Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב למשפחה גדולה

Full House
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

אני אב ל3 ילדים קטנים (ואוטוטו ל-4). אני מחפש רכב גדול של 6+ מושבים. אני מכיר את ההיצע של מזדה 5, גראנדיס, פיקאסו ודומיהן, אבל הבעיה היא שהרכבים האלה אינם מאפשרים פתיחה של שורה שלישית ברכב ובגאז' נורמלי לאחסון. ראיתי לאחרונה 2 רכבים אמריקאיים גדולים מאוד שעונים על הדרישות מבחינת מקום- טראוורס ואקספלורר (אחרי 2011). אני מניח שצריכת הדלק של כל אחת מהן היא סביבות ה- 7-7.5 ק:מ לליטר. אם נניח את השיקול של הדלק רגע בצד, האם הרכבים האלה אמינים ואיכותיים דיים? האם יש למישהו המלצה אחרת לרכב שכן עונה על הדרישות (כלומר- 6+ מושבים ובגאז' נורמלי כשהמושב השלישי פתוח)?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם.

אני אב ל3 ילדים קטנים (ואוטוטו ל-4). אני מחפש רכב גדול של 6+ מושבים. אני מכיר את ההיצע של מזדה 5, גראנדיס, פיקאסו ודומיהן, אבל הבעיה היא שהרכבים האלה אינם מאפשרים פתיחה של שורה שלישית ברכב ובגאז' נורמלי לאחסון. ראיתי לאחרונה 2 רכבים אמריקאיים גדולים מאוד שעונים על הדרישות מבחינת מקום- טראוורס ואקספלורר (אחרי 2011). אני מניח שצריכת הדלק של כל אחת מהן היא סביבות ה- 7-7.5 ק:מ לליטר. אם נניח את השיקול של הדלק רגע בצד, האם הרכבים האלה אמינים ואיכותיים דיים? האם יש למישהו המלצה אחרת לרכב שכן עונה על הדרישות (כלומר- 6+ מושבים ובגאז' נורמלי כשהמושב השלישי פתוח)?

תודה.

אני גם עם 4 ילדים ,הרכב היחיד שמתאים וחיסכוני זה הונדה frv . לאישתי יש ררכב זה ,ממליץ בחום !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם הפורד S-Max ואחיו הגדול ה-Galaxy יכולים להתאים. שניהם מבוססים על הפורד מונדאו ונראה ששניהם נפוצים יחסית ואמינים. בנוסף, בגלל ששניהם משווקים גם באירופה הם אמורים להיות ברמת איכות טובה.

עוד אפשרות היינה טויוטה סיינה אשר הגיע לארץ רק ביבוא אישי, אבל בכמויות יחסית מכובדות כך שההיצע בשוק קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תרצה להרגיש אדמו"ר (האמת לא תרגיש אדמו"ר- כי לאדמו"ר יש נהג) תוכל לרכוש טויוטה סיאנה.

מדובר ברכב שעד היום לא יובא לישראל ביבוא סדיר, אבל הוא היה להיט ביבוא האישי.

מי שנוסע ברחבי בני-ברק וירושלים רואה רכבים רבים מסוג זה, חלקם כאמור משמשים אדמו"רים כגון האדמו"ר מויזניץ, האדמו"ר מבעלז ועוד.

מדובר ברכב בעל מנוע 3.5 ליטר וי 6. המנוע מוכר בישראל מהטויוטה קאמרי, שיובאה גם עם מנוע 3.5 ליטר, למרות שעיקר המכירות היו עם מנוע 2.4.

מבחינת חלקי חילוף לפי מה שהבנתי מתושבי בני ברק שמחזיקים רכב כזה, הרי שיש זמינות של חלקי חילוף. לגבי חלקי פח ושמשות, בשל העובדה שיובאו הרבה רכבים, הרי שבמוסכי טויוטה ישנם חלקי חילוף נפוצים. אם חסר משהו, צריך להמתין מס' ימים.

הרכב מיובא במס' רמות גימור, חלקן מפוארות מאוד וכוללות ריפודי עור (בכל זאת, האדמו"ר צריך לשבת בנוחות מירבית), דלתות חשמליות, אפש' לסדר את המושבים במס' צורות וכו'.

כמובן, הרכב הוא גדול מאוד וניתן להטעינו גם בכבודה רבה, במזוודות של האדמו"ר, גבאיו, משרתיו ומלוויו.

הבהמה כמובן זוללת דלק, אבל נחשבת לרכב אמין ומאוד פופולרי בארה"ב.

אני יודע שיש לה מתחרה מבית מדרשה של חב' הונדה, לא זוכר את שם הדגם. ברחבי בני ברק ישנם מס' תושבים שדווקא העדיפו לייבא את המתחרה מבית הונדה, אבל המלכה האמיתית הינה הטויוטה סיאנה.

אגב, האדמו"רים כמובן מעדיפים את הטויוטה סיאנה.

ברצוני רק להזכיר לכולם שרכב שמיובא ביבוא אישי לישראל הוא בד"כ רכב משומש, קרי היה בבעלות של מישהו בחו"ל, במקרה זה בארה"ב.

לעתים, הרכב היה בבעלות חב' השכרה, זו הקומבינה הגדולה של הרוכשים, שקונים לעתים רכבים מבעלות מפוקפקת, דבר שמקנה להם מחיר רכישה זול, לאחר שמביאים את הרכב לישראל, מספרים סיפורי אלף לילה ולילה, שהרכב שירת את מדלן אולברייט מיד לאחר שפרשה מתפקידה בממשלת ארה"ב ועוד סיפורי עוגי פוגי.

קראתי היכן שהוא שיבואן טויוטה שוקל לייבא את הרכב ביבוא סדיר, צריך לבדוק מתי זה יקרה.

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...