Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סובארו

מה לדעתך יהיה "פיצוי הולם"?

את זה כבר אלדן והבחור יסגרו.

כרגע הוא שוקל לבדוק אחת אחרת מהם (למרות המלצה שלי לא להשקיע בהם זמן).

אבל לדעתי זה לא עיקר העניין פה - עדיין לא התקבלה התנצלות. הדבר הכי בסיסי כשקורה דבר כזה.

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סובארו

מה לדעתך יהיה "פיצוי הולם"?

שאלה מצויינת.

אל תתחבא "זה בין החבר לאלדן"

אתה פתחת את השרשור ואני אשמח לשמוע מה אתה היית מצפה לקבל כפיצוי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם הוא יבחר לסגור איתם עסקה זה צריך להיסגר עם הטבה מסויימת (כספית או שווי כסף).

אם לא, אז אין ממש פיצוי שאפשר לתת על זה.

אבל שוב - זה לא אני. אני אישית לא הייתי ממשיך איתם כלל לעסקה. כרגע אני ממתין לשמוע את התשובות מהם, אם לא יתקבלו אז נעביר את זה לרשויות המתאימות - משרד הכלכלה, אמון הציבור, משרד התחבורה וכו'. שהם יחקרו ויבדקו לעומק.

פורסם

עזוב שטויות.

כמה $$$ לדעתך מגיע כפיצוי?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

התנצלות, החזר עלות הבדיקה ואיזה תלוש לשטיפה או משהו צ'ופרי קטן כזה כבר במקום לפי דעתי היה מספיק,

ואם היה רוצה להמשיך ולבדוק רכב אחר או לא הלאה זו כבר החלטה שלו.

so far so good so what

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה,

את עלות הבדיקה יחזירו או החזירו לו.

פורסם

החזר עלות הבדיקה הייתה התחייבות של אלדן כבר מראש ונכון לעכשיו הם לא התנערו מזה.

לפני כמה דקות קיבל חבר שלי שיחת "הבהרה" מנציג המכירות של אלדן, שבא בטענות "למה חבר שלך מתלכלך על אלדן באינטרנט" ו"זה שכתוב בספר טיפולים שאין תאונות זה לא אומר שאין תאונות" ועוד שטויות כאלה בערסית מדוברת.

נכון לעכשיו לא חזר אותו נציג שהתקשר לברר, אבל אני מניח מהתגובה שקיבל חבר שלי, שהוא אכן עושה את עבודתו ומברר.

פורסם

אז מה אתה רוצה?

את הבדיקה יחזירו לך.

מה עוד?

"מיליונים" זאת לא תשובה רצינית.

אתה באמת עסוק בלהכפיש את שמם במקום לומר ברצינות למה אתה מצפה.

פורסם

נתחיל מהתנצלות ולקיחת אחריות והסבר מה קרה כאן ואיך מכונית מופיעה כנקייה ברשומות של אלדן ומתבררת כאחרי תאונה.

לקוח פחות מודע (ובינינו, זה תקף ל-96% מהאוכלוסייה) היה סומך על זה ולוקח את הרכב.

בינתיים אני רק שומע על שיחות שמנסות לתרץ את זה...ע"ע סוכן המכירות שלהם.

פורסם

לא יודע על איזה 96% מהאוכלוסיה אתה מדבר, אבל אני מכיר בדיוק 0 אנשים שקונים רכב בלי לקחת אותו לבדיקה, בדיוק אותה בדיקה שגילתה אצל החבר שלך את התאונה.

אני מסכים איתך שיש מקום להתנצלות ולהחזר עלות הבדיקה, ולפי ראות עיני אנשי אלדן גם פיצוי קטן בשביל ההרגשה הטובה.

עניין הלקיחת אחריות שרלוונטי לגבי חברך בוצע כבר מיידית, הרכב הוחזר להשכרה ולא יימכר בתור רכב נקי.

"שלא יקרה שוב" - זה לא כ"כ עניינך ולכן אני גם לא הייתי מצפה לדיווח מאלדן מה הם עושים כדי שמקרה כזה לא יישנה, אלה שיעורי בית שהם צריכים לעשות בעצמם פנימה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
נתחיל מהתנצלות ולקיחת אחריות והסבר מה קרה כאן ואיך מכונית מופיעה כנקייה ברשומות של אלדן ומתבררת כאחרי תאונה.

.

סלח לי, אבל אתה באמת טרחן בלתי נלאה.

מה זה עניינך, מה קרה ואיך קרה והרשומות של אלדן.

