Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט חדש - סיאט איביזה 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר אחד אני חוזר לאוטו ומנסה להניע, בלוח מחוונים רשום את המילה 'SAFE', האוטו לא מניע כמה פעמים עד שמנסים עם מפתח אחר (ספייר).

בדקתי בג.ג.ג רעננה מה פשר העניין, בהתחלה דיברו איתי על קידוד מחדש של המפתח, לאחר שניסו (ורצו על כך 210 ש"ח) ולא הצליחו בטענה שככה"נ הלך הצ'יפ במפתח, הם טענו שאני צריך להזמין שלט חדש.

חיכיתי למחירים ואתמול התקשרו ונתנו לי את ההצעות מחיר הבאות:

מפתח + שלט (מקורי) - ללא מע"מ 1780 ש"ח.

מפתח בלבד (ללא שלט - כמו הספייר) - 670 ש"ח.

כרגע אני פותח את האוטו עם השלט (שעובד - אך המפתח עצמו לא עובד) + מניע עם המפתח ספייר (מצב בעייתי מכיוון שכרגע יש לי מפתח אחד בלבד).

עכשיו בלי להיכנס לחובות בגלל שלט של רכב, למישהו יש רעיון מה אני אמור לעשות (יש מצב להשיג מפתח חדש במקום שהוא לא מוסך מרכזי) ?

• תוכן חדש...