Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , לאחרונה ביצעתי פלסטלינה לשמשה הקדמית והתוצאה יצאה מעולה , השמשה עכשיו חלקה וגם נקייה יותר אך מה לגבי ביצוע פוליש או אוטם צבע? .

משום מה האוטם שיש לי כיום של קארפלאן כותב במפורש לא להשתמש על שמשות הרכב .

תודה :-)

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

פוליש - נשמע לי לא רלוונטי.

יש לי אוטם fk1000p ויישמתי על 2 השמשות ללא בעיה. האמת היא שלא ראיתי יתרון כלשהו של האוטם על השמשה, ויש הטוענים שהוא מגביר את הסינוור. יכול להיות שהסכנה היא מהריאקציה בין האוטם לציפוי כלשהו של השמשה?

בקיצור, לדעתי הפלטלינה עושה 95% מהעבודה אז חבל לך על המאמץ עם האוטם. אבל זה רק מנסיוני האישי

פורסם

אני יישמתי לפני זמן מה על הרכב וקס קולינייט 845 , גם על שמשות הרכב ויצא נחמד...גם את האוטם אופטי-סיל יישמתי על השמשות בזמנו.

נותן תוצאה טובה לזמן מה...לדעתי אין מניעה.

לא יודע למה על הקארפלן כתוב שאסור ויותר מזה אני לא מבין למה לך החומר של קארפלן בזמן שיש לך חומרים שנחשבים איכותיים מאוד בהישג יד.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
אני יישמתי לפני זמן מה על הרכב וקס קולינייט 845 , גם על שמשות הרכב ויצא נחמד...גם את האוטם אופטי-סיל יישמתי על השמשות בזמנו.

נותן תוצאה טובה לזמן מה...לדעתי אין מניעה.

לא יודע למה על הקארפלן כתוב שאסור ויותר מזה אני לא מבין למה לך החומר של קארפלן בזמן שיש לך חומרים שנחשבים איכותיים מאוד בהישג יד.

נכון ,בקרוב וואקס עם ה Dodo Juice Diamond white , ולמה עם ה קארפלאן ? כי אני פשוט אוהב לעבוד אותו .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

אני זוכר שמישהו פרסם פה אוטם ייחודי לשמשות,סגנון של דוחה מים של חברה מוכרת,אני חושב שב i4d.

עם זאת,יישום של ווקסים או אוטמים שלא מיועדים לשמשות עלולים לסנוור יותר וליצור עיוותים בראיה דרך השמשות,אז לא הייתי ממליץ לשים אותם.

Miata ND2

פורסם

זה יכול להגביר את הברק אז יכול להיות שמבחינת הסינוור אתה צודק.

עיוותים בראיה לא צריכים להיות...מקסימום נקה את השמשות בחומר ניקוי ייעודי ואל תמרח עליהם אוטם צבע.

אני זוכר שבשבועיים הראשונים אחרי הקולינייט היתה דחיה פשוט מטורפת של לחות מהשמשות, עם הזמן זה עבר, אולי כי לא עשיתי פלסטלינה לשמשות..בכל מקרה לי אישית לא מפריעה השכבה של האוטם/ווקס על השמשה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

לפני היישום של הG1 רצוי לעשות פוליש עדין לחלון-G4,זה מנקה את החלון לגמרי.

למרוח וקס על החלון זה רק הורס את המגבים ולא נותן שום תוצאה,חבל.

פורסם (נערך)

ה G1 מבית Gtechniq הינו ציפוי שמשות ייחודי ויעודי וייתן את התוצאה הטובה ביותר מבחינת דחיית מים ולכלוך וקלות נקיון .

שכבת ההגנה עמידה (יותר מכל אוטם צבע) ביותר מכיוון שהמוצר מתחבר בתהליך כימי לשמשה.

עוד אופציה מעולה היא ללכת על אוטם צבע jet seal 109 שעובד מעולה גם על שמשות ותוכל להשתמש בו גם להגנה אופטימלית על צבע הרכב שזה יעודו העיקרי.

עריכה אחרונה על ידי VIX Detailing
פורסם

היכן ניתן להשיג את הG1 וכמה הוא עולה?

תודה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

ואם אני לא משתמש בg1 אחרעי זה איך אני מנקה את החלון? ספריי כחול לא יוריד את החומר?

ועוד שאלה, נגיד ואני רוצה לעשות פלסטלינה לשמשה/רכב האם אפשרי להשתמש בספריי הכחול לחלונות, אוליי לדלל אותו ביחס של 1:3 או משו.

נראה לי הגיוני שזה אפשרי אבל אשמח לקבל הסבר מה המגרעות בדבר. תודה.

סורי על התעלקות על הנושא.

טל.

פורסם (נערך)

הספריי הכחול לחלונות לא יספק לך חיכוך טוב לשימוש עם הפלסטלינה, אז לא מומלץ, ובנוסף, אני לא יודע מה הרכב החומר, אבל נשמע לי קצת אלים לפח.

תשתמש שמפו מדולל במים, או חומר ייעודי.

אני משתמש ב onr מדולל, עושה את העבודה בצורה מושלמת ומרגיש מאוד חלק ובטוח.

עריכה : אני משתמש בחורף אחת לחודש בערך בoptiseal לשמשה הקדמית, מספק מאוד כשנוסעים בגשם.

כרגע ראיתי שאלטר מציע טיפול ופוליש לחלונות ולשמשות וציפוי שלהם באוטם עם אחריות לשנה, נשמע מעניין.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם
היכן ניתן להשיג את הG1 וכמה הוא עולה?

תודה

את ה G1 ניתן להשיג אצלנו בחדר התצוגה( או בהזמנה דרך האתר כשתיפתח האופציה בקרוב מאד) או באוטוסטור .

המחיר אצלנו ב VIX הוא 85 שקלים.

פורסם (נערך)

אני מורח FK1000P על החלונות והתוצאה מאוד מרשימה.

סרטון שהעלאתי לכם..

שימו לב למהירות בצ'יטה

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם
את ה G1 ניתן להשיג אצלנו בחדר התצוגה( או בהזמנה דרך האתר כשתיפתח האופציה בקרוב מאד) או באוטוסטור .

המחיר אצלנו ב VIX הוא 85 שקלים.

תודה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...