Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוץ במיכל מים-פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם
מאזור אשדוד-גדרה. אשמח אם מישהו ייתן לי הערכת שווי תיקון.

באשדוד פנה אל מוסך רוסקי, מוסך כללי טוב ומומלץ מאוד.

אם אכן מדובר בפריצה של אטם ראש מנוע אז צפה לתיקון בעלות של כ-2,000 ש"ח לעבודה מלאה שכוללת יישור ראש, החלפת אטם, החלפת רצועת תזמון, נוזל קירור איכותי וכו'.

פורסם

מה אתם ממליצים לעשות אם כבר עושים ראש מנוע? להגיד למוסכניק לטפל בעוד כמה דברים ''אם כבר פותחים''?

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

אם לא ביצעת החלפה בשנתיים-שלוש האחרונות, זה זמן טוב לבצע החלפה של חגורת טיימינג ומותחן, משאבת מים (החלפה בהתאם לתוצאות הבדיקה), מחזיר שמן של הפולי, רצועת אביזרים.

כדאי לבדוק את מצב השסתומים והגומיות של מובילי השסתומים, וכן את הגלגלות של רצועת האביזרים.

פורסם

עדכון: הייתי היום אצל המוסככניק שבדק לי את הרכב. הוא טען שזה לא אטם ראש מנוע כיוון שאין קצף-שזה הסממן הראשי של הבעיה. הוא טען כי ייתכן וזה הקולר של השמן גיר.

הוא ניתק לי את הקולר(ניתק את הצינור שהוביל לשם), רוקן לי את המים ושם לי מים חדשים, ואמר לי לנסוע שבוע עם קולר מנותק ולחזור אליו לאחר מכן כדי לדעת האם אכן משם נובעת הבעיה. אעדכן

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

נשמע לי די טיפשי- בשביל בדיקת ראש מנוע להסתכן בנזק לגיר שיכול להתחמם?

יש דרכים אחרות לבדיקה של פריצת אטם ראש מנוע.

פורסם

כמובן שהוא הזהיר אותי שלא לעשות נסיעות ארוכות ולבוא לאחר כשבוע ולא להתעכב עם זה. הוא טען שיש עוד כיוונים אפשריים אבל זה כרוך בעבודה נוספת שתתורגם בכסף כמובן, והוא רצה למנוע את זה ממני

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם
עדכון: הייתי היום אצל המוסככניק שבדק לי את הרכב. הוא טען שזה לא אטם ראש מנוע כיוון שאין קצף-שזה הסממן הראשי של הבעיה. הוא טען כי ייתכן וזה הקולר של השמן גיר.

הוא ניתק לי את הקולר(ניתק את הצינור שהוביל לשם), רוקן לי את המים ושם לי מים חדשים, ואמר לי לנסוע שבוע עם קולר מנותק ולחזור אליו לאחר מכן כדי לדעת האם אכן משם נובעת הבעיה. אעדכן

ממש עבודה חאפרית.

אם כבר הוא החליט שהבעיה נובעת מקולר גיר תקול סדר הפעולות היה צריך להיות כזה:

1) פירוק הקולר ובדיקתו בלחץ.

2) במידה ותקול, להחליפו ולנקות את המערכת.

3) במידה ולא, לבצע בדיקת לחץ הפוך, ולבדוק שאין מעבר מים באטם ראש מנוע.

אני הייתי מתחיל בבדיקת אטם ראש, ואח"כ עושה את הבדיקה של הקולר.

מעניין מי ישלם על השיפוץ גיר במידה ויתחמם ויגרם נזק:?

תחזור אליו שיעשה את העבודה כמו שצריך.

אחרי זה שואלים למה התדמית של המוסכים נראית ככה.

פורסם

תיקון קטן: הוא לא החליט שהבעיה נובעת משם, אלא ההמתנה היא מעין בדיקה, אני מניח שעל מנת לחסוך עבורי את העלות הכרוכה בבדיקה יסודית יותר, אך אני לגמרי מבין את הביקורת שהעברת ומקבל אותה

הונדה סיוויק ES 2002

• ספונסר פורום
פורסם

כבר כתבתי לך קודם, מדובר באים ראש פרוץ.

הקולרים האלו לא נפרצים לעולם, אבל עכשיו הגיר מתחמם, גם בנסיעות קצרות.

גש למוסך שמכיר את הדגם לבצע שיפוץ ראש מנוע.

אורן

• תוכן חדש...