שהמדידה אינה מדוייקת, אבל סטייה של 1.5 סנטימטר היא מוגזמת בכל קנה מידה. המדידה שעשיתי היא על העובי ממש כמו בתמונה שצירפת, מדידה מדוייקת תיעשה לכשהראש יפורק.

• תוכן חדש...