Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i10 2014 בישראל - החל מ₪59,900

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבזור אף פעם לא אחיד בין שווקים שונים, קרוז קונטרול מגיע כאופציה בתשלום ברמות הגימור הגבוהות באנגליה, כפתור הנעה ומראות מתקפלות חשמלית כלל לא נמצאות במפרט.

"מעל 80K" לא מגיעה אפילו הגרסה הכי יקרה (₪78,900 + ₪1,042 רישוי כמדומני)

אבזור ממוצע מינוס לסגמנט? :roll: נו באמת, troll elsewhere.

תוסיף חבילת מיגון (חובה לביטוח) כמה יוצא?! מעל 80K

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

casper רק שחכת להזכיר שאתה עובד עבור מיצובישי למען הגילוי הנאות.

דבר נוסף הספייס סטאר לוקה בחסר בכל מה שקשור לאיכות נסיעה ובידוד רעשים בעוד ה-I10 לפי ביקורות מחו"ל זוכה לשבחים בענף הזה של עידון בין אם זה בידוד רעשים ובין אם זה מנוע מעודן ושקט.

בנוסף על פי CAR BUYER למכונית אין כמעט חסרונות משמעותיים והיא כנראה הקטנה הטובה בקבוצה שלה. הם נתנו לה את הציון מכונית השנה, מרשים.

מקור מכובד נוסף זה WHAT CAR הבריטי, שם המיראג' (הלא היא ספייס סטאר) זוכה לציון של 2 כוכבים מ-5 בעוד ל-I10 קוטפת ציון מירבי של 5 כוכבים.

פורסם
תוסיף חבילת מיגון (חובה לביטוח) כמה יוצא?! מעל 80K

לא חובה ולא בטיח.

הראל, פניקס, שלמה, שירביט, הכשרה ואיילון לא דורשים מיגון לi10 החדשה.

אז חוץ מזה שלi10 אין חימום מושבים, (:roll:) יש לך עוד טענות?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

[ציניות] למה אין קוילאוברים וטורבו בגרסה שמגיעה לארץ? [/ציניות]

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

דבר נוסף הספייס סטאר לוקה בחסר בכל מה שקשור לאיכות נסיעה ובידוד רעשים בעוד ה-I10 לפי ביקורות מחו"ל זוכה לשבחים בענף הזה של עידון בין אם זה בידוד רעשים ובין אם זה מנוע מעודן ושקט.

בנוסף על פי CAR BUYER למכונית אין כמעט חסרונות משמעותיים והיא כנראה הקטנה הטובה בקבוצה שלה. הם נתנו לה את הציון מכונית השנה, מרשים.

מקור מכובד נוסף זה WHAT CAR הבריטי, שם המיראג' (הלא היא ספייס סטאר) זוכה לציון של 2 כוכבים מ-5 בעוד ל-I10 קוטפת ציון מירבי של 5 כוכבים.

אם לא ציינתי את העובדה שאני מנהל אולם תצוגה של מיצובישי זה משנה את העובדה שהספייס סטאר מרווחת יותר, חסכונית יותר וככל הנראה (מסתייג כי לא נהגתי ב- i10 אבל אני מכיר את הביצועים של הפיקנטו בעלת המנוע הזהה) הביצועים שלהם עדיפים?

לא אמרתי שהספייס טובה יותר כי אין פה אמת אחת ולכל אחד מתאים וחשוב משהו אחר באוטו ולפי זה תתקבל ההחלטה. סה"כ ציינתי נתונים יבשים. האמן לי שאיפה שאני מרגיש צורך אני מביא גילוי נאות.

לגבי עידון ורעשים, בכתבת הוידאו הכתב ציין שיש רעש מנוע כי זה מנוע 3 ציל' למרות שהוא אמר שיחסית המנוע לא מאוד רועש. כמה ההבדל לעומת המתחרות עם מנוע 3 ציל'? לא יודע וגם אתה לא.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חבר בוא תן לי קצת לפרט לך על הספייס סטאר שאתה כל כך קוטל.

