Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרשת הילדים והמדביר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם אני עוד לא יודע את כול הסיפור המלא מאוחרי הפרשה הזאת, אבל אני אסתכן ואומר שהמקרה הזה מוכיח לי(לצערי) את מה שראיתי אינספור פעמים ובצורה כמעט גורפת.

אין שום רמה וידע מקצועי אצל 95 אחוז מבעלי המקצוע בארץ. כול הידע ה"מקצועי" הורכב מתישהו בשנות ה-70, שגם אז קיבלו אותו בקומבינה, ומאז הוא מועבר הלאה מפה לאוזן כמו איזה מדינת עולם שלישי.

המדביר הזה, יודע בכלל איזה חומרים יש לו? יודע מה אומרות בכלל האותיות MSDS? וגם אם כן, הוא יודע מה רשום שם/יודע לפנות למי שאמור לדעת?

רק הדיבור שלו - "אם תריחו ריח- תברחו" מעיד עליו ועל ה"ידע" שלו הרבה.

אין שום בקרה בנושאים האלה? האם באמת כול אחד פשוט יכול לבוא ולהיות מדביר, טכנאי מחשבים, טכנאי פלאפונים, אינסטלטור, מוסכניק, ושאר המקצועות הנ"ל?

פורסם

מקצוע ההדברה - כמו מקצועות אחרים, החל ברופא, אדריכל ועורך דין, וכלה בחשמלאי ומדביר, מחייבים רישוי. מה שכמובן אינינו יודעים הוא מה קורה לאחר שבעל המקצוע קיבל רישוי - האם יש דרך כלשהי לפקח על יכולותיו, כולל על התעדכנותו בחידושי המקצוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה מעלה סוגיה רצינית, צריך להוציא את תרבות ה"חפיף" הישראלית ממקצועות שחוסר ידע או נסיון בהם יכול לפגוע בחיי אדם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כאבא לילדים קטנים המקרה הזה גורם לי לכאב בלב.

לא רוצה לדמיין מה מרגישים ההורים.

מעבר ללאחל לשני הבנים החלמה מלאה ו מהירה, אין לדעתי מה לומר על המקרה הזה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

רק אני שמעתי שאסור להמצא בבית בזמן הדברה ו-24 שעות אחרי? ואפילו חיות מחמד לא כדאי להשאיר בבית?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
רק אני שמעתי שאסור להמצא בבית בזמן הדברה ו-24 שעות אחרי? ואפילו חיות מחמד לא כדאי להשאיר בבית?

לא רק אתה. זה הכסת״ח הכי בסיסי שיש. לא 24 שעות, אבל בהחלט לא להישאר שם כל עוד יש חומר פעיל.

אני עד עכשיו לא מאמין/לא קולט שאלה ההוראות שניתנו.

מזכיר לי אידיוט-גמור שאני לצערי מכיר, שהתקמצן על טיפול נגד פרעושים בחתול של אשתו.

יאללה, נרסס אותו קצת בקוטל עשבים, בטח זה יעזור. מה-זה עזר?! החתול פרפר ומת על המקום.

אז תגידו שאי אפשר להשוות חתול לילדים, וזה נכון. אבל קו הפעולה זהה - בורות עד כדי הרג.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מזכיר לי אידיוט-גמור שאני לצערי מכיר, שהתקמצן על טיפול נגד פרעושים בחתול של אשתו.

יאללה, נרסס אותו קצת בקוטל עשבים, בטח זה יעזור. מה-זה עזר?! החתול פרפר ומת על המקום.

יכול להיות זה היה רק תרגול נגד הפרעשים של אישתו?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עכשיו קראתי שיש עוד אם ובת שהגיעו למיון בעיקבות הדברה שהבחור עשה להם בבית,

אבל הפעם עם חומר פחות מסוכן.

Vw Polo GTI

פורסם

אז תגידו שאי אפשר להשוות חתול לילדים, וזה נכון. אבל קו הפעולה זהה - בורות עד כדי הרג.

רק חתולים?

אני שמעתי על הורים שהיו מורידים לילדים שלהם כינים עם קוטל יתושים.

לגבי 24 שעות, שבא אליי מדביר ליחידות דיור הוא אמר לי לא להיות רק שעתיים.

למזלי הזמנתי אותו לפני שיצאתי לעבודה, אז לא הייתי בבית עשר שעות.

מה שכן ניקיתי טוב טוב את הארונות מטבח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
כאבא לילדים קטנים המקרה הזה גורם לי לכאב בלב.

לא רוצה לדמיין מה מרגישים ההורים.

מעבר ללאחל לשני הבנים החלמה מלאה ו מהירה, אין לדעתי מה לומר על המקרה הזה.

אני כל כך מזדהה איתך, פשוט כאב לב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...