Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

תודה רבה על האירוח, היה אחלה מפגש ושמחתי להכיר ולשמוע!

קצת התבאסתי שלא יצא לשמוע אצל אלי:roll:, אולי בסיבוב הבא.

אכן חבל ש SOUND KNOWLEDGE לא הופיעו, נקווה לראות אותם בהזדמנות אחרת.

תמונות כאן.

(אם מישהו מתבאס שאני פתחתי את השרשור, אז אני מצטער, משעמם בעבודה).

SCANSPEAK

פורסם

חבל שלא ייצא לי להגיע,דווקא רציתי לשמוע את המערכת של בני...

של מי הרכב עם הבניות בקורות עם הסקאנים והזויות המשוגעות שיש שם ?

Scan Speak

פורסם
חבל שלא ייצא לי להגיע,דווקא רציתי לשמוע את המערכת של בני...

של מי הרכב עם הבניות בקורות עם הסקאנים והזויות המשוגעות שיש שם ?

שלי.

הזווית בסדר, הבניה לא גמורה.

SCANSPEAK

פורסם
איזה סאבים של dc אלה עם הפורט הגדול באמצע? ו146.28 db שכתוב על שמשת הרכב עם ה6 סאבים זה השיא?

לפי מה שהבנתי זה סתם סטיקר והוא נמדד 142DB.

JL Audio

פורסם
לפי מה שהבנתי זה סתם סטיקר והוא נמדד 142DB.

הוא נמדד 146

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

והdc איזה דגם? לדעתי 2 סאבים כאלה במושב האחורי אמורים להיות חזקים יותר מששת הסאבים ( במידה והם מסדרה גבוהה יחסית ).

פורסם

היה מפגש נחמד, יחסית מצומצם, היו כמה וכמה חזל"שים.

ששת הסאבים נמדדו 146.28 ב 47-48 הרץ באופן חוקי לחלוטין, ואתמול במדידה חוזרת שחזרו בסביבות ה 145+ בטונים ו 141 במוזיקה.

הסאבים עם הפורט הגדול הם הסאבים שלי, זוג 12" DC XL (דגם אמצעי, יש 3 מעל ו 3 מתחת) שעומדים על 144.6 ב 40 הרץ (143.5BD מ 29 עד 49 הרץ!).

עם כל הכבוד- פי 3 שטח פנים, פי 4 נפח, תיבה מתוכננת לעניין, רכב האצ'בק- לתומר יש בסיס טוב מאוד. כשנתחיל לראות יותר התקנות לא סטנדרטיות שחורגות מגדר הסביר- נתחיל לשמוע תוצאות טובות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם (נערך)

האמת חשבתי מדובר בזוג 15, זוג 12 מול שישיית 12 זה כבר פייט קשה.. ואני רואה שיש הבדל גדול בפיק של התדר בתוצאות. אני בטוח שאם תבנה תיבה שמכוונת לתדר גבוה יותר גם תוכל לשבור את המספר של השישייה.

עריכה אחרונה על ידי david1986
  • תוכן חדש...