Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2012 VS איביזה 2012 VS פיקנטו 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , הרגע השתחררתי מהצבא והגיע הזמן לרכוש רכב . התקציב שלי עומד עד 80.000 .

אני תמיד אהבתי מכוניות קופה(3 דלתות)

תמיד רציתי לביא פולו , חברים שלי טוענים ללכת על איביזה , ורק אתמול ראיתי פיקנטו ספורט .

השאלה הגדולה היא האחזוקה ואיכות הרכבים(אמינות,איבזור) , מחיר לא ממש מעניין אותי ...דלק הם לא אוכלות הרבה , יחסית למשפחתיות ...

1.מחיר הטיפולים(רק במורשה)

2.ביטוחים(אני עדיין נהג צעיר)

3.אמינות ואיבזור (מאוד חשוב לגבי איבזור)

אני עדיין בחור צעיר . אין לא ילדים ולא משפחה . המשכורת שלי נע בין 5.500 עד 7000 , האם אני יוכל להרשות לעצמי מכוניות כאלו ???

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכולם , הרגע השתחררתי מהצבא והגיע הזמן לרכוש רכב . התקציב שלי עומד עד 80.000 .

אני תמיד אהבתי מכוניות קופה(3 דלתות)

תמיד רציתי לביא פולו , חברים שלי טוענים ללכת על איביזה , ורק אתמול ראיתי פיקנטו ספורט .

השאלה הגדולה היא האחזוקה ואיכות הרכבים(אמינות,איבזור) , מחיר לא ממש מעניין אותי ...דלק הם לא אוכלות הרבה , יחסית למשפחתיות ...

1.מחיר הטיפולים(רק במורשה)

2.ביטוחים(אני עדיין נהג צעיר)

3.אמינות ואיבזור (מאוד חשוב לגבי איבזור)

אני עדיין בחור צעיר . אין לא ילדים ולא משפחה . המשכורת שלי נע בין 5.500 עד 7000 , האם אני יוכל להרשות לעצמי מכוניות כאלו ???

אם אתה נעול על גרסאות ה-3 דלתות, אז הפולו מגיעה רק עם מנוע 1.4 אטמוספרי ידנית( תוכל להביא בהרבה פחות מ80k)

אם תלך על האיביזה אז תוכל למצוא בתקציב גם את ה1.2tsi שזה כבר רמה יותר גבוהה. לגבי הטיפולים ואחזקה הפולו והאיביזה

יותר יקרות מהפיקנטו ספורט אבל אתה גם מקבל הרבה יותר מהפיקנטו.

פורסם

אני הייתי הולך על הפיקנטו,היא חדשה עם אחריות,אני נהגתי על הספורט מספר פעמים ודי אהבתי אותה,היא לא תהיה חזקה כמו ה 1.2TSI,אבל היא מאוד מאובזרת,מושבים טובים,יש לך את כול הדברים שצעירים אוהבים,מגנזיום,סאן רוף,2 אגזוזים מאחור,חבילה לא רעה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא TSI אני לא רוצה , אני פשוט סגור על 3 דלתות ... ולגבי פיקנטו אני מאוד אהבתי אותה , אבל החשש שלי שהיא עושה המון רעש בנסיעה .

פורסם

ממש לא,היא דווקא שקטה במהירויות סבירות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תעשה נסיעת מבחן,אין לה מנוע עוקר אספלט אבל מזיז את הרכב די טוב.

פורסם

שלום לך,

בתקציב שלך תוכל לרכוש את הפיאסטה החדשה אשר אנו מייבאים ברמת גימור גבוהה

ביותר עם שלל תוספות אשר לא מגיעות בפיקנטו ולא בפולו.

נשמח אם תגיע להתרשם אצלנו באולם תצוגה.

פורסם
רד מהפיקנטו,להשוות אותה לפולו זאת בדיחה,לא אותה הליגה בכלל.

הייתי רוצה פולו , השאלה היא אחזקה וביטוח . אני די בטוח להחזיק פולו זה יותר יקר מפיקנטו , אבל מה יהיה בביטוח , האם הבדלים יהיו משמעותיים ??

פורסם

תעשה סימולציה באינטרנט,

במה הפיאסטה מאובזרת יותר מהפיקנטו ספורט?

פורסם

לדעתי עדיף לך לוותר על הפיקנטו.

יותר יקרה ובודאי תאבד יותר מערכה היות ואתה קונה חדשה.

כשאני הייתי בגילך היו לי הרבה נסיעות בינעירוניות ובגלל שהיה לי רכב משלי הצטרפו חברים. יהיה להם מאוד צפוף בפיקנטו. בטח לגבי מטען.

לגבי השכר, (5.500-7.000) הכל תלוי מה ההוצאות והמחויבויות האחרות שלך בשלב זה של החיים.

גם בלי ירידת ערך ובלי ליסוע הרבה הוצאה סבירה לשנה היא 12,000-15,000 בשנה (ביטוח לצעירים זו מכה).

תעשה את החשבון שלך. מדובר ב 2-3 חופשות סקי / חסכון לעתיד או כל העולה על רוחך

פורסם

אם החברים לא יותר מידי גבוהים לא תהיה בעיה בפיקנטו.

• תוכן חדש...