Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפיאטים אוהבות להתחמם, הפיאטים לא אוהבות מים על מערכת החשמל.

שים לב לרזומה המוטורי האיטלקי שלי:

2 אלפא רומיאו

1 וספה

1 אוטוביאנקי

5 פיאט

התחממות היתה רק באחת האלפות, עקב צינור מים שנקרע תו"כ נסיעה. באותה אחת גם היתה לי בעיית הצתה בחורף, שנפתרה לחלוטין לאחר שמכסה המפלג הוחלף.

צר לי, אבל כרגע הפרכתי לך את התיאוריה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חרשתי את הארץ עם אוטוביאנקי 903 סמ"ק, אבל היא הייתה מתחממת בעליות ולא היה לה מד טמפרטורה אלא רק נורית Oh shit! אדומה. היה לי גם פיאט אונו 55S שהיה אמין מאוד ולא היססתי לנסוע איתו לכל קצות הארץ.

למרות האמור וללא קשר למוצאו, לרכב בן 15 שיש לו היסטוריה של אטם ראש והוא ייסע בעומס מלא בעליה לחרמון בפקק המסורתי...הייתי חושב פעמיים.

פורסם

הרזומה מאוד מרשים אלעד. אך אין כוונה לומר משהו רע על האיטלקיות.

המפקד הסביר זאת קצת יותר טוב ממני, אם אני אלך לפי הכותרת אז "בדיוני" זה לא. אני יודע באיזו אפשרות

הייתי בוחר לו הייתי עומד שוב בדילמה הזו.

וכן שמרתי על הפיאט שלי כמו שצריך, אבל לא הייתה

נסיעה ארוכה שלא הסתיימה בחוויה עגומה.

Gn'f'R

פורסם
תגיע ובניו. עם פיאט 500 שהיתה עמוסה בשלושה מבוגרים ואישה בהיריון מתקדם הגעתי עד למג'דל שמס, וכמו שאתה רואה בתמונה המצורפת, ביום שישי האחרון עוד פיאט הגיעה לחרמון :wink:[/quote

כל הכבוד. אני כדי להגיע לאותו מקום נזקקתי לאיטלקיה ישנה, אח"כ פיאט, אח"כ אלפא ואח"כ שוב פיאט כדי להגיע למקום, כך שזה עניין של מזל בפיאט.

בכל אופן, אם הפונטו מתוחזקת היטב אין סיבה שלא תגיע ותחזור בקלילות.

פורסם

יובהר ויודגש שהשרשור נפתח דווקא בגלל שמדובר בחרמון, והשילוב הנפלא של פוטנציאל פקקים בעליה + רכב מלא + תנאי מזג אויר קיצוניים

ייסע כמו גדול, למה אתה ממעיט בערך הפונטו :twisted:

אם הרכב מתוחזק כמו שצריך (ואני מאמין שכן) הוא יצלח כל דרך במיוחד בארץ הקטנה שלנו ואין מה לחשוש.

ראשית, תודה על האמון בתחזוקת הרכב של חבר פורום :lol:

אני כמובן איני מפחד לנסוע עם הפונטו בארץ, ונסעתי איתה כבר פעמיים מבאר שבע לחדרה. גם יש בי גישה ממזרית שאומרת ש"מקסימום נחכה לגרר" אבל חברה שלי לא מוכנה לבזבז דקה מהחופשה שלה, ובמיוחד לא מוכנה לבזבז מחופשתם של הזוג השני.

למרות שאני אישית רואה דברים כאלה כחוויה, היא קצת פחות ספרטיבית בקטעים האלה.

פתור את בעיית המטען וסע לשלום.

לחבר לפונטו נגרר או שנשכיר עוד רכב בשביל המזוודות? :lol:

אין שום סיכוי שאחת הבנות תפחית גרם אריג/תמרוק מהתיק שלה and you know it.

תגיע ובניו. עם פיאט 500 שהיתה עמוסה בשלושה מבוגרים ואישה בהיריון מתקדם הגעתי עד למג'דל שמס, וכמו שאתה רואה בתמונה המצורפת, ביום שישי האחרון עוד פיאט הגיעה לחרמון :wink:

תודה על החיזוק אלעד, אבל כמובן שאין מה להשוות את פוטנציאל התקלות הגלום בכל אחת משלושת המכוניות המוזכרות.

עזוב, אני מדבר מניסיון מר :lol: היום אני צוחק על זה.

האם מדובר בנסיעה ספציפית לחרמון? אם כן, אשמח לשמוע את הסיפור המלא. אולי יש מה ללמוד ממנו.

