Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
א. אני די בטוח שראיתי את האוטו בשישי האחרון בביג קריות (זהיתי לפי המעמד והמיקום של המדבקה), לא התעמקתי במצב.

אההה...ראית ולא באת להגיד שלום? אני לא יודע אם להתעצבן או להתחיל לחשוש.

אתה עוקב אחרי? גם ראית אותי על כביש החוף וגם בביג קריות. מעניין כמה עוד פעמים ראית אותי ולא אמרת. אני צריך להתחיל לחשוש?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

די בטוח שאת הציוד אפשר להשכיר בטלפון ושישלחו לך אותו עם שליח

וסוירלים של רכב בן 3 וקצת שטיפלו בו באופן סביר בד"כ אפשר להעלים באופן לא רע עם גלייז - http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=10656 (קרדיט ל-KoM)

אם רק בגג במצב רע אז אפשר לקבוע עם מישהו מקצועי שיטפל רק בגג כדי לחסוך קצת

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
די בטוח שאת הציוד אפשר להשכיר בטלפון ושישלחו לך אותו עם שליח

וסוירלים של רכב בן 3 וקצת שטיפלו בו באופן סביר בד"כ אפשר להעלים באופן לא רע עם גלייז

1. לא רואה צורך להסתבך עם שליחויות כשיש מקום שמשכיר את המכונה של מגווירס ממש פה בחיפה.

2. לא טיפלו ברכב באופן סדיר עד שהוא הגיע אלינו (לפני שלושה חודשים). למה אנשים לא נותנים יחס מינימלי לאסטטיקה של רכב שהם קנו חדש, אני לא יודעת:evil: לפחות מכנית דאגו לו יפה.

בכל אופן, הפעם אין מנוס וצריך פוליש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
א. כן זה היה האוטו, שלחתי את הגבר למפגש אודיו ונשארתי ללמוד\לבשל בבית (עכשיו הוא עצבני, עליך :) )

ב. כל עוד הלקוחות באים, שיהיה לבריאות לשני הצדדים

ג. לפרש את זה כהזמנה? :wink:

ד. שואב אבק עוצמתי זה מעולה, אבל לא באותו יום עם הפוליש.

א. תמסרי לו שיירגע.

ג. לא ! אני סתם אוהב להוציא את העניים (סתאאם, זאת כן הזמנה)

אההה...ראית ולא באת להגיד שלום? אני לא יודע אם להתעצבן או להתחיל לחשוש.

אתה עוקב אחרי? גם ראית אותי על כביש החוף וגם בביג קריות. מעניין כמה עוד פעמים ראית אותי ולא אמרת. אני צריך להתחיל לחשוש?

קודם כל תירגע.

חיפשתי (חיפשתי בארומה בעיקר), אני הייתי האדיוט שיצא מהבית עם קצת וסנדלים, הסתובבתי עם קירח אחד (גם חבר פורום אגב).

אתה מוזמן להתחיל לחשוש אבל לא ממני, אני לא כזה מאיים, בדר"כ שאני רואה אני ישר מדווח (קודם לחברה ואז לפורום).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני כבר לא כזה הולך למפגשים של האספנות בארומה. פעם הייתי הולך הרבה, אבל בשלב מסוים כבר אתה מתרגל לראות את אותם אנשים, ומשום מה, לא משנה עם מי דיברתי, כולם היו די סנובים. וזה לא שבאתי בפוזה של איזה ערס, אני לא שואל שאלות מטומטמות, סתם התחלתי להתעניין בפרויקט של השיפוץ של הרכב שלידו אני עומד, ותמיד מקבל תגובות צוננות עם מבט כזה של "תגיד תודה שאני בכלל נותן לך לנשום לידי". אז קצת ירד לי מהם. אני הולך, מעיף מבט לראות אם יש משהו חדש, וזהו.

הפעם המפגש אודיו היה ממש קרוב וצמוד אליהם, אז הלכתי לשם. אחלה חבר'ה, ובהתחשב בעובדה שאני רוצה בעתיד הקרוב לעשות שדרוג קטן למערכת (ממש קטן, החבר'ה שם קצת צחקו עליי) אז היה נחמד שיש את מי לשאול.

בקיצור, לא יפה מה שעשית.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
גם לי לא ברור למה רכב לבן 2010 נראה כמו שהוא נראה. אבל זה מה יש וזה גם בא לידי ביטוי במחיר הקניה שלו.

במקרה הזה פוליש בקטנה הוא לא הפתרון, הרכב דורש עבודה רצינית.

אולי בהמשך בשביל לתחזק את התוצאות.

בקשר לעלויות.

עבודה עצמאית: השכרת מכונה 150 ש"ח פדים (כנראה 2) 140 ש"ח וחומר לפוליש בערך 100 ש"ח.

השאלה, מה סדר גודל המחירים אצל דיטיילרים?

בתור מי שמתעסק עם זה לפעמים בנוסף למה שכתבת

צריך לדאוג לאוסף מגבות נדיב ואיכותי שעולה לא מעט.

פלסטלינה ונוזל סיכוך.

מסקנטייפ לכיסוי גומיות ופלסטיקים

חומר הגנה לאחר הפוליש

וכמובן תלוי בך , יש פנישים שבעל מקצוע נותן כמו חומר לחידוש פלסטיקים גומיות וצמיגים , פוליש לאגזוז(אם קיים מכרום\אלומניום) ועוד אקסטרות.