האוטו מגיע עם אבזור שכולל מערכת מעולה, USB AUX , 4 חלונות חשמליים, ליונדאי יש תיתרון של מפתח חכם והגה מצופה עור, נראה לי שכולנו יכולים לחיות בלי זה. לעומת זאת למיצובישי יש אורות אוטמטיים וחיישני גשם מה שליונדאי אין.

עכשיו אני די מאמין שמי שקונה כזו מכונית די אכפת לו תכלס מצריכת דלק ולא מחווית נהיגה, עכשיו לך תשווה את ה1-13 שהיונדאי עושה לעומת ה1-19 שעושה המציבושי.

מבחינת כוכבי בטיחות היונדאי טרם נבחנה באירופה אבל הספייס סטאר קיבלה 4 כוכבים, את הכוכב ה-5 פספסה בגלל הגנה על ילדים קטנים במכונית.

אני די מאמין שרוב המחזיקים במיצובישי ספייס סטאר הם צעירים ללא משפחה אותו ציבור לקוחות שאני מאמין שיהיה לI10.

אז אולי באמת הI10 אחלה ובאמת שאין סיבה לקנות פיקנטו לדעתי שהיא בסביבה. אבל שאלת הדלק לא נשאלת בכלל באירופה ובארה"ב כמו פה.

פורסם (נערך)
הנה כמה תחומים בהם לספייס סטאר הידנית יש יתרון:

3. ביצועים- לא ניסיתי בעצמי, אבל מי שניסה אומר שלמרות ששתיהן לא מציעות ביצועים מסמרי שיער, עדיין יש יתרון לספייס סטאר.

אני מסתייג מעט מהסעיף הזה. צברתי כמה אלפי ק"מ עם הספייסטאר וכ1000

ק"מ עם האיי10 החדש ולתחושתי הזינוק מהמקום הוא קל וטבעי לגמרי באיי10 בעוד בספייסטאר אתה צריך לשים לב לא לחנוק או לכבות את המנוע בשחרור מצמד. אני מניח שיש לזה קשר להילוך הראשון הסופר ארוך בספייסטאר ולפחות ע"פ התחושה שלי גלגל התנופה בספייסטאר קל יותר ולכן מאבד אנרגיה בקלות. מאידך, יתכן שזו אחת הסיבות לחסכון המרשים בדלק בספייסטאר. אשתי, שהיא בעלת ספייסטאר וחלקה איתי את הנהיגה ביונדאי התרשמה מההבדלים באותה צורה.

עריכה אחרונה על ידי חנן-ג'יפולוג
פורסם

היונדאי הרבה יותר רכב מהמיצובישי. לדעתי, הספייס סטאר הוא רכב מאוד בסיסי שמאובזר בנדיבות, כדי להסתיר את היכולת הלא מרשימה שלו.

פורסם
היונדאי הרבה יותר רכב מהמיצובישי. לדעתי, הספייס סטאר הוא רכב מאוד בסיסי שמאובזר בנדיבות, כדי להסתיר את היכולת הלא מרשימה שלו.

יכולת לא מרשימה? נא לדייק בבקשה: "נדנדה רועשת".

פורסם
אם לא ציינתי את העובדה שאני מנהל אולם תצוגה של מיצובישי זה משנה את העובדה שהספייס סטאר מרווחת יותר, חסכונית יותר וככל הנראה (מסתייג כי לא נהגתי ב- i10 אבל אני מכיר את הביצועים של הפיקנטו בעלת המנוע הזהה) הביצועים שלהם עדיפים?

לא אמרתי שהספייס טובה יותר כי אין פה אמת אחת ולכל אחד מתאים וחשוב משהו אחר באוטו ולפי זה תתקבל ההחלטה. סה"כ ציינתי נתונים יבשים. האמן לי שאיפה שאני מרגיש צורך אני מביא גילוי נאות.

לגבי עידון ורעשים, בכתבת הוידאו הכתב ציין שיש רעש מנוע כי זה מנוע 3 ציל' למרות שהוא אמר שיחסית המנוע לא מאוד רועש. כמה ההבדל לעומת המתחרות עם מנוע 3 ציל'? לא יודע וגם אתה לא.

