Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HIFONICS BX10D2

tzah_b
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם זזים יפה אבל לא מגיעים למקסימום או לעיוות קול.

מקווה להגיע למפגש מרכז בקרב ואולי נצליח לראות אם יש בעיה.

HU: Pioneer 80 prs Components: morel hybrid 602 , 6X9: JBL T696L Amplifier: hertz hdp4

Monoblock: hifonics bxi 2010d

Subwoofer: HIFONICS BX10D2 X2

פורסם (נערך)

א'- נתחיל מהעובדה שכשזה על GAIN מורם עד הסוף קיים עיוות ברמה לא סבירה מהמגבר ישירות לסאבוופרים (מה שגורע מהתוצאה הסופית).

ב'- כנ"ל לגבי SUBWOOFER VOLUME מהר"ד, ובטח ובטח אם האופציה ה"מתוגברת" היא BASS, ולא SUBWOOFER VOLUME (מה שתורם לאחוזי העיוות הלא סבירים שהסאבוופרים מנגנים).

ג'- סאבוופרים יכולים לקבל אות מעוות ולהישמע "בסדר" (בדגש על המשתמש הפשוט) כיוון שקשה להבחין בין אות בעלת אחוז עיוות גבוהה על סאבוופר, ביחס לאות בעלת אחוז עיוות גבוהה על זוג רמקולים, לכן אני ממליץ לך בחום להוריד את הGAIN לפני שתפגע הן במגבר והן בסאבוופרים עצמם.

ד'- לפי מה שהבנתי בשרשור לא ידוע לך בוודאות מה המקסימום של הסאבוופרים, לא שמעת אותם לפני, אולי הגעת למקסימום ומבחינתך הוא לא מספיק? אולי התיבה מתוכננת לא כמו שצריך (ואולי היא מקורית, את זה אני לא יודע, רק נותן נקודות הגיוניות למחשבה).

לא הייתי ממהר לקבוע חד משמעית שיש כאן טעות\תקלה, יכול להיות שהציוד שבידך לא מספיק לך אך הוא מנוצל עד תום (ואף כבר ברמה שפוגעת ברכיבים והתוצאה הסופית נפגמת).

בדוק גם מתח במכות באס, נפילה אגרסיבית מורידה מתפוקת המגבר ברמות שאולי לא תיארת לעצמך, וכפי שצויין פה קודם- המגבר הוא אוברייטד.

עריכה אחרונה על ידי -Negative-

JL Audio

פורסם

אני מגביר בווליום של ה HU עד 40-45 ובפיוניר אפשר עד 62 אם אני לא טועה. יכול להיות שאני צריך להנמיך את הרמקולים מהמגבר ולהגביר בHU עוד? אם כן אז עד איזה מספר מומלץ?

HU: Pioneer 80 prs Components: morel hybrid 602 , 6X9: JBL T696L Amplifier: hertz hdp4

פורסם

היום עשיתי שלושת הגדולים באוטו יצא מצויין. האורות באוטו לא מהבהבים בכלל!

פורסם

שכחתי להוסיף תמונה :)

image.jpg

• תוכן חדש...