חרשתי את הארץ עם אוטוביאנקי 903 סמ"ק, אבל היא הייתה מתחממת בעליות ולא היה לה מד טמפרטורה אלא רק נורית Oh shit! אדומה. היה לי גם פיאט אונו 55S שהיה אמין מאוד ולא היססתי לנסוע איתו לכל קצות הארץ.

למרות האמור וללא קשר למוצאו, לרכב בן 15 שיש לו היסטוריה של אטם ראש והוא ייסע בעומס מלא בעליה לחרמון בפקק המסורתי...הייתי חושב פעמיים.

לי דווקא יש מד חום ואני עוקב אחריו באדיקות, ואני חושב שהייתי יותר חושש אם היה מדובר ברכב עם 200 אלף ק"מ שעדיין לא עבר ראש מנוע, שמא דווקא באותה נסיעה היה נזקק לשיפוץ.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

יש חימום: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=502780

אמנם הוא מרגיש לי קצת חלש, אבל לאורך זמן עושה את העבודה. מדדתי 31 מעלות בפתחי יציאת האויר. לא יודע כמה יש ברכב שיוצא מהחברה, אבל זה נראה לי נמוך בהתחשב בכך שרדיאטור החימום מכיל נוזל בטמפ 85 מעלות בערך.

אגב ממש לא נראה לי שטנק אחד יספיק. אני לא מאמין שיהיה אפשר לעשות 700 קמ עם המיכל הקטן שבפונטו. הכי הרבה שעשיתי היה 520.

פורסם

אני אוסיף שאם בא לך ואתה באר שבעי, קח אותי ואת אשתי על הגג.

ביותר רצינות, יש לך רכב, לא היגיוני שלא תשתמש בו.

שים לחץ אוויר טיפה יותר גבוה בצמיגים, ואל תפחד מהשעון חום בימים האלה.

סע בכיף שלך ותהנה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אני נסעתי עם ה205 99׳ שהייתה לי לכול פינה שרציתי.

אבל באמת שעלות השכרת רכב סביר היא בערך 100 שקל ליום, אולי זה עדיף, במיוחד אם תחלק את זה בכמות האנשים, זה יוצא תוספת מאוד קטנה לכול אחד.

לא הייתי דואג מהנסיעה אלא יותר מהפקק כמו שכבר אמרו.

פורסם

אלפא, אין נזילות, וגם אין מי ברז, וגם אין פראפלו. יש נוזל קירור אחר שעושה את העבודה.

דוד מפורום פיאט הצליח לשכנע אותי שמה שחשוב זה שיהיה נוזל קירור טוב ולא מים.

שביט, באיזה שעה לאסוף אתכם? ולמה אתה לא חבר בקבוצת הפייסבוק והוואטסאפ של הבארשבעים?

M.L, הבעיה היא שבמחירים הזולים ישנה הגבלת קילומטרים, וגם מן הסתם אם אנחנו כבר שוכרים לא ניקח רכב קטן אלא משפחתית.

בקיצור, אם רוצים משפחתית לשלושה ימים בהם היא תעשה 1000 ק"מ בערך, זה כבר לא סכום כזה פעוט.

פורסם

לדעתי בעיית המטען היא הבעיה העיקרית.

פשוט תגדיר שמה שלא נכנס לבאגז' נמצא על הברכיים של הבעלים שלו.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אלפא, אין נזילות, וגם אין מי ברז, וגם אין פראפלו. יש נוזל קירור אחר שעושה את העבודה.

דוד מפורום פיאט הצליח לשכנע אותי שמה שחשוב זה שיהיה נוזל קירור טוב ולא מים.

דוד צודק.

פורסם

אף פעם לא הבנתי מה הקטע לתהות אם הרכב יגיע או לא יגיע. הרכב תקין ומטופל? יגיע ועוד איך! אם נראה לך שלא יגיע, כנראה שהוא לא תקין - גש למוסך.

ככה שתבדוק נוזלים, קצת לחץ אוויר, חימום ומיזוג עובדים אז גם מהבחינה הזו הכל בסדר. פרק מדף אחורי ומלא את תא המטען עד לגג, מה שלא נכנס תזרוק על הנוסעים מאחורה. תפוס מוזיקה טובה לדרך ותהנה :wink:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

deltaHF אם נשלח את הפונטו עם נהג עכשיו לחרמון אני בטוח שתגיע.

כמו שאמרתי, החשש הוא מהשילוב של עומס גדול מאוד + עליות + מזג אוויר לא להיט.

• תוכן חדש...