Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט CC

Laurence
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלקסוס צפופה אבל זאת לא בעייה אם אתה מתעניין בCC, אם הIS250 נכנסת בתקציב אז היא המכונית בה אני הייתי בוחר (אחרי האינפיניטי) חברי הטוב ביותר בדיוק שידרג IS350 2006 בIS350 2014, הקודמת עברה התעללות קשה ומעולם לא הייתה לה תקלה, רכב מאוד אמין, מעל 270K ק"מ כשהוא נפרד ממנה.

haters will hate

פורסם

מישהו אמר לי שגם ב- DSG7 יש יבש ורטוב, ורק אחד מהם הוא הבעייתי. זנ נכון?

חשבתי שה DSG6 שונה מה DSG7 בזה שאחד יבש ואחד רטוב.

אפשר קצת סדר, אנ מבולבל.

תודה

פורסם

לא נכון, יש גם תיבת DSG עם 7 הילוכים וקלאצ' רטוב, זה מתחלק ככה:

DQ200 - תיבת DSG7 עם קלאצ' יבש.

DQ250 - תיבת DSG6 עם קלאצ' רטוב.

DQ500 - תיבת DSG7 עם קלאצ' יבש.

האחרונה מיועדת לרכבים עם מומנט גבוה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לא הבנתי למה חזרו לאחריות של שנתיים בגלל זה?

רוצים שאנשים לא יקנו? מפחדים שיהיו בעיות ולא רוצים לאת באחריות / עלויות?

בנוסף: האם הפאסאט CC מנוע 2000 והפאסאט הרגילה שהגיע עם גיר אטומאטי לא TSI, בטוחות מהבחינה של הגיר?

פורסם
האם בכל ה- 1.8TSI של VAG יש DSG7 יבש ובעייתי בפוטנציה? (סופרב, פאסאט, A4 וסיאט לאון)

האם גם ברכבים של 2014 זה אותו הדבר?

היחידה ללא DSG7 היא הA4 שמגיעה עם הגיר הרציף מולטיטרוניק. מניסיוני האישי מדובר בתייבה נוחה וגמישה מאוד, אני אוהב אותה יותר מאת הDSG. להערכתי בשנים האחרונות נפתרו בעיות האמינות שהפגינה בתחילת חייה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...