Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אז בתור אחד שמעוניין בעוצמה, אני החלטתי לרכוש את הP3, גרסת ה500 WATT RMS בכדי להחליף את הPOWERBASS 250 WATT RMS הנמצא ברשותי כרגע.

המערכת כרגע היא עם מגבר של JBL GTO804 EZ ומורל דוטק 6.5 מקדימה, כמובן שלאחר רכישת המונו יבוצע גישור לJBL על מנת לנצל את הדוטק בצורה העוצמתית ביותר.

אני מתלבט איזה מגבר מונובלוק יגביר את הROCKFORD P3 בצורה הטובה ביותר והאופציות הן:

Lightning Audio S4.500.1

GTO3501 JBL

Rockford R5001

אם כמובן יש עוד מגבר בטווח המחירים הזה(עד 1200-1300 גג) אשמח להצעות שלכם.

תודה מראש :)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עקב ריבוי השרשורים שלך בזמן האחרון אני חושב שכדאי להרגע רגע ולהגיע לאחד המפגשים לאיזה סשן כיוונים זריז לפני שאתה רץ להוסיף/להחליף/לשדרג ציוד חדש לגמרי ועוד לפני שנתת לו צאנס.

הבנתי שעשית התקנה ואתה לא מבסוט, קח בחשבון שהכל בכיוונים, אפשר לקחת ציוד בעשרות אלפי שקלים ותוך חצי דקה לגרום לו להשמע פח, ולהפך, אני אמנם היום עם ציוד דיי יקר אבל גם מהציוד שהיה לי בהתחלה נהנתי מאד (והוא היה פחות טוב ממה שיש לך היום), וכן חבר'ה מהמפגש נכנסו לרכב, שמעו, הסבירו מה לא בסדר, וגם הראו לי איך לכוון, אחרי שהבנתי מה לא בסדר הלכתי להחליף, וגם זה לקח זמן.

אל תכנס לסבב שידרוגים והחלפות לפני שאתה בטוח במאה אחוז מה חסר לך, ואם אתה לא בטוח אל תיצור לעצמך מצג שווא של הדברים כי הבעיה לא תפתר.

אז קבל עצה ידידותית, עצור סוסים, תנסה להגיע לאיזה מפגש , אם אתה מאזור הצפון אתה מוזמן לפנות בה"פ ואני אשתדל לעזור.

SCANSPEAK

פורסם

מצטרף לבנגי, תבוא לאיזה מפגש ותראה.

חוץ מזה כדי לדעת מה יגביר אותו צריך לדעת את הדגם המדויק.

ואל תשכח, שאם ישלך חיווט 8 גייג׳ תצטרך להחליף ללפחות 4 עם פיצול.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

עכשיו אני מרוצה , חזרתי לשם ומתקין אחר סידר לי את המערכת והכיוונים ועכשיו שומעים מצוין, בכל זאת אגיע למפגש כשיהיה אחד במרכז.

אני בטוח במה שאני רוצה כי אני יודע וזאת עובדה שהמגבר שלי לא נותן לקומפוננטים את כל העוצמה שהם יכולים להוציא, ועקב מעבר עם הסאב לאוטו גדול( הוא היה בשימוש בניסאן מיקרה) אני פחות מרגיש אותו ולכן אני רוצה לשדרג אותו למשהו יותר חזק.

פורסם

אז לשאלתך העיקרית נצטרך עוד כמה נתונים חשובים:

איזה כבל אתה מעביר ל+ במצבר ?

מה הדגם המדויק של הP3 ? (יש כמה דגמים עם התנגדויות שונות שיתאימו למגבר אחד אבל לא לשני)

איזו תיבה ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אממ קצת סיבכתם אותי עם השאלות האלה, לא מבין גדול אבל אני מניח ש2 אום כדי שיהיה יותר נציל, לגבי הכבל אין לי מושג איזה כבל צריך? וכמה דגמים יש לp3 500w?

פורסם

אין מה להניח שהסאב 2 אוהם, עדיף שתדע בדיוק מה יש לך.

וכבר יצא לך (שלא בצדק לדעתי) להתאכזב ממגבר בסיסי, אז למה ללכת לכיוון של מגברים בסיסיים שוב?

לטעמי בפורום המכירה יש אופציות טובות יותר.

SCANSPEAK

פורסם

התאכזבתי כי בווליום גבוה הוא היה נכנס לפרוטקשן, סידרו לי את זה ושומעים מצוין כעת הבעיה שהמגבר מתאמץ מאוד, ואני רוצה לנצל את הרמקולים שלי עד הסוף ועל הדרך להרגיש עוד סאב.

פורסם

כולם מספקים פחות או יותר אותה עוצמה

בתקציב שלך לחדש הייתי הולך על רוקפורד P300-1

או על Alpine MRP-M500 אם תמצא.

בנוגע ל-P3 הדגם החדש P3D4-12 הוא 600RMS ונשמע טוב יותר מהדגמים הישנים

אם אתה רוצה להשקיע בסאב טוב אבל קצת פחות חזק 512B digital designs

עם הגירסא של שני סלילים של 4 אום.

פורסם

יקר עבורי והאמת גם יותר מדי חזק, מה לגבי חיוט מישהו פה ציין שאני אצטרך להחליף את כל החוטים זה נכון?

פורסם

אני לא יודע איזה חיווט יש לך כעת

אבל חיווט טוב עבור ה-JBL שיש לך כעת +מונובלוק מורכב מכבל מתח 4 גייג {AWG תקני}

רצוי מ-OFC אבל גם CCA יהיה בסדר ,חיווט לרמקולים בעובי 1.5 ממ לפחות וכבלי RCA מבית טוב.

פורסם

א. איך אני יודע כמה גייג׳ יש לי בחיווט?

ב. המגבר Rockford p3001 שהצעת די מפחיד, למה הוא כזה טוב אם הוא מוציא רק 150rms ליציאה ? ויש חנות שמוכרת אותו ב800 וחנות שמוכרת אותו ב1500 what the hell?

• תוכן חדש...