כספר אתה מכיר אותי - אני כותב הרבה שנים על רכב. אני נזהר מללכלך על מכוניות, אך כשבדקתי את הספייס סטאר (אוטומטית) לפני כמה חודשים היא הרגישה לי כל כך ספרטנית, חלשה ולא אטרקטיבית, בוודאי ביחס לסוזוקי ספלאש שיש לאשתי מהעבודה ואני מאד אוהב (שתיהן מיני על גבול הסופר-מיני). ואגב, גם האלמנט שמיצובישי הכי מתגאה בו לגבי הספייס סטאר - "חיסכון משמעותי בדלק" - הוכח הלכה-למעשה כלא כל כך מדהים, בשל ביצועים חלשים, אתה חייב רגל אמיצה על דוושת הגז, מה שמתבטא בצריכת דלק טובה אך לא נהדרת.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

היי חנן,

הספייס סטאר דווקא זריזה יחסית בעיקר בתאוצות ביניים. מהמקום היציאה פחות החלטית בגלל האופי של התיבה הרציפה וזה בסדר כי הרכב מכוון לחיסכון.

צריכת דלק לא מרשימה? אתה מוזמן לסיבוב על רכב ההדגמה שלי ולראות אחד ל- 16 בנסיעה משולבת. פיקנטו ו i10 לא עושות את זה.

ספלאש אוט' עולה יותר והמחיר קרוב מדי לסופרמיני.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ידידי, התבלבלת לגמרי. דיברתי על גירים ידניים ולא על גיר רציף וכתבתי דווקא שצריכת הדלק בספייסטאר כן מרשימה.

בדוק אותי כשתסע בשני הרכבים הידניים: אני עומד על כך שהמנוע ביונדאי מרגיש חזק בהרבה, הרבה יותר, במטרים הראשונים ביחס לספייסטאר. אחר כך הספייסטאר חזק יותר.

פורסם
ידידי, התבלבלת לגמרי. דיברתי על גירים ידניים ולא על גיר רציף וכתבתי דווקא שצריכת הדלק בספייסטאר כן מרשימה.

בדוק אותי כשתסע בשני הרכבים הידניים: אני עומד על כך שהמנוע ביונדאי מרגיש חזק בהרבה, הרבה יותר, במטרים הראשונים ביחס לספייסטאר. אחר כך הספייסטאר חזק יותר.

התכוונתי לחנן אחר, the baron.

:-)

פורסם

הייתי אתמול ביונדאי בפתח תקווה

אין לי כרטיס " חבר " אבל שאלתי על ההנחה כדי לא להתבאס כל כך שמישהו יבוא ויקנה את אותו הרכב בהנחה משמעותית.

ההנחה לרכב הידני היא 3600 שקל + אבזור כמו חלונות חשמל מאחורה (441 ש"ח),

חיישני רוורס(1000 ש"ח) ומיגון שהמחיר הוא 1000 ומשו בסהכ קצת יותר מששת אלפים.

צריך לציין שכשאמרתי שאני לא מוכן לשלם 6000 שקל יותר מבחור מ"חבר" שיכנס עכשיו הנציגה אמרה שהיא תבוא לקראתי ותביא לי את המיגון והאבזור מתנה .

השאלה היא כזו , יש לי חבר עם כרטיס של "חבר", למה שאני לא יקנה דרכו את הרכב וירשום אותו על שמי ועל שמו ובעוד נגיד חודש אני ילך למשרד הרישוי ויוריד את השם שלו מהרישוי במחיר של בערך 250 שקל?

מישהו יודע אם זה אפשרי.

דרך אגב יש לנו פיקנטו ידנית בבית הרכב לטעמי נראה קצת יותר טוב ונחמד בעיקר בפנים.

שבוע הבא אני עושה נסיעת מבחן.

תודה לעונים יום טוב.

פורסם

השאלה היא כזו , יש לי חבר עם כרטיס של "חבר", למה שאני לא יקנה דרכו את הרכב וירשום אותו על שמי ועל שמו ובעוד נגיד חודש אני ילך למשרד הרישוי ויוריד את השם שלו מהרישוי במחיר של בערך 250 שקל?

מישהו יודע אם זה אפשרי.

תודה לעונים יום טוב.

אפשרי אבל תאבד יד ברגע שמורידים שם

• תוכן חדש...