Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו פורסטר חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבר'ה, תודה רבה לכולכם על התשובות מקצועיות. החלטתי סופית על ה XS האטומספרי, נוותר על הכוח המטורף והמדליק של הטורבו לטובות הנוחות. כנראה הגיל עושה את שלו לכיוון הפרקטיות

מקווה שלא אתבעס בעליות :)

שים איזו סופית ספורטיבית באגזוז, זה ייתן הרגשה של עוד כמה כ"ס :lol:

אל תשכח לרכוש רק בהנחות ו/או בהטבות ולכתוב סקירה בפורום על הרכב כשתקבל אותו.

ותתחדש (אם לא תתחרט עד אז :wink:)

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שים איזו סופית ספורטיבית באגזוז, זה ייתן הרגשה של עוד כמה כ"ס :lol:

אל תשכח לרכוש רק בהנחות ו/או בהטבות ולכתוב סקירה בפורום על הרכב כשתקבל אותו.

ותתחדש (אם לא תתחרט עד אז :wink:)

לא זהו העברתי את ההזמנה :)

איזה סקירה כותבים?

פורסם
לא זהו העברתי את ההזמנה :)

איזה סקירה כותבים?

סקירה אישית שלך על הרכב, כמו שכותבים כתבי רכב (תרגיש את תהילת הפרסום לרגע 8)) ביצועים, צריכת דלק, איכות חומרים והרכבה, בידוד רעשים, נוחות, מרחב פנים, תא מטען וכיוצ״ב

רכשת שנת 2013 או שנת 2014?

קיבלת הנחה ו/או הטבות אחרות?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

תודה רבה, מבטיח לעשות סקירה אחרי חודש ככה.

צבע לבן. מזמן לא היה לי רכב לבן :)

2014, למרות שהיא כבר בארץ חודש, אבל עליה על הכביש תהיי 2014 - שווה לחכות קצת.

קיבלתי הנחה על ה XS, אבל לא כמו ההנחה של חבר. הספיקה לי כדי לעשות את העיסקה. אני חייב לציין מאד לחיוב את היחס של אנשי המכירות, מקצועי ומאד שרותי. הם ראו שאני מתלבט והביאו אלי לעבודה לנסיעה נוספת את הטורבו, הם לא לחצו בכלל ואפילו ההפך, רמזו לי שהטורבו עסקה פחות כלכלית.

פורסם
הפורסטר הוא אחד הרכבים הכי יחודיים שיש לדעתי, תתחדש.

אני לא רוצה לבאס... אבל חוץ מיכולת שטח ותנוחת ישיבה גבוהה- מה מיוחד בפורסטר??

פורסם
אני לא רוצה לבאס... אבל חוץ מיכולת שטח ותנוחת ישיבה גבוהה- מה מיוחד בפורסטר??

היא מתאימה למי שמחפש רכב משפחתי מרווח ונוח על הכביש עם יכולת שטח לא רעה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

הבטחתי לעשות סקירה כחודש לאחר קבלת הרכב.אני מזכיר כי רכשתי את ה XS ולא את הטורבו אחרי התלבטות.שורה תחתונה אני מאד מרוצה מההחלטה.. ומעבר, אסביר את עצמי - כל היתרונות שידעתי לפני הרכישה אכן קיימים (נוחות, יכולת שטח, ראות, פרקטיות), ושני החסרונות שלקחתי בחשבון הסתברו כלא נכונים:

- כוח המנוע, על הנייר הרכב נראה קצת חלש, אבל אני לא מרגיש כל בעיה של כוח, להפך הרכב ממש מרגיש לי חזק, ואני אפילו לא משתמש במוד ספורט שקיים ברכב. הכל יחסי בחיים, אך אני עד עכשיו נהגתי במאזדה3 ספירטי (מנוע 2.0) 2011, שנחשב רכב דיי חזק. הסובארו מרגישה לי יותר חזקה ממנה. אני מניח שההסבר הוא הגיר המעולה. גיר רציף שנותן כוח בצורה פנטסטית, כנראה ידעו שם בסובארו איך לבנות גיר רציף.

- המערכת סאונד, לקחתי אותה כחסרון, אבל אני ממש נהנה ממנה. עם קצת כיוונים באקוליזר הגעתי לסאונד טוב מאד, הדיבורית מצויינת ואפילו המערכת ניווט לא רעה. אני חשבתי שאחליף מערכת למקורית, או אשדרג לאחרת, אבל כרגע זה לא עולה לי אפילו כמחשבה.

אילו היו שני החסרונות שלקחתי בחשבון וכרגע נראה שאין ממש חסרון.

מה שכן, קצת התאכזבתי מצריכת הדלק, יוצא לי בערך 1:12, שזה יפה לרכב בגודל הנ"ל אבל הרבה פחות ממה שמציג היצרן. אני נוסע בעיקר זכרון - חיפה ...כך שרוב הדרך בין עירונית.

באופן כללי הרכב מרגיש איכותי מאד, חזק, נוח על הכביש, אין כל רעשי לוואי בנסיעה, המסך מידע נוח ועשיר.

דבר אחרון, רציתי לציין ולשבח את השרות המעולה שקיבלתי מסוכנות סובארו בכל התהליך, גם שהתלבטתי וגם אחרי הרכישה, ממש תענוג שעזר לי להחליט על הרכב הנל.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לפותח השרשור ולפורום,

האם 7 חודשים אחרי שקיבלת את הרכב יש לך תובנות חדשות?

מה צריכת הדלק הממוצעת?

היום עשיתי נסיעת מבחן בטורבו וב XS. יש הבדל מהותי בסחיבה. בנוחות לא כל כך הרגשתי בהבדל. עשיתי סיבוב זהה ככל שניתן בשני הרכבים עם רגל כבדה יחסית. בטורבו המחשב הראה 1:7 וב XS המחשב הראה 1:8.

האם מישהו מחזיק טורבו חדשה ויכול לשתף מניסיונו לגבי צריכת דלק, עלויות טיפולים?

הנטייה שלי היא לטורבו אך מפחד מנטל אחזקה כבד מדי.

• תוכן חדש...