בנוגע לפדים , מינימום 3 פדים (של חיתוך) כדי לשמור עם רצף עבודה יעיל.

בהצלחה.

פורסם
בתור מי שמתעסק עם זה לפעמים בנוסף למה שכתבת

צריך לדאוג לאוסף מגבות נדיב ואיכותי שעולה לא מעט. יש

פלסטלינה ונוזל סיכוך. נוזל יש, פלסטלינה בדרך

מסקנטייפ לכיסוי גומיות ופלסטיקים -יש איזולירבנד רחב, אבל אפשר לדאוג גם למסקינטייפ

חומר הגנה לאחר הפוליש-יש אוטם של מנזרנה

וכמובן תלוי בך , יש פנישים שבעל מקצוע נותן כמו חומר לחידוש פלסטיקים גומיות וצמיגים , פוליש לאגזוז(אם קיים מכרום\אלומניום) ועוד אקסטרות.

חומר לחידוש פלסטיקים וגומיות יש, חומר לג'אנטים יש, חומר לצמיגים יצטרף בקניה הקרובה בכל מקרה.

בנוגע לפדים , מינימום 3 פדים (של חיתוך) כדי לשמור עם רצף עבודה יעיל.

בהצלחה.-תודה :)

בקשר לפדים, אשמח להרחבה בנושא.

אפשר להסתפק בסוג אחד של פד ופוליש או שצריך לקנות לפחות שתי רמות של כל אחד?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בעקרון הפד עם הזמן סופג כבר הרבה חומר והפד כבר מתחיל לאבד מיעילותו כי הוא ניהיה רך מידי וחלק מהחומר על הפד פשוט "נשרף" ונדבק עליו ואז נוצר חיכוך מיותר שמוריד מיעילות העבודה.

אפשר וכמובן חובה לנקות אותו תוך כדי עבודה אבל עדיין היעילות שלו יורדת לעומת פד יבש ונקי.

באופן עקרוני זה תלוי בבעל הרכב ומה הוא צריך\רוצה. אם עושים פוליש גס כמו Menzerna FG400 מומלץ אחריו לבצע פוליש עדין כמו SF4000 שמצריך פד אחד של פוליש. אם מעוניינים למרוח את החומר הגנה עם מכונה אז צריך עוד פד.

פורסם

צריך אחד לכל רמה (לא יעזור לעשות פוליש עדין אם הפד "מלוכלך" בשאריות של החומר הגס יותר), ואפשר להסתדר עם אחד- אלא אם הוא מתלכלך וכאלה, ואז אפשר לשטוף אותו במים וטיפה סבון, לסחוט טוב ולהמשיך או לקחת אחד ספייר

והרמות השונות של הפדים משמעותיות בעיקר בעבודה עם מכונה. זה פחות משנה בעבודה ידנית. לפוליש לפי דעתי (הדי מקצועית בקטע הזה) עדיף פד מיקרופייבר פשוט (אם את יכולה לחכות עד סוף השבוע אולי יהייה לי כמה ספריים)

פורסם

קצת סדר בסלט.

באופן עקרוני זה תלוי בבעל הרכב ומה הוא צריך\רוצה. אם עושים פוליש גס כמו Menzerna FG400 מומלץ אחריו לבצע פוליש עדין כמו SF4000 שמצריך פד אחד של פוליש. אם מעוניינים למרוח את החומר הגנה עם מכונה אז צריך עוד פד.

אם אני הולכת על פוליש גס:

פוליש גס+פד גס (כפול שתיים)

פוליש עדין לפיניש+פד פיניש.

אם אני הולכת על פוליש בינוני: אז 3 פדים ברמת חיתוך בינונית.

הבנתי נכון?

חומר הגנה אני מעדיפה למרוח ידנית, כי בעתיד לא תהיה לי מכונה זמינה.

אני מקווה שמחר כבר יהיו תמונות של הרכב כדי לבקש הכוונה לסוג פוליש.

צריך אחד לכל רמה (לא יעזור לעשות פוליש עדין אם הפד "מלוכלך" בשאריות של החומר הגס יותר), ואפשר להסתדר עם אחד- אלא אם הוא מתלכלך וכאלה, ואז אפשר לשטוף אותו במים וטיפה סבון, לסחוט טוב ולהמשיך או לקחת אחד ספייר

והרמות השונות של הפדים משמעותיות בעיקר בעבודה עם מכונה. זה פחות משנה בעבודה ידנית. לפוליש לפי דעתי (הדי מקצועית בקטע הזה) עדיף פד מיקרופייבר פשוט (אם את יכולה לחכות עד סוף השבוע אולי יהייה לי כמה ספריים)

האמת שהכוונה לשכור מכונה לסופ"ש ולא לעשות פוליש ידני.

אני מחכה לא רק לסוף השבוע, אלא לסוף החודש.

מאיפה אתה בארץ?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
קצת סדר בסלט.

האמת שהכוונה לשכור מכונה לסופ"ש ולא לעשות פוליש ידני.

אני מחכה לא רק לסוף השבוע, אלא לסוף החודש.

מאיפה אתה בארץ?

בסופי שבוע אני בטבריה, במהלך השבוע במרכז

אבל אני התכוונתי לפדים לעבדה ידנית (אני מתכנן פוליש ידני מקומי להעלים כמה שריטות) אז כנראה שלא הכי יעזור

• תוכן חדש...