Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי להפסיק את עוצר היציאות בסופי שבוע ולהקל על עצמי קצת אני צריך רכב. דרישות מהרכב: צריכת דלק טובה. עלויות טיפול / חלקי חילוף נמוכות. עדיף רכב קומפקטי. תקציב: 60,000 ש"ח מעבר לכך אין לי העדפה מיוחדת. אשמח לעצתכם.

פורסם

מיני חדשה מהיבואן. קטנה וחסכונית, טרם בלתה ויש אחריות יבואן, ואתה נהנה מקריעת ניילונים.

לכל מי שיגיד "רכב חדש מאבד הרבה מערכו" - 15% מ-60,000 הם 9,000 ש"ח, ולא משנה אם ה-60,000 הוצאו על מאזדה 3 מיד שניה או על מיני חדשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי, היות ופותח השרשור סיפר על עוצר יציאות, אולי כדאי לו במקום לקנות רכב חדש אבל מיני, לקנות רכב שימשוך קצת פוזה, אולי הוא יתפוס כוסיות ולא יהיה רווק.

מה בא בחשבון?

אולי פיג'ו 207 3 דל' או פולקסווגן פולו או גולף

פורסם
bmw 1 series

אפשר למצא באיזור ה60 אלף, נחמד מאוד לרווק.

ואיך זה מסתדר עם הדרישה שלו לחלקי חילוף / עלות טיפולים זולה?

הנחתם הנחה שהבחור רווק ומחפש רכב פוזה למגנט בחורות. מיש בונה על רכב מגניב כדי להביא בחורות צריך לשפר בדחיפות את הביטחון והכריזמה שלו...

לדעתי שאלת השאלות: רק אוטומט או גם ידני?

אם ידני בא בחשבון אז קיימות לא מעט סופר מיני יפות, חדשות, נוחות וחסכוניות בדלק.

פורסם

קודם כל תודה על התשובות שלכם.

הנה תשובות לשאלות שעלו כאן:

* ממש לא רכב פוזה. מעדיף משהו פרקטי ושימושי שייקח אותי מנקודה א לנקודה ב באמינות.

* הילוכים - מעדיף אוטומט, אבל מסתדר טוב גם עם ידני.

פורסם
קודם כל תודה על התשובות שלכם.

הנה תשובות לשאלות שעלו כאן:

* ממש לא רכב פוזה. מעדיף משהו פרקטי ושימושי שייקח אותי מנקודה א לנקודה ב באמינות.

* הילוכים - מעדיף אוטומט, אבל מסתדר טוב גם עם ידני.

ממליץ לך בחום על שברולט ספארק! רכב חסכוני בטירוף

החל מ 54 אלף שקל ,כנס לאתר של שברולט שם כל הפרטים המלאים.

פורסם
ממליץ לך בחום על שברולט ספארק! רכב חסכוני בטירוף

החל מ 54 אלף שקל ,כנס לאתר של שברולט שם כל הפרטים המלאים.

ספארק? חסכוני בטירוף? כדברי חנן גולדבלט: "חשוד מאוד ":oops:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
ספארק? חסכוני בטירוף? כדברי חנן גולדבלט: "חשוד מאוד ":oops:

מצחיק אתה, מה אתה מנסה להגיד? מנוע 1000 סמ"ק לא חסכוני?

פורסם
רק בגלל שנפח המנוע הוא 1000 סמ"ק לא עושה אותו חסכוני.

זה לא מה שאני אומר, הספארק עדיפה ביחס למחיר מכל המתחרות בגרסה הידנית.

והיא חסכונית סמוך עליי.

פורסם

מכונית מיני כדוגמת השברולט ספארק הן תענוג בעיר ומגיעות לאן שצריך מחוצה לה, ספציפית את הספארק אינני מכיר אישית.

בתור אחד שאופי הנסיעות שלו דומה לשלך (יום יום במרכז ת"א ובסופ"ש נסיעה צפונה של 100 ק"מ כל כיוון) אני חושב שעדיף לך לקנות מכונית סופר מיני (פאביה, איביזה, פיאסטה, קליאו וכו') ידנית בת שנה-שנתיים, הן אמנם מעט קשות יותר להשתחלות בחניות צפופות, אך נעימות יותר בנסיעות ארוכות.

אני חושב שפיאסטה (נוחה ובטוחה) וסוויפט (זריזה וחסכונית) היו בראש הרשימה שלי לו הייתי אתה (ואולי גם קליאו שכנראה תהיה זולה יותר), ואחריהן הפאביה והאיביזה הנפוצות שהן מעט פחות בטוחות וכנראה יהיו פחות חסכוניות בדלק.

• תוכן חדש...