Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I20 מול פיאט פונטו

gbo1381
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לחברי הפורום,

ברשותי פיאט פונטו ספייס 2005 כבר 4 שנים ואני מאוד מרוצה ממנה.

אני מעוניין להחליפה או בפונטו חדשה יותר או ב-I20, כאשר גם פיקנטו חדשה (אוטומטית) באה בחשבון.

הייתי היום בטרייד מוביל וקיבלתי את ההצעות הבאות -

1- פונטו 2010 ACTIV יד שנייה פרטית עם 54 אלף ק"מ ב-55 אלף ש"ח

2- פונטו 2011 עם 35 אלף ק"מ יד ראשונה ב- 71 אלף ק"מ

3- I20 מליסינג פרטי שנת 2011 עם 33 אלף ק"מ ב-75 אלף ש"ח

4- פונטו מליסינג פרטי 2011 ב-62 אלף ש"ח

השאלה היא מה דעתכם על הרכבים הנ"ל? בנוסף מה דעתכם על הרכבים הללו מול קנייה של פיקנטו חדשה?

תודה מראש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לחברי הפורום,

ברשותי פיאט פונטו ספייס 2005 כבר 4 שנים ואני מאוד מרוצה ממנה.

אני מעוניין להחליפה או בפונטו חדשה יותר או ב-I20, כאשר גם פיקנטו חדשה (אוטומטית) באה בחשבון.

הייתי היום בטרייד מוביל וקיבלתי את ההצעות הבאות -

1- פונטו 2010 ACTIV יד שנייה פרטית עם 54 אלף ק"מ ב-55 אלף ש"ח

2- פונטו 2011 עם 35 אלף ק"מ יד ראשונה ב- 71 אלף ק"מ

3- I20 מליסינג פרטי שנת 2011 עם 33 אלף ק"מ ב-75 אלף ש"ח

4- פונטו מליסינג פרטי 2011 ב-62 אלף ש"ח

השאלה היא מה דעתכם על הרכבים הנ"ל? בנוסף מה דעתכם על הרכבים הללו מול קנייה של פיקנטו חדשה?

תודה מראש!

לא ציינת באיזו פונטו מדובר (גרנדה/איבו), בכל מקרה לי יש איבו ואני מרוצה.

מה שכן, המחירים שקיבלת נראים לי על הפנים... יש דברים הרבה יותר מעניינים ביד 2 - לטעמי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר שקבלת על ה-I20 הזוי, באותו המחיר אתה קונה ספלאש 2014 חדשה או ניסאן מיקרה 2014 חדשה (הכל מליסינג כמובן). מה גם שה-I20 לפני מתיחת הפנים היא מכונית גרועה בכל הקשור לנוחות והיגוי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מדבר על רכב אוטומט

לגבי הפונטו, הדגם הוא אקטיב שנראה לי שזה שייך לאיבו לא? הנחתי שאת הגרנדה הפסיקו לייצר כבר וכל הפונטו הם למעשה איבו משנת 2011, תקנו אותי אם אני טועה.

המחירים שקיבלתי הם מטרייד מוביל, השאלה היא איך לגשת לזה? ומה נראה לכם המחיר שאני יכול להשיג (לאו דווקא ההוגן)

האם גם מחיר הפונטו מוגזם לדעתכם?

ואשמח גם לשמוע את דעתכם על הפיקנטו החדשה בהשוואה לאופציות של הפיאט והיונדאי. היא קורצת לי בעיקר בשל העובדה שזה רכב מהניילון והיא כמור מאוד מבוקשת כיום.

מבחינת הצרכים שלי, אני נוסע היום בפונטו 2005 והיא מספיקה לי לחלוטין מבחינת הגודל שלה (תא מטען). השאלה אם הפיקנטו תספיק?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר שקבלת על ה-I20 הזוי, באותו המחיר אתה קונה ספלאש 2014 חדשה או ניסאן מיקרה 2014 חדשה (הכל מליסינג כמובן). מה גם שה-I20 לפני מתיחת הפנים היא מכונית גרועה בכל הקשור לנוחות והיגוי.

איך ספלאש 2014 חדשה עולה 75? היא לא עולה יותר בכיווון של 90 אלף? מעבר לזה לאשתי כבר יש ספלאש 2011 ואיננו רוצים עוד אחת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך ספלאש 2014 חדשה עולה 75? היא לא עולה יותר בכיווון של 90 אלף? מעבר לזה לאשתי כבר יש ספלאש 2011 ואיננו רוצים עוד אחת.

חדשה דנדשה:

http://www.motodeal.co.il/deals/299

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק אפשרות לבצע טרייד אין בסוכנות "נייס" השכרת רכב בעכו.

עשינו שם עכשיו טרייד אין במחיר מצוין עם פונטו ספייס אוטומטית שנת 2006 שהוחלפה בקיה פיקנטו בת חצי שנה עם 11 אלף ק"מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשנים 2010-2011 עדיין הייתה גרנדה על הכביש בדגם אקטיב בעיקר. הפרש בינה לבין האיבו במחירון זניח (1000 ש"ח) לעומת התמורה שאתה מקבל באיבו, כך שאם כבר פונטו, תתמקד באיבו.

