Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזוג, בתקציב של עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש ייעוץ עבור אחיינית.

רכב לזוג, יחזיקו את הרכב כ-3 שנים, יתכן ובסוף התקופה יהיה צורך במקום לעגלה.

נטיה לכיוון רכב סופר-מיני, תקציב כאמור עד 50K.

נסיעות: פעם בשבוע ירושלים-חיפה, שאר הנסיעות עירוני.

דרישות מהרכב: בטיחות, צריכת דלק ורצוי אמין.

אין דרישה מוחלטת לאוטומט, רצוי, אבל יכול להיות ידני אם יצדיק את עצמו.

אגב, נשאלתי אם כדאי לרכוש מסוכנות טרייד-אין של יבואנים. אני קצת עם דעות קדומות ונרתע. מה דעתכם?

פורסם

השוק היום הוא שוק של קונים, אם תחפשו בלוחות, יש יופי של מציאות מבעלות פרטית.

אגב, גם אצל הטרייד אין של היבואנים מסתתרים לעתים פנינות של ממש, למשל, רכבים מבעלות פרטית יד ראשונה שהיו בבעלות של אדם מבוגר, אשה מבוגרת, שלא רצו להתעסק עם המכירה, עם ערסים שמתקשרים, כל מיני סוחרים באוונטה, שמבלבלים את המוח וכו'.

הענין הוא שכאשר מגיעים לטרייד אין של יבואן ורואים רכב שמור עם קילומטראז' נמוך- הטרייד אין מבקש מחיר אסטרונומי.

צריך לקחת את זה בחשבון.

לגבי סוג הרכב, אני הייתי מתמקד במכונית מיני עם גיר רגיל.

יכול לבוא בחשבון פיג'ו 207, רנו קליאו, פיאט פונטו,

אם יש חשש שהגב' תיכנס או טוטו להריון, הייתי בוחן אפשרות לרכוש טויוטה קורולה, כמובן עם גיר אוט', או ניסן טידה.

בהצלחה

פורסם

תקשיב, הייתי בדיוק באותה צומת דרכים - אותו תקציב, אותן דרישות, ממש זהה. ההבדל היחיד הוא שאני העדפתי מראש ידני (בעוד שאתה 'לא פוסל'). הנה לינק לשרשור שפתחתי בנושא, שכולל את הרכישה שלי וביקורת ראשונית על הרכב - פיאט פונטו איבו.

אני כבר קרוב לחודש עם האיבו, ומאוהב בה קשות. אני עדיין מתקשה להאמין ש50k הספיקו עבורה...

אם אתה עובר באזור רמת ישי - אתה יכול גם לבוא לראות אותה, להרגיש לבדוק וכו'. אני יכול לומר לך ששבוע אחרי שהבאתי אותה, חבר מהעבודה התלהב בטירוף ורכש גם הוא פונטו איבו (רובוטית).

עוד אלטרנטיבות ראויות עבור התקציב שלך: קליאו MK III שנת 2011+, פולו/פאביה/איביזה 2010+ (ידני בלבד)

פיאסטה וסוויפט ידרשו ממך לרדת בשנתונים / להתפשר על מצב הרכב, כנ"ל עבור הונדה ג'אז (המצויינת לדעתי)

אגב, האיבו כבר עושה אצלי 1:15 משולב כולל עליות חיפה.

אגב 2, שבוע שעבר עברתי דירה, אין לי מושג מה הייתי עושה בלי הרכב הזה (יש לנו ג'טה וסיוויק של החמים שלי בהישג יד, אבל המושבים המתקפלים-פנימה של האיבו מייצרים רכב הובלה נוח בטירוף).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני מצטרף ומציע את האיבו או הפולו באמת בשנתונים 2010/11 (פחות את האיביזה והפאביה באותה קטגוריה כי הם רכבים

כבדים יותר מהפולו וסוחבים פחות טוב וצורכים יותר דלק)

לי הייתה פולו ידנית 2011 עד לא מזמן ועשיתי איתה בנהיגה משולבת 1:16, לגבי אמינות ובטיחות אין מה להוסיף

יותר מידי- רכב גרמני. בעיה אחת לא הייתה לי איתו. ממליץ בחום. מה שכן הטיפולים קצת יותר יקרים אבל לדעתי שווה

את זה כי בין טיפול לטיפול יש שקט.

בהצלחה

• תוכן חדש...