Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש לי פיאט פונטו בצבע אפור עכבר (כהה) ויש עליה כתמי צבע לבנים בכמה מקומות. איזה חומר יוריד את הצבע מבלי לפגוע בצבע של הרכב?

הרכב בצוע בצבע מקורי. אין לי מושג לאיזה סוג צבע שייכים הכתמים או מתי זה קרה. הרכב שייך לי שנה וזה עוד מקודם.

אם תוכלו לתת לי טיפים איך עושים ועם מה עושים או לחלופין, לקשר אותי לפרוייקט רלוונטי שאתם מכירים או עשיתם בעצמכם זה יהיה מעולה!

תודה רבה.

בני

HU - Premier RU525MP. Comp - Morel tempo 6''

rear - 3-way JBL GTO937 6X9. Sub - Cadence ZXW 12''. Amp - JBL CS60.4

| Fiat Punto spice 16V ELX1.3 manual 2001 |

פורסם

פורסם

אכן התגובה הארוכה הסבירה בדיוק מה אתה צריך לעשות-פלסטלינה.

היה לי בדיוק אותו מקרה,תראה מה רשמתי בכמה שרשורים מתחת:

אני ממליץ על פלסטלינה אגרסיבית ,לחברת מגווירס יש אחת כזו,המחיר לא זול אמנם אבל התוצאות מאוד טובות ,מניסיון עם רסיסי צבע שישבו על כל הפח והפלסטיקים-הפלסטלינה הורידה הכל,ומה שלא הורידה החלישה וכנראה החומציות של הגשם האחרון גרמה להכל לרדת.

http://www.autostore.co.il/%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9E%D7%94-%D7%90%D7%92%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%99%D7%AA-Meguiar-s.html

Miata ND2

פורסם

לאחרונה רק נחשפתי לעיניין הפלסטלינה וזה מדהים בעיניי... מחכה כבר לנסות על הפונטו :)

פורסם
לאחרונה רק נחשפתי לעיניין הפלסטלינה וזה מדהים בעיניי... מחכה כבר לנסות על הפונטו :)

רק אל תשכח ליישם שכבת וקס או אוטם אחר כך,

פורסם

תודה liork1, תכננתי לעשות את זה לאור האזהרות הרבות :)

יש הסבר למה לעשות את זה? איזו שיכבה הפלסטלינה מורידה שווקס מגיע במקומה?

והאם אצטרך להתחייב ליישם ווקס על הרכב כל כמה חודשים אחרי הפלסטלינה? האם יש פתרון ארון-טווח שלא יעלה כמחצית משווי הרכב?

פורסם

אני לא בטוח אז לא לתפוס אותי על מילה,

אבל אני חושב שהווקס המומלץ לך הוא הגנה על תהליך הפלסטלינה המיגעה, כל הלכלוך שהצתבר בטוח הצבע בנקבוביות אתה מוריד בפלסטלינה ופשוט חבל ששוב יתלכלך אז עושים שכבת מגן עם ווקס.

ווקס עושים אחת לשלושה חודשים בממוצא ככה שזה לא כזה בעייתי וקשה, לוקח גג שעה,התהליך הוא כמו ריפווי בעיסוק והתוצאות מסביאות רצון.

• תוכן חדש...