Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר סיפר שהוא הצליח לחבר את הסמארטפון שלו למערכת במזדה 3 שברשותו באמצעות השימוש ב כבל AUX

ולאחר מכן להשתמש במערכת הרכב כסוג של דיבורית - הצד השני נשמע ברמקולים של הרכב + כשיש שיחה נכנסת המוסיקה ברדיו נכבית והשיחה ברכב מתנהלת ללא הפרעת רעשי רקע מהרדיו.

ברשותי סקודה אוקטביה 2011 שיש בה את המערכת הפשוטה ביותר איתה הרכב הגיע מהמפעל (אם זה קריטי אחפש את הדגם)

יש לי כבל AUX וכניסת AUX מובנית בתוך המשענת ליד.

חברתי את הסלולרי לAUX ברכב ובדקתי שהAUX מופעל במערת (AUX:ON)

בכל זאת החיבור לא הצליח

אשמח לעזרה בנושא

תודה רבה

פורסם

במכשיר הנייד הופיעו אוזניות אבל לא היתה הודעה כלשהי של חיבור או התממשקות עם צד ג' (המערכת ברכב) .

העניין הוא שעש לי דיבורית סולארית שהתממשקה ועבדה מצוין עם הסלולרי הישן של נוקיה

ועכשיו שיש לי את הסמארטפון (XIAOMI ), הדיבורית לא מזוהה על ידי הסלולארי .

אני מנסה למצוא חלופה כלשהי לדיבורית ואולי החיבור של הסלולארי בעזרת ה AUX למערכת ברכב הוא הפתרון .

פורסם

ניסיתי פעם נוספת והצלחתי לחבר , כעט כשיש שיחה נכנסת והמערכת במצב MULTIMEDIA >AUX ( ולא רדיו או CD ) ויש שיחה נכנסת , אני שומע את הצלצול דרך הרמקולים של הרכב .

הבעיה שהמערכת חייבת להיות במצב AUX בלבד

האם תהיה לי אפשרות לשמוע רדיו או שכל המסיקה מעתה והילך חייבת להיות מוקלטת בזיכרון של הסלולרי ?

יש לי בסלולרי מנגינות של צלצולים (בפורמט MP3) ,ניסיתי לנגן אותן בזמן שה AUX מופעל ואני לא שומע כלום, הדבר הגיוני כי ה AUX משמש מעין אזניות (התקן צד ג') ,השאלה איך פותרים את הבעיה שנוצרה

פורסם

ניסיתי עם מכשיר נוסף (לא סמרטפון) והתוצאות זהות- את צלצול השיחה הנכנסת אני שומע בבירור דרך הרמקולים ואין סיכוי שאפספס שיחה כי לא שמעתי את הצלצול אבל אני לא יכל לשמוע רדיו או CD במערכת של הרכב כי מופעל מצב AUX .

יכל להיות שהחיבור AUX מבטל לגמרי את הרדיו \ CD של המערכת ברכב .

• תוכן חדש...