Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

The ART of DRIVING

AvielT
שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

עוד סרטון קצר שהכנתי,הפעם "שדרגתי" ועבדתי עם הסוני ווגאס,מתוך שעות על גבי שעות של צילומים ועריכה,יצא סרטון צנוע של פחות מדקה וחצי,לא לשכוח להפעיל על HD,לפתוח רמקולים ולהנות ;)

לדעתי עדיף לפתוח את זה בדף נפרד,לעצלנים שבנינו:

http://www.youtube.com/watch?v=dA4fjA8UaIE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ולמי שרוצה לראות מהנייד:

http://www.youtube.com/watch?v=dA4fjA8UaIE

כמובן שאני מחכה לפידבקים שלכם,כדי שאוכל להמשיך להשתפר ולהכין לכם סרטונים מגניבים :lol:

אחד הדברים שלי מאוד הפריע הוא שאין סאונד מעבר למוזיקה,הבעיה היא בעיקר במצלמה,גופרו HERO3,האיכות סאונד שהיא מקליטה נוראית לגמרי ואני מחפש פתרון לזה..והעובדה שהמיאטה נשמעת כמו מאזדה 6 לא תורמת לכל העניין.

תהנו!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אגיב לך בתור חובבן שלא מבין כלום בצילום:

בהתחלה הסרטון מתחיל מאוד יפה ונראה כאילו ההמשך הולך להיות מעניין גם כן, ואז יש מסביב לתמונה את המסגרות השחורות והן מאוד עבות ומאוד מעצבנות, לראות את הסרטון ככה בלי כל השדה ראייה כאילו אני איזה יפני. אין צלילים, רק מוזיקה "רומנטית" ברקע, כבר עדיף היה צליל גם של מאזדה 6 להעביר את התחושה של הנהיגה בסרטון.

והקטעים עם המסגרות שרואים את הקצה העליון של ההגה ולא רואים כביש גם כן מציק לעין כי מצפים לראות כביש להיכן אתה נוהג.

זאת רק דעתי מקווה שלא תיפגע :-)

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חס וחלילה להיפגע,בדיוק דעות כאלה אני מחפש וככה אני לומד להשתפר :lol:

המסגרת מאוד עבה בכוונה,כחלק מאפקט.

ניסית לראות את זה במסך מלא?כתבתי את זה כי באמת לצפות בסרטון דרך הפורום זה מעצבן,והמסגרות הופכות למציקות אפילו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאוד אהבתי,לי רק הפריע שהמצלמה בזמן הנהיגה מכוונת יותר מידי נמוך ולא רואים את הכביש רחוק יותר,הייתי אולי מוסיף איזה אפקט לצילומי הנהיגה עצמה,אבל סך הכול יפה מאוד.:beerchug:

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עריכה טובה יחסית למה שעשית (ובסיסית בסוני ווגאס אלא אם כן לא רצית להוסיף יותר מדי אפקטים מלכתחילה) אבל זוויות צילום מתוך הרכב בזמן נהיגה לא טובות לדעתי,אבל סרטון וקונספט יפה (לא מבין בצילום אבל קצת בעריכה)

Miata NC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממש לא מקצוען אבל זה אחד הסרטים הכי טובים (אם לא הטוב ביותר) שראיתי פה בפורום שהכין אותו חבר פורום שזה לא המקצוע שלו (צלם מקצועי).

מסכים עם קודמיי שההתחלה מאוד מושקעת ומזמינה (וגם זורמת עם המוזיקה), הצילומי נהיגה קצת פחות.

להבא נסה לשלב צילומי נהיגה מחוץ לרכב וצמוד לשמשה הקדמית כדי לגוון.

בנוסף כאשר עוברים לקטע האומנותי כדאי לבחור משהו קצת יותר קצבי כדי להבין שזה החלק החשוב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע שכבר אמרו אבל בכל זאת:

העריכה יפה, המוזיקה מתאימה והצילום בחלק הראשון מצוין, אבל:

1. המשחק לאורך הסרטון בגדלי הוידאו (landscape/portrait, וידאו מאוד צר ואז מאוד רחב וכולי) מאוד מפריע להתמקד.

2. זוויות הצילום בקטעי הנהיגה מקשות מאוד על החיבור למה שקורה - הן מצולמות נמוך והעין רוצה להתמקד רחוק יותר אבל לא יכולה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...