Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 פרימיום שנת 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דלק לא מעניין אותי!!

מה אומרים על הרכב, מהיר? יציב? מפנק? כבד? אמין? מומלץ? חוות דעת יתקבלו בברכה על כל בורג באוטו. :p

מיועד לבחור צעיר ללא משפחה.:-P

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם

יצא לי לנסוע מאחור,מאוד מרווח,מרגישים שהרכב זריז,מבחינת אמינות חבר שלי לאחר שנתיים עם הרכב מאוד מרוצה היה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
דלק לא מעניין אותי!!

מה אומרים על הרכב, מהיר? תלוי למה אתה משווה אותו, ביחס לפונטו כן, ביחס לפרארי אז לא. יציב? שוב - יחסית למה? מפנק? שוב - יחסית למה? למה אתה משווה את הרכב? לריקשה? או לרולס רויס? כבד? ביחס ל...? כן יש לו משקל, זה רכב. אמין? כן. מומלץ? תלוי למי, לבחור צעיר ללא משפחה לא הייתי ממליץ. חוות דעת יתקבלו בברכה על כל בורג באוטו. :p

מיועד לבחור צעיר ללא משפחה.:-P

אתה מבין שהשאלות שלך לא רלוונטיות בעליל כול עוד אתה לא אומר ביחס למה אתה משווה את הרכב? לפיאט פונטו או לרולס רויס? כל השאלות ששאלת פה הן יחסיות, הכל יחסי למה.

הרכב עצמו בסדר גמור, סוחב יפה מאוד, מנוע יחסית חזק. אמין. חובב דלק.

בעיקרון רכב מאוד נפוץ, לא חסר מידע עליו ברשת וגם פה בפורום. תחפש רק.

לבחור צעיר ללא משפחה הייתי אישית מחפש רכב אחר. אולי קטן יותר אולי רכב שמרגיש צעיר יותר ולא רכב משפחתי מגודל.

פורסם

אוקי צודק!!! אז ככה היום אני נוסע על סיוויק בכל אופן אני מחפש מידע על הפרימיום שזה לא מצאתי כל אופן תודה. :p

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
  • תוכן חדש...