Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים שאני מניע את האוטו המד טורים עומד על 1.5 -2 כאילו לחצתי על טיפה גז עוד שאני על P ורק שאני מעביר ל D ומוריד האנדברקס הוא יוריד בחזרה ל 1 .

ועוד משהו בכביש ראשי ב80 קמ"ש אני על גז קבוע ובטורים 2-2.5 פתאום הטורים קופצים ל 3-3.5 והמנוע מתאמץ כאילו נתתי קיק , במשך דקה שלמה אני מנסה לשחרר את ההילוך עד שהוא מחליט שבא לו להשתחרר ואז הוא יורד בחזרה ל 2 ואחרי חצי דקה עוד פעם זה קורה , נסעתי מפרדס חנה להרצליה וחזרה וזה היה פשוט סיוט לנסוע ככה , מה דעתכם? בעיה בגיר? האמת שלפני ארבע וחצי חודשים החלפתי גיר בברטעה , בכול התקופה הזאת הגיר לא עשה בעיות , לפי דעתכם ידרש החלפה נוספת של גיר? או שתהיה אפשרות לתקן את הגיר?

פורסם

החלק הראשון תקין בהחלט.

החלק השני דורש אבחון של הגיר במכון גירים אוטומטיים- אתה לכאורה מתאר מצב של גיר מחליק אבל צריך לקבוע מסקנות רק אחרי בדיקה עם ציוד אבחון.

אם אתה יכול להגיע לפ"ת,פנה ל"גירים אוטומטיים צומת סגולה" ופנה שם לחבר הפורום ספי ושותפו יניב,מתמחים בגירים אוטומטיים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
החלק הראשון תקין בהחלט.

החלק השני דורש אבחון של הגיר במכון גירים אוטומטיים- אתה לכאורה מתאר מצב של גיר מחליק אבל צריך לקבוע מסקנות רק אחרי בדיקה עם ציוד אבחון.

אם אתה יכול להגיע לפ"ת,פנה ל"גירים אוטומטיים צומת סגולה" ופנה שם לחבר הפורום ספי ושותפו יניב,מתמחים בגירים אוטומטיים.

לא זוכר אם אצלך ברכב קיים כבל קיק דאון אבל במידה וכן כדאי לבדוק את הכיוון הזה בתור התחלה.

היום נסעתי לכפר סבא ושזה קרה לי פשוט לחצתי על הגז וזה פשוט השתחרר לי , קרה אולי פעמיים שהיה לי את זה ולחצתי על הגז והוא העביר הילוך , הייתה בסך הכול נסיעה טובה וחלקה , מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...