Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט CC

Laurence
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדגמי 2009-2011

1. האם לדגם ה - 1800 יש מספר רמות גימור בדומה לפאסאט הרגילה או שכל ה- CC מצויידות באותם תוספות.

2. האם לדגם ה- 2000 יש תוספת שאין ל-1800 למעט המנוע עם 200 כ"ס?

3. האם גיר ה- DSG בפאסאט CC הוא מהדגם הבעייתי (לא זוכר אם הבעייתי הוא ה - 6 או 7 הילוכים)

תודה

פורסם

הדעות חלוקות, תעשה חיפוש.

למה אתה נעול על ה CC? לפני שנתיים נהגתי על אחת 1.8. את האמת רכב די מחורבן, חוץ מהמראה החיצוני שלו כמובן.

הרכב צפוף ומאוד קלסטרופובי מבפנים, רק 4 מקומות ישיבה ונוחות הנסיעה בתוך העיר ממש גרועה. אפילו ה GTI שלי יותר נוחה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מה זאת אומרת מחורבן?

אותו מנוע כמו של הפאסאט הרגילה, 160 כ"ס.

ה- CC לא יותר יקרה בהרבה כמשומשת, יש לה את כל התוספות והיא יפה יותר.

יותר זולה מ - A באותו שנתון.

ה - GTI רכב מדהים אבל לא יתאים לאשתי.

חשבתי גם על G37 אבל הוא צורך המן דלק

פורסם

אלפא רכב נחמד אבל לא מתאים כמשפחתי.

כרגע מדובר על VW או אאודי

ה - CC זולה מה A4 ולכן אני שוקל אותה.

אגב, אין 1.8 עם חלון בגג? אפילו שלא יהיה פנורמי?

פורסם

לא. היו כמה שהגיעו ביבוא אישי אולי בהם יש. דרך היבואן לא הייתה אופציה. ולמיטב זיכרוני גם ב 2.0 הגג לא ממש נפתח (סטייל הגג הפנורמי באיביזה).

איך ה 159 לא מתאימה למשפחה וה CC כן?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
האם כדאי להסתכן עם ה - DSG-7?

לא קל למצוא CC מנוע 2000

אם הגיר כבר התקלקל ותוקן, האם אז זה בסדר? התקלה לא תחזור?

בזמנו אני חיפשתי כזאת עם מנוע 2 ליטר כי לא הייתי מוכן להסתכן.

גם עכשיו אני בדעה שאם כבר אז רק 2 ליטר בגלל שילוב של מנוע-גיר.

כמו שאמרת מאוד קשה למצוא, אני לא מצאתי משהו נורמלי כשחיפשתי.

אלפא מגיעה עם גיר סלספיד זוועתי, כנראה שאשתו לא תאהב את הרעיון. ואני מנחש שידני מן הסתם לא אופציה.

ה-3.2 אוטומטית אבל שותה דלק כמו האינפיניטי ולא אמינה כמו אחותה מרובעת הצילינדרים (שגם לא שיא האמינות בפני עצמה).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

קצת התעכבתי בתגובה, משום מה האתר המחודש מעיף לי את האקספלורר כל פעם שאני כותב תגובה.

בכל מקרה, אלפא 159 לא מתאים לאשתי.

סופרב רכב ע-נ-ק והיא לא תסתדר, מה גם שעדיף לי פאסאט רגילה ולא סופרב.

אגב לסופרב 1.8 היה DSG7 ול 2.0 היה DSG6? כי הרבה אנשים שאני מכיר סבלו מבעיות בגיר בסופרב 1.8

פורסם

מנועי ה 2.0 טורבו תמיד היו משודכים ל DSG6 בכל רכבי הקונצרן.

כל השאר DSG7 (חוץ מדגמים ספיציים כמו גולף MK5 1.4 TSI).

בחלק מהשנים הסופרב 1.8 נמכרה עם גיר אוטומטי פלנטרי בעל 6 הילוכים.

אגב, ממה שאני זוכר, הפאסאט לא שיא האמינות, מומלץ לבדוק את העניין לפני הקניה, או לבחון היסטורית טיפולים של רכבים שמוצעים למכירה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מנסיון גם אל האלפא גם על המנוע 2.0T של הפאסט וגם על האינפיניטי נושא צריכת הדלק כמעט זהה בכולן. בעיר כולן יצרכו סביב ה1:7 ובחוץ למנוע המוגדש יתרון קל. אין הבדל מהותי הין כולן. הG תהיה המהירה והספורטיבית מכולן, האלפא זולה מכולן ולCC יש מקום למי שרוצה משהו "בטוח" וקונצנזוס.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפחות בנתוני היצרן וגם אצל רוני בנטקאר, נראה שהפאסאט צורכת הרבה פחות דלק מהאינפיניטי

אין עוררין על כך שהאינפיניטי מהירה בהרבה משתי האחרות.

למה ה- CC היא קונצנוס?

האמת גם על לקסוס IS250 חשבתי אבל היא אנמית קצת ונראית כמו מזדה-6 דור ישן

• תוכן חדש...