Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם סאן-רוף ב-50 אלף ₪

hi231
שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום.חייב עזרה דחוף תודה רבה לכול מי שעוזר .

אני מחפש רכב בגג 50 אלף שקל .

האתי אם אבא שלי בחברת ליסינג של שברולט והצאו לי שברולט קרוז או אופל קורסה ירדתי משתיהם ביגלל:

1)הקרוז אומרים ששותה הרבה דלק והחלקים שלו "עדינים" נורא אבל יש לו ביטוח של שנה מהחברה או 20 אלף קילומטר

2)האופל באה בלי ביטוח לכן זה קצת בעיה

עוד סיבה זה שאין בשתי המכוניות שהציעו לי סאן רוף דבר שהכי חשוב לי שיהיה (כמובן שיראה נורמלי ויהיה לו צבע נורמלי כמו לבן או שחור)וגם לא ג'אנטים

אבא שלי רוצה רכב אוטומט שיהיה די חדש (2005+) והכי חשוב שהבודי שלו יהיה חזק .

לאחר מכאן הלכנו לחבר שלו ולא מצאנו משהו נורמלי . למרות שהוא אמר לי שהוא יוכל לארגן לי שברולט קרוז 1.8(שיותר נורמלית מה-1.6) השברולט שהחבר של אבא שלי הציעה לי נשמעת נורא טובה כי יש לה קלומטרז נמוך(50אלף) ג'אנטם וסאן רוף .

עכשיו אני אוכל את הראש מה לעשות כי ב50 אלף יש מכוניות יותר טובות ואמינות אבל אני לא יודע מה

נ.ב

אבא שלי לא רוצה רכב מטוס (לדוגמא : חשבתי על B4 אבל הוא לא רצה כי הוא חזק נורא ...)

תודה רבה רבה לעוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא קוראים לזה ביטוח אלא אחריות.

מעבר לכך, יותר חשוב שתשקיע ברכב נורמלי, זה רכב משומש ולא חדש, תאלץ לעשות פשרות. עדיף לרכוש רכב במצב מכני טוב, בלי חלון בגג ובלי מגנזיום, מאשר לקנות רכב מאובזר כמו שאתה רוצה אבל לקנות רכב במצב מכני ירוד.

קשה לי להבין מה אתה רוצה, כל מה שהבנתי זה שאתם רוצים רכב אוטומטי עד 50 אלף ש"ח, ושהוא לא יהיה יותר מרכב משפחתי.

מעבר לכך, קורסה וקרוז הן שתי מכוניות מקטגורייה שונה, כדאי שתתביית על סגנון מסוים של רכבים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא חושב שתמצא קרוז מאובזרת כפי שאתה רוצה בתקציב שלך.אל תקנה קרוז 1600 זו עגלה עם סוס.. 8)

מכוניות שעולות לי כרגע: הונדה סיוויק מנוע 1800,מאזדה 3 ספיריט, יונדאי I30 2009 ׁׁ(הרכב לקראת סוף 2009 קיבל סאנרוף מקורי,אפשא למצוא אחת כזו שהיא יד 2 (ראשונה היתה בליסינג,יש הרבה אקזמפלרים).

אם אתם רוצים סופר מיני- יש יונדאי I20 עם סאן רוף מ-2009,טויוטה ראנקס חפשו אחת מהן.

ד"א,אפשר לקנות רכב עם סאן רוף אך עם ג'נטים מברזל ולאחר הרכישה להתקין מגנזיום לאו דווקא מקורי.

הפוך זו בעיה- אל תחשוב על קניית רכב ללא סאנרוף ואז לחתוך את הגג- צרות צרורות והשקעה יקרה בטירוף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

^^צבע כחול עכבר :shock: מה קרה לעכבר?

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...