Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום חברים, האם מכירים בידה מתאים לנכים? או מכשיר אחר דומה?

super-man
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

מה שלומכם? אני רואה שהפורום השתנה, מקווה שעדיין כולם פה.

כתבתי שאני לא אפתח יותר נושאים בנושא שתמיד הייתי פותח, לכן לא אפרט יותר מדי, כמו שהייתי נוהג פעם.

רק אבקש בבקשה, לדעת, האם אתם מכירים בידה המתאים לנכים?

חיפשתי המון.

יצרתי קשר עם חברות המתעסקות בזה בארץ (אין הרבה).

לא קיבלתי תשובה האם הבידה מתאים לנכים היושבים בכיסא רחצה.

אם אצליח למצוא בידה, מתאים לנכים היושבים בכיסא רחצה, זה יכול להיות נפלא. שיפור משמעותי באיכות החיים.

במיוחד לאור הגיל, וזה נהיה לא נעים מצד הבן אדם שמבקש קצת עצמאות, פרטיות, וגם יקל מאוד עלינו.

חשוב מאוד שתהיה אפשרות לכוון את הפיה של הבידה, בהתאם לגובה של הכיסא גלגלים.

עוד לא מצאתי בידה המתאים לנכים בכיסא גלגלים מיוחד לרחצה, האם קיים דבר כזה? אתם מכירים נכים שמשתמשים בזה? אשמח אם תשתפו אותי בבקשה.

אני מודה מאוד לכולכם, תודה רבה לכם חברי קארספורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי שום נסיון בנוגע לבידה לנכים.

אבל יש לי קצת נסיון עם כל מיני בידה למיניהם.

עדיף בידה שמחמם את המים ולא סתם משפריץ מים קרים, זה בעיקר בחורף מאוד לא נעים.

עדיף בידה עם ברז מסתובב ברז הורדה והעלאה שמהנסיון שלי הכיוונון שלו לא קיים, יש לו מצב סגור ומצב של זרם חזק מדי שמכאיב.

גם אלה עם הברז לא מדויקים אבל איתם הרבה יותר קל להגיע לזרם סביר ולא מכאיב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה חבר.

אני לא מצליח למצוא תשובה לשאלה, האם הבידה, או הבנתי שקוראים לזה גם בידן, האם המוצרים האלה

מתאימים לשימוש של נכה בכיסא רחצה?

כשאני מתקשר לחברות, מי שעונה לי, חלק אומרים שלא מתאים, חלק לא יודעים.

לקנות בשביל לראות זה מתאים יהיה לא כדאי, כי זה לא מוצר זול. היינו שמחים לוודא לפני הרכישה אם זה מתאים.

אם אתם לא יודעים, זה בסדר. לא כל כך נורא. אנחנו בינתיים נמשיך להסתדר גם בלי המוצר הזה, זה פשוט היה יכול לעזור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבידה מתחבר בין האסלה למושב האסלה, כך שהוא רלוונטי רק אם הנכה יושב על מושב האסלה, או שכיסא הרחצה יושב על מושב האסלה.

איך עובד כיסא הרחצה הזה? הוא מתלבש על מושב האסלה הקיים?

אגב חיפוש בגוגל נתן לי את התוצאה http://www.bidet-plastom.com/index.html שם יש מוצרים מיוחדים לנכים ובעלי מוגבלויות.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רחמים ידידי,

נראה לי שזה הזמן לעשות טיול קטן למוסדות שיקום ולהתייעץ. תתחיל עם בית הדר באשדוד (צמוד לפארק לכיש. אם אתה נכנס מהכניסה הדרומית בעד הלום אתה פונה מיד אחרי המחלף ימינה לכיוון בית הקברות וכל הזמן ישר עד הסוף) כי הם מאוד אדיבים ואני בטוח שישמחו לייעץ (אצוי בשעות הבוקר כשהפיזיותרפיסטים והמרפאים בעיסוק נמצאים).

לגבי הכיסא, אם הוא עובר מעל לאסלה אז יש מכשיר שמתחבר לאסלה ונותן שפריץ למקום הדרוש. השאלה היא אם הוא יכול להפעיל את המכשיר עצמאית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

m3x7r3m3, תודה על ההסברים.

הנכה לא יושב על מושב האסלה.

הנכה יושב בכיסא רחצה, עם חור באמצע, המיועד לשירותים ולרחצה.

אצרף קישור עם תמונה להדגמה (הכיסא השמאלי, עם החור באמצע) - http://www.nagish-shop.co.il/images/itempics/690013.jpg

התקשרתי לטלפון שבאתר, לפני מספר ימים, הם לא ידעו מה לענות לי. הגעתי לשירות לקוחות ומכירות.

כשרציתי לשאול בהום סנטר, העובדים לא ידעו גם. כי אולי לא נתקלים בזה כל כך הרבה.

תודה לך.

Night Driver, שלום ידידי, שמח לראות אותך פה.

את בית הדר אני מכיר, היינו שם תקופה. לצערי אין לי כל כך זמן בתקופה האחרונה בכדי לנסוע ולהתייעץ.

הייתי בטוח שזה יהיה פשוט למצוא בידה / בידן המתאים לנכים, אך כנראה שזה לא כל כך פשוט.

יש הרבה נכים שמסוגלים לשבת על האסלה, כשהנכה לא יושב על האסלה, אלא עם כיסא רחצה, זה קצת לא ידוע אם הבידה יתאים או לא יתאים.

תודה, מאחל לכם רק טוב ידידי.

תודה לחבר ששלח לי הודעה פרטית עם תמונות של הבידן.

אני אנסה להתקשר למספר שמופיע, אשאל אם הבידן מתאים לנכה שיושב בכיסא רחצה, והאם הפיה של המים ניתנת לכיוון.

תודה רבה לכולכם!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתקשר שוב ותבקש שיחזור אליך מישהו שמבין.

אפילו באתר מופיעים מוצרים לנכים, ככה שאין לי ספק שהם מחזיקים מישהו שמבין בהתאמה של המוצרים לנכים.

אם יש חור בכיסא והכיסא מתלבש מעל מושב האסלה או מעל האסלה עצמה אני לא רואה איך הבידה לא יתאים, שהרי כל מה שהוא עושה זה משפריץ מים לכיוון העכוז, והעכוז גם ככה חשוף.

אבל מאוד מאוד חשוב שמנגנון פתיחת המים יהיה נוח ובעל שליטה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...