Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם על העצות, מעריכה את זה מאוד.

אז איך התקדמתי היום:

התקשרתי היום לסטס מקרווש כדי לברר פרטים לגבי המכונה ולבדוק כמה זמן מראש אני צריכה לשריין אותה. תוך כדי השיחה הוא זרק לי משהו על זה שיש לו גם פדים למכירה שהוא יכול לתת לי פדים עם מהכונה בלי שאני אקנה אותם. פה הוא עיניין אותי, בערב קפצנו אליו עם האוטו לשמוע יותר פרטים.

ההצעה של סטס זה להשכיר לנו את המכונה עם הפדים ולמכור לנו גם חומרים בדיוק בכמויות הנדרשות לרכב, דבר שעוזר לי מאוד כי אני לא צריכה להתחיל במשא חיפושים אחרי כל חומר בנפרד ואז להשאר עם מלאי שיספיק לעוד 2 רכבים לפחות. כמובן שיחסוך לי לא למעט כסף כי הגענו למסקנה שסך העלות לא תעבור את ה300 ש"ח.

ביום שנבוא לקחת את המכונה הוא ידגים ויסביר בדיוק את שיטת העבודה, יתן לנו להרגיש את המכונה ולראות שאנחנו סגורים על התהליך.

בהמשך השיחה שאלנו כמה עבודה כזאת תעלה אצלו, הוא בדק את האוטו נתן הצעת מחיר מאוד יפה שהיינו מוכנים לשקול אותה ברצינות, אבל סטס בחר לשכנע אותנו ללכת על עבודה עצמאית גם כי זה יחסוך לנו כמה מאות שקלים וגם בשביל החוויה.

פגשנו איש מקצוע מאוד נחמד שמשדר אמינות ורצון טוב לעזור. (אם כל זה לא מספיק אז הוא גם חבר פורום :wink:)

עכשיו לחלק השני, התמונות.

הרכב עבר היום שטיפה קלה במיוחד בשביל להצטלם.

כמו שאמרתי, באור יום הוא מצטלם מאוד יפה, אבל בלילה אפשר לתפוס את הפגמים על חם.

סטס ראה את המצב של הגג וחיזק חשש קטן שהיה לי. כנף ימין עברה תיקון וגם צביעה כמובן, אז ככל הנראה הצבע ניתז גם על חלק מהגג.

20140205_181614.jpg

20140205_160759.jpg

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם מה שרואים על הגג הם נתזים של צבע, זה אומר שפוליש גס יכול לעזור להסיר חלק מהם ולשפר את המצב, לא?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...