Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריטלין או לא ריטלין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קבעתי תור לאבחון T.O.V.A, מה עושים באבחון הזה ?

חבל שזה רק לעוד חודש.

באיזה תאריך קבעת אולי אני גם אקבע לאותו יום :-) נביא לך את הקליאו ספורט ;-)

החיים הם כמו....

פורסם

2.3 באשדוד,

הם קבעו :wink:

אבל אשמח לקליאו ספורט שלי :p

צריך להגיע מוכן לאבחון כזה ?

אגב משהו הזוי, היא הסבירה לי שבמקרה ואצטרך אבחון 2 במידה והם חושבים שצריך, צריך לקחת את הכדור איתי,

אבל אמרתי לה שאני לא לוקח שום כדורים, היא אמרה שאני אלך לרופא שיתן לי מרשם לכדור בשביל אותו יום,

איך רופא יתן לי מרשם אם אין לי אבחון ?!

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

לא מכון "טובה" אלה אבחון "טובה". אני גם כמוך תמיד שוכח דברים שאני רוצה ולא מרוכז בעליל , יש לי טיפ קטן שעוזר לי הרבה כדי שאני לא ישכח אני תמיד שם בפלאפון שעון מעורר ל 5 דקות לפני היציאה עם רשימה של כל הדברים שאני צריך להביא שם הכול בשקית ניילון של סופר ואז קושר את השקית למפתח של האוטו כדי שבוודאות לא אשכח כלום.

אני מודע לזה שחייב לעבוד על עצמך כי אחרת זה מביא אותך למצב לא נעים.

כמה נקודות שהוזכרו כאן-

היתרון בבעיית קשב אצלי זה באמת המצב שאני יכול לעשות מולטי טסקין מטורף. רק מה הבעיה? שאחרי כמה פעולות אני מסוגל לשכוח איזה משימה שהייתה בהתחלה ושצריך לחזור עליה נגיד למחורת או כעבור כמה שעות.

עוד דבר שאני ניסיתי ללא הצלחה זה- לעמוד כמה דקות לפני היציאה ולחשוב מה אני צריך לקחת. מנסיון זה לא עובד. כי פשוט אני לא מצליח להיזכר :-)

החיים הם כמו....

פורסם
2.3 באשדוד,

אגב משהו הזוי, היא הסבירה לי שבמקרה ואצטרך אבחון 2 במידה והם חושבים שצריך, צריך לקחת את הכדור איתי,

אבל אמרתי לה שאני לא לוקח שום כדורים, היא אמרה שאני אלך לרופא שיתן לי מרשם לכדור בשביל אותו יום,

אתה מבין, רוצים שנבוא דלוקים לבדיקה :-) תחשוב איזה גיבוב נרביץ שם.

החיים הם כמו....

פורסם

אותה בעיה אצלי עם השכיחה,

:evil::evil::evil::evil::evil::evil: עכשיו נזכרתי ששכחתי את הטלפון שלי בעבודה. המצב על הפנים, ידעתי ששכחתי משהו שסגרתי את החנות ושכחתי מה.

:evil:

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
2.3 באשדוד,

מה שאתה צריך לעשות זה ללכת לרופא משפחה להגיד לו בדיוק מה שאמרו לך שצריך לאבחון (שזה כמה כדורי ריטלין) הרופא יתן לך מרשם למקסימום 10 כדורים ואז אתה צריך ללכת לבית מרקחת לקחת את הריטלין חשוב מאוד כשאתה מגיע לקחת אתה מרגיש כאילו השב"כ חוקר אותך אתה צריך להביא איתך מרשם רופא(את כל הטפסים שהוא הביא לך) ת.ז או רישיון. באבחון מה שעושים לך זה שלב ראשון שמים אותך מול מחשב שמשגע אותך איזה חצי שעה שעה ולאחר מכן אתה ממתין עד שאומרים לך אם אתה צריך לעשות גם את השלב השני ואם כן אתה לוקח את הכמות של הריטלין שהרופא אמר לך ועושה את אותו דבר כמו שעשית בשלב הראשון. ולאחר שזה מסתיים אתה מחכה להוראות לסיום. סך הכול אבחון קצת מציק אבל זה מה שיעזור לנירולוג שלך להבין יותר מי אתה ומה מפריע לך וכמה זה חמור.

פורסם
מה שאתה צריך לעשות זה ללכת לרופא משפחה להגיד לו בדיוק מה שאמרו לך שצריך לאבחון (שזה כמה כדורי ריטלין) הרופא יתן לך מרשם למקסימום 10 כדורים ואז אתה צריך ללכת לבית מרקחת לקחת את הריטלין חשוב מאוד כשאתה מגיע לקחת אתה מרגיש כאילו השב"כ חוקר אותך אתה צריך להביא איתך מרשם רופא(את כל הטפסים שהוא הביא לך) ת.ז או רישיון. באבחון מה שעושים לך זה שלב ראשון שמים אותך מול מחשב שמשגע אותך איזה חצי שעה שעה ולאחר מכן אתה ממתין עד שאומרים לך אם אתה צריך לעשות גם את השלב השני ואם כן אתה לוקח את הכמות של הריטלין שהרופא אמר לך ועושה את אותו דבר כמו שעשית בשלב הראשון. ולאחר שזה מסתיים אתה מחכה להוראות לסיום. סך הכול אבחון קצת מציק אבל זה מה שיעזור לנירולוג שלך להבין יותר מי אתה ומה מפריע לך וכמה זה חמור.

המון תודה לך על המידע ועל הפירוט. עזרת לי מאוד וגם נתת לי מוטיבציה כן לעשות את הבדיקה שהייתי חייב כבר לעשות אותה מזמן.

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...