Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוץ במיכל מים-פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברי הפורום היקרים,

לצערי הרכב לא מפסיק לאתגר אותי בבעיות חדשות. הרכב-פיג'ו 206 שנת 2005.

היום הבחנתי בבוץ במיכל מים. האבחנה הצנועה שלי היא שהלך אטם ראש מנוע, אשמח לדעת אם אני צודק. באותה בדיקה בדקתי גם שמן-שהיה עד סוף המד ולא חסר אפילו טיפה. האוטו בנסיעה לא התחמם.

יש לציין שבבדיקה הקודמת שעשיתי לפני כשלושה שבועות זה לא היה.

בנוסף מבקש חוות דעת על מחיר הטיפול ההוגן להחלפת אטם ראש מנוע וניקוי רדיאטור.

תודה רבה לעוזרים

IMG_20140210_144158.jpg

וזה מה שיצא מהמיכל מים

IMG_20140210_144228.jpg

IMG_20140210_144158.jpg

עריכה אחרונה על ידי shlomi88

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

ואוו זה נראה יותר גרוע ממה שהיה אצלי :shock:

באיזה מי קירור אתה משתמש? כי נראה שכל מערכת הקירור שלך מלאה בוצה וחלודה.

יכול להיות גם פריצה בראש מנוע ועירבוב של מי קירור עם שמן, אבל אל תקפוץ על זה ראשון כי נראה לי הצבע של מה שיצא מהמיכל בתמונה כהה מדיי ולא חלבי כמו מה שקורה בעירבוב של שמן מנוע ומי קירור.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

עד לפני חודשיים השתמשתי במי קרור של prestone. בעקבות תקלה שלא קשורה לנושא, רוקנתי את המי קרור והמוסכניק שם לי מי קרור ירוקים, אני מניח שהם לא איכותיים במיוחד.

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

ההשערה שלי היא שלא רוקנת לגמרי את מערכת הקירור מהפרסטון, והם התערבבו לך ביחד עם המי קירור שהמוסכניק שם לך ויצרו את כל הבוצה הזאת במערכת.

בדרך כלל זה לא טוב לערבב שני נוזל קירור שונים, עדיך כבר להוסיף מים.

פורסם

תמשיך לשים פרסטון, סביר להניח שתעשה גם ראש מנוע, חלפים מקוריים בלבד זה מה שמתאים לפיג'ו וסיטרואן בפעם המיליון אח"כ אנשים שוברים את הראש.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

הם נקראים TECNIC והם נמכרים סביב 80 ש"ח ל5 ליטר, על המיכלים החדשים יהיה כתוב PRO עם ציור של גלגל שיניים, המיכל יהיה לבן או שקוף ובתוכו נוזל כחלחל.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
אני ניגש היום למוסך. במידה ואני עושה טיפול אטם ראש מנוע, כמה זה אמור לעלות?

איזה מנוע זה - 1.4, 1.6 8 שסתומים, 1.6 16 שסתומים או 2.0?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הם נקראים TECNIC והם נמכרים סביב 80 ש"ח ל5 ליטר, על המיכלים החדשים יהיה כתוב PRO עם ציור של גלגל שיניים, המיכל יהיה לבן או שקוף ובתוכו נוזל כחלחל.

האם הנוזל קרור של וולאו (באריזה הכחולה) מומלץ באותה מידה לפיג'ו ?

פורסם
האם הנוזל קרור של וולאו (באריזה הכחולה) מומלץ באותה מידה לפיג'ו ?

כן אפשר גם להשתמש בו.

פורסם

לעולם לא השתמשתי בנוזל אחר למעט המקורי מימוני, כך שאינני יכול לחוות דעה, אישית אני חושב שאם יש נוזל מקורי זמין גם אם יעלה עוד כמה שקלים יותר, עדיף למזוג אותו ולהיות בראש שקט.

שלומי מהיכן אתה בארץ?

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...