Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עמלת הפקדת מט"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ניסתי לחפש באתר בנק הפועלים אבל לא מצאתי בשום מקום.

מישהו יודע האם עמלת הפקדת דולרים לחשבון מט"ח היא שונה מעלת הפקדת מזומן שיקלי?

אני פשוט טס לתאילנד עוד כמה שבועות, ואני מנסה לברר על הדרך הטובה ביותר להתנהל כספית בטיול.

יש לי כרגע 6 אלף דולר במזומן, בדקתי בדואר ובהפקת הכסף לכרטיס אשראי נטען אני מפסיד סכום לא מבוטל בגלל שהם ממירים לי את הדולרים לשקלים ורק אז מפקידים.

חשבתי להפקיד את הכסף לחשבון בנק שלי לחשבון מט"ח, אבל שוב , אני לא מוצא איזכור לגבי עמלת הפקדת מזומן דולרי.

פורסם

כנס לקישור, היכנס לתעריפון מלא ליחיד (הראשון בדף) ובחר מטבע חוץ.

כעת הוא מראה לך את כל העמלות שקשורות במט"ח.

https://www.bankhapoalim.co.il/wps/portal/!ut/p/c1/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os_igAA-nYE8TIwN312AXA6MQYxMLP0NTY_cQE6B8JG55IyMCusNB9uHXD5I3wAEcDfT9PPJzU_ULciMMskwcFQFMucax/dl2/d1/L0lDU0lKSWdrbUEhIS9JRFJBQUlpQ2dBek15cXchL1lCSkoxTkExTkk1MC01RncvN19SUEhCU0k0MjA4VlFEMDIzTUY3TkRLMDBHNS9xVFNoQTQwMjYwMDI0/?PC_7_RPHBSI4208VQD023MF7NDK00G5_action=mainPageAction

לפי הבנתי במידה והחשבון הוא חשבון דולרי, העמלה היחידה היא למעשה הפרשי השער בין שער מזומן לשער העברות. כלומר אם ההפרש בין השערים הוא 0.1 אזי העמלה שתשלם היא X0.1מספר הדולרים שתפקיד.

אם החשבון שלך לא מוגדר כחשבון דולרי, יגבו ממך גם עמלת חליפין.

עמלת חליפין בבנק הפועלים היא 0.19% מהעסקה כאשר יש עמלת מינימום של 6.7$.

פורסם

תודה רבה.

חבר פורום ענה לי על התשובה בפרטי, כי אין לו גישה לאוף טופיק.

אני מעתיק לכאן את התשובה על מנת שבעתיד אחרים יוכלו להעזר בתשובה.

עמלת המרה מדולר לש''ח עומדת כיום על כ-0.2% מסך כל העסקה או 7.2$ עמלת מינימום ובדרך כלל על סכום של מעל 3000$ נגבה סכום נוסף.

גילוי נאות, אני בנקאי בבנק לאומי.

עצה אישית: תנפיק כרטיס אשראי בנלאומי ולא ויזה נטענת, תפקיד את הכסף לחשבון מט''ח (לא תגבה עמלת הפקדה\המרה), תבקש מהסניף

להגדיר שמשיכה וביצוע עסקאות בכרטיס האשראי הבנלאומי שלך יבוצעו על גבי חשבון המט''ח ולא חשבון העו''ש והכל אמור להיות בסדר.

בדרך כלל לאנשי עסקים ואנשים שטסים הרבה לחו''ל יש 2 כרטיסים שאחד מהם מקושר לחשבון מט''ח דולר\יורו והכסף נמשך ומחויב משם ולא מחשבון העו''ש.

כל התנאים האמורים לעיל תקפים לבנק לאומי ואמורים להיות זהים בבנק פועלים, לא רוצה להתחייב שהתנאים שם הם אותם תנאים.

לא רשמתי לך את זה בפורום אוף טופיק כי אין לי גישה.

תהנה בתאילנד ובשם אלוהים אל תאמין לבחורה תאילנדית שאומרת שאין לה שמוליק עד שאתה לא רואה בעצמך.

תודה רבה ל- Japanese Engine.

• תוכן חדש...