Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכש שני 30-35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ריפרוף ביד 2 אלו האופציות העומדות בפני:

1. יונדאי גטס 08-09 יד 1-2 קילומטראז' בין 60-80K
  2. פיז'ו 206/207/307 08, יד 2 קילומטראז' בין 50-90K
  3. שברולט אבאו 09-10 יד2 קילומטראז' בין 80-100K
  4. יונדאי אקסנט 08 יד 2 קילומטראז' בין 60-80K
  5. קיה ריו 08 יד 2 קילומטראז' בין 70-90K
  6. פיאט פונטו גרנדה 08 יד 2 קילומטראז' 70-90K

אשמח לקבל המלצות והסתייגויות לגבי הדגמים הנ"ל, סדר חשיבות: אחזקה וטיפולים, בטיחות...

תודה

פורסם

אם אתה חושב בטיחות, כדאי להוריד את הגטס,שרוב דגמיה אינם בטיחותיים וגם את האוויאו המזעזעת.

פיגו היא המכונית הבטוחה ביותר מבין אלו שהעלית,גרנדה פונטו לדעתי תהיה בחירה טובה יותר.

כמובן,לבדוק היסטוריית תיקונים/טיפולים והסטוריית תאונות אם הייתה.

אם אתה מחפש רכב משפחתי,C4 2008 נמכרת לדעתי במחירים דומים,שווה בדיקה במלאי של לובינסקי טרייד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ברור שההיסטוריה תיבדק פרטני לכל רכב, אני בשלב של צמצום אפשרויות. גם אני חשבתי על ה C4 אבל אני קצת חושש ממחיר הטיפולים ואמינות הרכב. (כנ"ל לגבי הפיג'ו)

פורסם

לגבי אמינות הרכב,שווה לבדוק את הגיר הרובוטי לעומק במוסך מתמחה טרם החלטה על קנייה ובכלל להיכנס למוסך מתמחה ברכב לסריקת תקלות ממוחשבת כללית.

המחירים נמוכים,בלובינסקי טרייד/אופרייט ליס בד"כ לא מתעסקים עם רכבי לימון (תמיד אפשר ליפול על אחד כזה וזה יכול לאכזב) ונותנים לך שנה אחריות על הרכב.כמובן,שזה לא אומר, שיש צורך לנקוט בגישת כבדהו וחשדהו והכי חשוב,לא לקנות רכבים כאלו מסוחרים קטנים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...