Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני פונה אליכם בשם קרוב משפחה שלי שבבעלותו טויוטה אייגו 2012.

בכל פעם שיורד גשם, חודרים לתוך הרכב מים באיזור הנוסע הקדמי ונוצרת ממש שלולית מים על השטיחון.

קרוב המשפחה שלי ביקר במוסך המורשה 6 פעמים והם לא הצליחו לפתור את הבעיה נכון לכתיבת שורות אלה.

קרוב המשפחה שלי סיפר לי שכשהוא היה במוסך המורשה השבוע, עמדו שם עוד 3 אייגו עם אותה תקלה.

במוסך אגב אמרו לו בצורה גסה שהם לא נותנים רכב חלופי ומבחינתם שהוא ייסע ככה עד שתגיע איזושהי גומייה מחו"ל שאמורה לפתור את התקלה.

חברים, האם יש פה עוד אנשים שנתקלו בתקלה? יש לי תחושה שיוניון מוטורס מתעלמים מהתקלה במקום לזמן את הלקוחות לריקול מסודר.

מה דעתכם? איך קרוב המשפחה שלי צריך לפעול בשלב זה? הוא כבר מיואש ובימים גשומים כאלה בלתי אפשרי לנסוע ברכב.

אגב, באינטרנט מדברים לא מעט על זה: http://www.autoexpress.co.uk/toyota/aygo/reliability

תודה מראש למגיבים!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

זה לא הכי עוזר, אבל מידע אף פעם לא מזיק,

מנסיון עם C1 שנתון 2011 הבעיה לא מוכרת.

איתרו בדיוק מאיפה המים חודרים?

הרכבים האחרים שהיו שם היו עם חדירת מים בדיוק באותו אזור ואותו צד?

so far so good so what

פורסם

בזמנו הייתה לי 107 שלמזלי לא חדר אליה מים.

אבל משיטוטים רבים בפורומים ברחבי העולם העוסקים בשלישיית מכוניות מקונצרן PSA, אני יכול לומר לך שהתופעה בהחלט קיימת, ונכון להיום אין לה פתרון.

הדבר מביא לאובדן ערך, ובחלק מהמקרים של רטיבות כסאות ורצפת הרכב לטוטאלוס.

אם וכאשר היבואן לא ימצא פתרון או לא יעזור, פנו בעזרת עורך דין לטויוטה/PSA העולמית.

אין צורך בחתימה....

פורסם
אהלן חברים,

אני פונה אליכם בשם קרוב משפחה שלי שבבעלותו טויוטה אייגו 2012.

בכל פעם שיורד גשם, חודרים לתוך הרכב מים באיזור הנוסע הקדמי ונוצרת ממש שלולית מים על השטיחון.

קרוב המשפחה שלי ביקר במוסך המורשה 6 פעמים והם לא הצליחו לפתור את הבעיה נכון לכתיבת שורות אלה.

קרוב המשפחה שלי סיפר לי שכשהוא היה במוסך המורשה השבוע, עמדו שם עוד 3 אייגו עם אותה תקלה.

במוסך אגב אמרו לו בצורה גסה שהם לא נותנים רכב חלופי ומבחינתם שהוא ייסע ככה עד שתגיע איזושהי גומייה מחו"ל שאמורה לפתור את התקלה.

חברים, האם יש פה עוד אנשים שנתקלו בתקלה? יש לי תחושה שיוניון מוטורס מתעלמים מהתקלה במקום לזמן את הלקוחות לריקול מסודר.

מה דעתכם? איך קרוב המשפחה שלי צריך לפעול בשלב זה? הוא כבר מיואש ובימים גשומים כאלה בלתי אפשרי לנסוע ברכב.

אגב, באינטרנט מדברים לא מעט על זה: http://www.autoexpress.co.uk/toyota/aygo/reliability

תודה מראש למגיבים!

תוכל לברר יותר במדוייק את מקור הבעיה לפי המוסך ואיזו גומייה אמורה לפתור את הבעיה? בדיוק ראיתי שיש ב107 חדירהת מים - לא יודע אם באותו היקף כמו אצלכם.

פורסם

אחרי המבול סופה אתמול כל האוטו מים בכיסא הקדמי!!

מחר אגיע לטויוטה

להפגת מתחים: husberg 250f 2014

לי ולילדים: פגארו Q 2800 ארוך. 2000 אוטומט יד2

לי: PX200 88 + side car פיאגו סי 1991 בשיפוץ, Vespa 50 N 1973

לאשה רנו גרנד סניק דיזל.

פורסם

על איזה שנתונים אתם מדברים? (פרט לבחור שכתב 2012)

לפי דעתי זו כנראה בעיה שצצה לדגמים שאחרי "המתיחה" שהרכב קיבל.

so far so good so what

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יוכל להיות שהבעיה היא התקנה של מערכת אזעקה / נוחות כשלהיא בארץ?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...