Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן רכשתי סיויק שנת 99 עם 140 אלף ק"מ(כן אמיתי היתה אצל פנסיונר)לא לקחתי את הרכב לבדיקה ידעתי על בעיה ידוע שהיא המעבר בין הילוך ראשון לשני יש קפיצה קטנה בגיר שזה נפוץ בסיוויק.אך כל מי שנוסע על הרכב חברים משפחה וכו אומר שהרכב לא סוחב לאומת זאת אם אתה נותן פול גז בשניה אתה על 100 קמש.בעבר היתה לי בעיה בדומה במאזדה לנטיס וזכור ל י משהו עם חיישן מהירות ניקוי או החלפה אשמח לשמוע לעצות לפתרון ועל מקומות מוומלצים תודה.

פורסם

גורמים רבים משפיעים על סחיבה או חוסר סחיבה ליתר דיוק.

מצתים,חוטי הצתה,ומסנן דלק הם הראשונים שדורשים בדיקה מתי הוחלפו לאחרונה ולמעט חוטי ההצתה שמוחלפים אחת לכמה עשרות אלפי ק"מ (חוט אחד לפעמים עושה בעיה,יש ממנו בריחה קטנה של ניצוץ/גורם לזיוף אבל אין ברירה אז מחליפים סט לאיכותי ולא BS)אם כל השאר הוחלפו לפני יותר משנה או 10,000 ק"מ ,כדאי לבצע יישור קו בסיסי ראשוני.

אם לאחר מכן עדיין הבעיה נמשכת,צריך לפנות למכון להזרקות דלק לביצוע בדיקת 4 גזים ולחיבור הרכב לסורק תקלות כדי להיכנס יותר לעומק הבעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם באמת הרכב היה אצל פנסיונר וגמא מעט קילומטרים סביר להניח שהיא נסע הרבה בעיר ונסיעות קצרות. מה שביא ליצירת פיח במצערת, שסתומים וכו׳. כדאי להתחיל בניקוי מצערת, בדיקת פילטר אוויר, ותוסף אחד או שניים של ניקוי לדלק(בלי לחפור יותר אם אם זה עוזר או לא) להזיק זה לא יכול. לגבי המכה בין 1 ל2 גם לי הייתה סיוויק והייתה גם בעיה כזאת. לא קריטי ואפשר להמשיך לנסוע כך.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

הרכב עבר טיפול שמנים ופלאגים כיישור קו ורדיאטור,שמתי גם תוסף דלק,אציין שהרכב עבר טסט נקי מלבד ווישרים

(עדין לשנת 99 זה מכובד)אשמח המלצות למקומות מה לבדוק ואיפה תודה

• תוכן חדש...