I20 יוצאות ליסינג יש המון בשוק, כך שאני בטוחה שאתה יכול לקבל מחיר משמעותית יותר טוב.

המחירים שקיבלת הם הזויים לגמרי ורחוקים מהמציאות, כצפוי מטרייד מוביל (ניסיון אישי).

אני ממליצה לך בחום לבדוק לבד את מחירון לוי יצחק עם כל השיקלולים של המחיר, כי לא פעם נציגים של טרייד מוביל הציגו בפני "מחירי מחירון" מעוותים לגמרי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשנים 2010-2011 עדיין הייתה גרנדה על הכביש בדגם אקטיב בעיקר. הפרש בינה לבין האיבו במחירון זניח (1000 ש"ח) לעומת התמורה שאתה מקבל באיבו, כך שאם כבר פונטו, תתמקד באיבו.

I20 יוצאות ליסינג יש המון בשוק, כך שאני בטוחה שאתה יכול לקבל מחיר משמעותית יותר טוב.

המחירים שקיבלת הם הזויים לגמרי ורחוקים מהמציאות, כצפוי מטרייד מוביל (ניסיון אישי).

אני ממליצה לך בחום לבדוק לבד את מחירון לוי יצחק עם כל השיקלולים של המחיר, כי לא פעם נציגים של טרייד מוביל הציגו בפני "מחירי מחירון" מעוותים לגמרי.

מסכים לגמרי.

גם אני כשביררתי בנוגע לרכב הלכתי לטרייד מוביל בחיפה בשביל לראות מה מי מו. הציעו לי שם פונטו גרנדה רובוטית 2010, עם 70k ק"מ, ועם חבטות שראיתי למרות שהיה חושך בחוץ - בקרוב ל60k ש"ח... שזה מחיר אבסורדי.

הקטע שלהם זה לשים ניילונים על המושבים, ואז לאנוס אותך במחיר. אולי אלו ניילונים מאוד מאוד יקרים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז מה אתם מציעים לי ? יש מקום שאתם ממליצים עליו? באזור תל אביב והמרכז?

ואשמח גם לחוות דעתכם האובייקטיבית - פונטו\I20\פיקנטו חדשה?

חוות הדעת שלי בטוח לא תהיה אובייקטיבית, כי את הפיקנטו אני פשוט לא אוהבת. (חיצונית, פנימית וגם צריכת הדלק המדווחת בדגם האוטומטי לא משהו בכלל)

בזמן חיפוש הרכב I20 הייתה על הפרק אבל הפונטו איבו נבחרה. כי בתקציב המוגבל נמצא אקזמפלר טוב יותר משנתון גבוה יותר.

השאלה מה הקציב שלך?

בנוגע למקום ללכת אליו, קודם כל לפתוח את לוח יד 2 לראות מה יש באיזור שלך, מה המחירים המבוקשים ע"י אנשים פרטיים. (רוב העיסקאות נסגרות מתחת למחיר המפורסם במודעה)

Mini Cooper S R56 - לכיף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא אובייקטיבי כי יש לי פונטו - אבל אני יכול לומר לך את חוות דעתי:

אין מה להשוות את הקיה לשתי הרכבים, כי היא מיני (והאחרות סופר-מיני). לכן לא אתייחס אליה.

בין שני הרכבים האחרים - הI20 שומרת יפה על הערך, נחשבת לאמינה למדי, יש ים חלפים כי השוק מוצף ברכבים האלו, ובסה"כ מדובר ברכב סולידי. מצד שני היא כאמור רכב סולידי - אין בה שום 'פלפל', לא במראה, לא באבזור, לא בנהיגה. זה רכב שייקח אותך מa לb וישמור על הערך שלו באופן טוב יחסית.

הפונטו איבו בעלת מראה מיוחד, קצת יותר נדירה בנוף שלנו, עם מנוע חסכוני מאוד, אבזור בטיחותי עשיר (הכי עשיר בקטגוריה), מרווח פנים טוב והנדסת אנוש מעולה. היא סובלת מהשם הרע של מותג פיאט בארץ ולכן מאבדת מערכה באופן חזק יותר (מה שיעזור לך בקניה, ויפגע בך במכירה), והיא חלשה למדי מבחינת ביצועים.

אתה יכול לחפש ביד 2 ולמצוא דברים נהדרים. מצאתי לחבר שלי פונטו איבו רובוטית בת 3 עם 45k ק"מ בגרסאת Dynamic (מאובזרת טוב מאוד: 7 כריות אוויר, מע' עצור-וסע, מע' למניעה החלקה בעליה, בקרת אקלים דיגיטלית, שליטה מההגה על הכל וכו') יד 1 פרטית ללא שום תאונות ובעיות ב55k ש"ח. הוא מבסוט עד הגג ומתעקש לקחת אותי לא"צ על חשבונו... D:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היתרון היחסי של פיקנטו חדשה על השאר הוא 7 שנים אחריות ו5 כוכבי בטיחות

אבל סך הכל הם כולם מאותה "משפחה"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...