Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השרייד כ"כ אמינה ששווה לנסוע לראות אחת באזור תל אביב?

בכל מקרה מצאתי באזור שלי סוזוקי יורוסוויפט אוטומטית שנת 2001 עם 123K ק"מ דגם GLX מנוע 1.3L, רוצה עליה 10.5K ש"ח, ועוד פיאט פונטו ספייס דגם ELX עם גיר אוטומט (זה גיר רציף), מנוע 16 שסתומים 80 כ"ס נפח 1.25L עם 130K קצת פחות מ- 10K ש"ח. מה דעתכם?

שתיהן נשמעות טוב, אם זה באיזור שלך, כדאי ללכת לראות את שתיהן. למדתי מניסיון אישי שמה שנשמע מעולה+ בטלפון במציאות מגרד את הסביר.

לגבי נסיעה לתל אביב, אני בדר"כ לא מגבילה את החיפוש שלי רק לרדיוס של האיזור, כי אני מחפשת אוטו טוב ולא אוטו קרוב. בחזרה למה שאמרתי קודם, בטלפון הכל ישמע נהדר אבל בפועל יהיו אכזבות, לכן אם אתה מתכוון להרחיק לאיזור המרכז, כדאי לרכז לפחות 4 רכבים באותו יום.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...