Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i10 2014 בישראל - החל מ₪59,900

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנשים שמחפשים ידני עושים את זה משיקולים כלכליים בד"כ, אין יותר מדי טעם ל1L-ידני-supreme.

מצד שני 1.25L-ידני-supreme זה כבר במגרש של הפיקנטו ספורט, לצערי כלמוביל לא השכילו להציע את הרכב בקונפיגורציה הזאת :(

אגב, באתרים מסוימים צוין שגם ה1L Premium גם מגיעה עם ג'אנטים מקוריים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא נראה לי שזה זמן טוב להזמין יונדאי במחירים שהוזכרו כאן, כי יש עכשיו מבצע "חבר" עם יונדאי עד 18/2. לרוב מאריכים בעוד שבוע. איך זה קשור לציבור הרחב? כי חבר נוהגים לדרוש בלעדיות בתקופת המבצע, ואז לקוחות פרטיים לא מקבלים את ההנחות שאפשר לקבל בימי

"שלום". שהן כיום דומות, מניסיון עם כמה יבואנים לאחרונה.

פורסם

פיקנטו ספורט היא אכן חריגה בסגמנט הזה - ואופציה מדליקה יותר מכל מתחרותיה(רק אל תצפו לג'וניור הוט האץ', כי ה'ספורט' הוא רק בשם ובעיצוב, לא מעבר).

משהו חריג ומעניין יותר בקבוצה זו צפוי להגיע אלינו בעוד כשנה מסלובניה - רנו טווינגו החדשה, בעלת מנוע והנעה אחוריים ועיצוב שיזכיר במספר אלמנטים את רנו 5 המקורית.

הבעיה עם מכוניות המיני היא קרבת המחיר היתרה שלהן לסופרמיני, לפחות בעיתות מבצע. אישית, לא הייתי חושב פעמיים בין איביזה, פאביה או קליאו לבין פיקנטו ושות', אלא אם הגיר האוטומטי הוא כורח המציאות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הייתי אתמול בסוכנות בראשון . ראיתי את הרכב הרכב נראה מגניב לגמרי .

חבל שאני לא ארכוש אותה כי היחס של נציגי המכירות היה פשוט מזעזע ... נכנסתי שביידי הייתה הזמנה על פיקנטו (אולי מראה על רצינות) ואמרתי להם שבאתי לבדוק את הרכב לפני שאני משלם את כל המחיר על הקיה וחכתי במיוחד שהרכב הזה יגיע בשביל להיות סגור על עצמי.

ממש אבל לא התיחסו אלי... לא ישבו איתי לא הציעו לי הצעת מחיר מסודרת הכל היה באוויר ובעל פה כשחצי מהדברים נאמרים בזמן שהוא עם הגב אלי, האיש מכירות שעבד שם פשוט הבריח אותי באגרסיביות שלו מה עוד שהדבר הראשון שיצא לו מפה הוא "לך לך תבטל את ההזמנה בקיה.. שאלתי למה הרי זה כמעט אותו רכב.. והתשובה הייתה נורא ילדותית"

בכל אופן הרגשתי שלא ממש בז**ן שלהם למכור (לי) במיוחד שהסתובבו שם זוג לקוחות שבאו למבצע חבר! כנראה שזה עניין אותם הרבה יותר .

בכל אופן חבל שאין מחיר השקה או משהו בסנגון.. הרכב נראה חביב אסטי ומעניין.

פורסם

איך המרווח מאחור לעומת הפיקנטו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסעה לצידי I10 חדשה (מאובזרת ככל הנראה) - לפני מספר ימים בגרמניה, היא נראית הרבה יותר טוב מהדור היוצא. נראית קצת אגרסיבית - אהבתי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
איך המרווח מאחור לעומת הפיקנטו?

על פניו, לא הרגישה לי הרבה יותר מרווחת (אם בכלל), גם לא לרוחב (למרות המספרים במפרט הטכני).

יתכן והסיבה נעוצה במושבים הגדולים שנראה כאילו נלקחו ממכונית גדולה יותר (בדר"כ המושבים במכוניות מיני דקים יותר ע"מ לחסוך במקום).

אבל אולי אני טועה וזו סתם תחושה....

מה שמעצבן אותי אישית במפרטים של רמות הגימור הנמוכות הוא מחסור בציפוי עור להגה (בחו"ל פחות נתקלים בזה).

אני מוכן לוותר על זוג חלונות חשמל מאחור (שבמכונית קטנה בדר"כ לא שימושיים יותר מידי) אבל לא מוכן לוותר על תחושה נעימה בכל הזמן בו אני יושב ברכב ואוחז בהגה. למה צריך להרגיש כמה חוסכים עלי בכל שניה בה אני נוהג?

האבסורד בקמצנות הזו באה לידי ביטוי אפילו ב-ix35 ברמה הבסיסית שם גם אין (ברכב של 150K, כן?).

מה גם שההגה הפלסטיקי של יונדאי פשוט מ-ג-ע-י-ל בתחושה שלו (שלא כמו באיביזה/מיי שם התחושה נעימה).

פורסם
סוף סוף! הגיע הזמן {מזמן}. יש עוד מישהו עכשיו שחושב על ה"ספייס סטאר" ,דלת האבזור, העלובה, היקרה, והמתנדנדת?

בגלל זה הוזילו את הגרסה הידנית של הספייס סטאר.

כרגע לכלמוביל יש היצע מלא בתחום הקטן.

מיני - i10.

סופר מיני מוזלת - ספייס סטאר.

סופר מיני - i20.

תת משפחתית - אטראז'/i25.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
עברתי הרגע ליד משאית עמוסה בI10 חדשות ב6 בדרך לצפון .

נראות ממש טוב משום מה היא נראית גדולה יותר מהפיקנטו או שזה רק העיצוב

בהחלט גדולה יותר. אין ספק שגם העיצוב תורם לזה.

פורסם
בגלל זה הוזילו את הגרסה הידנית של הספייס סטאר.

כרגע לכלמוביל יש היצע מלא בתחום הקטן.

מיני - i10.

סופר מיני מוזלת - ספייס סטאר.

סופר מיני - i20.

תת משפחתית - אטראז'/i25.

"סופר מיני מוזלת"? נראה לך שהיא, איך שהיא, צריכה לעלות יותר מה I10 החדשה?

על סמך מה בכלל קבעו שה"ספייס סטאר" היא בכלל סופר מיני, ולא ה-I-10 החדשה? הרי הם אותו גודל...

אולי כדי שהיא תימכר במחיר יותר גבוה[ כי היא סופר מיני ]. אין שום סיבה בעולם שהיא תעלה אפילו שקל אחד יותר מה I-10 החדשה.

היא הרי נופלת ממנה כמעט בכל תחום. מלבד נחיתות קלה של 4 כ"ס, הI-10 רומסת אותה בכל תחום, ובמיוחד באבזור.

הכוונה שלי למנועי ה-1000 סמ"ק כמובן, לא להתבלבל.

• תוכן חדש...