מישהו חייב לך משהו? אתה רוצה הסברים, התנצלויות, וואלה יופי.

מה אתה בא לנהל להם את החברה?

לקחת רכב לבדיקה, (אפילו לא אתה אלא חבר שלך).

הבדיקה לא היתה לרוחך, מחזירים לך את עלותה די זהו תתקדם הלאה.

פורסם

+1

באמת קשה לך לקבל את הסברה שנעשתה טעות בתום לב? הביאו לך פה מספר סיבות שהתאונה לא הופיעה. הרכב עבר להשכרה. את הרכב אתם לא מתכוונים לקנות אז מה אתה דורש פה חקירה? אתה נציב תלונות הציבור? על מה בדיוק פיצוי אתה אפילו לא לקוח שלהם

הניחוש שלי יהיה שאתה מנסה לעשות פה חתיכת ספין ולהוריד במחיר רכב אחר שכן תקנו ניצול של במת הפורום

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
+1

באמת קשה לך לקבל את הסברה שנעשתה טעות בתום לב? הביאו לך פה מספר סיבות שהתאונה לא הופיעה. הרכב עבר להשכרה. את הרכב אתם לא מתכוונים לקנות אז מה אתה דורש פה חקירה? אתה נציב תלונות הציבור? על מה בדיוק פיצוי אתה אפילו לא לקוח שלהם

הניחוש שלי יהיה שאתה מנסה לעשות פה חתיכת ספין ולהוריד במחיר רכב אחר שכן תקנו ניצול של במת הפורום

לדעתי טעויות כאלו לא קורות בתום לב. במקרה ה-"טוב" ביותר הן יכולות לקרות כתוצאה מרשלנות (חוסר ידיעה של מצב הרכב על ידי המוכרים).

בנוסף אני לא חושבת שהוא מטרחן כשהוא מנסה להבין איך טעות שכזו הגיעה לידי לקוח, מסיבה אחת פשוטה - מעניין לכמה לקוחות הטעות הזו כבר קרתה. שלא נדבר על זה שהם משכירים רכב עם קורות מתוחות ואחרי תאונה - הרי הם לא יספרו לשוכרי הרכב על מצבו (כנראה שלמשכיר לתקופה קצרה לא יהיה כ"כ אכפת - אבל זה גם גילוי נאות שאותו המשכיר לא יקבל על הרכב).

פורסם
סלח לי, אבל אתה באמת טרחן בלתי נלאה.

מה זה עניינך, מה קרה ואיך קרה והרשומות של אלדן.

מישהו חייב לך משהו? אתה רוצה הסברים, התנצלויות, וואלה יופי.

מה אתה בא לנהל להם את החברה?

לקחת רכב לבדיקה, (אפילו לא אתה אלא חבר שלך).

הבדיקה לא היתה לרוחך, מחזירים לך את עלותה די זהו תתקדם הלאה.

+1

תשובות של לקקנים , בחרו משחה ותכניסו יותר חזק .

הם לא ידעו כי הרכב עבר תאונה - שיקחו את הרכב לבדיקה רצינית לפני שהם מוכרים אותו הלאה לאזרח תמים -

נראה כאשר ימכרו רכב כזה לאחד מבני משפחתך שלא מבין - אמא , אחותך - אני בטוח כי תתמשיכו לשיר - אבל מכאב ,,

לא ידעו , עבדו עלייהם - היבואן מכר להם את הרכב עם פגיעה קודמת והם המסכנים לא ידעו .

לפי דברייכם - גם אם השילדה עקומה והבלמים לא תקינים , הם המשיכו לתת את הרכב לנסיעה ללקוחות שלהם תוך סיכון חיים .

כלל האחריות עלייהם , הם צריכים לדעת מה הם מוכרים , קחו את הרכב לבדיקה , יש להם קצין רכב ובטיחות -

הם צריכים לקחת אחריות , התנצלות , ומתן פיצוי סביר על הזמן המבוזבז ועוגמת הנפש .

לא כי מבקשים מהם

כי הם בצעו טעות , והעלימו מידע בין אם בטעות או חוסר בדיקה וצומת לב .

ובמקרה הלקוח גילה זאת - ואם לא היה בודק ועולה על הבעיה מתוך תום לב כי הם חברה רצינית והוא סומך עלייהם .

די שחררו , אל תהיו מלקקי פינכה - החברה טעתה וצריכה לקחת אחריות .

כי מחר גם אני בעסקים שלי אכניס לכם בטעות ,, :lol: , למדתי מטובים ממני עכשיו בדיון - מותר להשתין מהמקפצה , וגם לקבל הגנה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...