Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי 65K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז אחרי כמעט 7 שנים עם סובארו אימפרזה 96 ההורים החליטו סוף סוף שהגיע הזמן להשתדרג (תודה לאל!)

האימפרזה הייתה אמינה סה"כ אבל בעיקר בזכות הרבה הרבה הרבה השקעה הוצאות ופינוקים

בסופו של יום אני זה שיבחר את הרכב בשביל ההורים, אז בבקשה לא לאכזב אותי כדי שאני לא יאכזב אותם :-)

* להלן הדרישות

- צריכת דלק 1 ל11-16 בין עירונית / 1 ל10 עירונית ומעלה

- עלות חלקים נמוכה ביטוח וכו'

- שנתון גבוהה יחסית 2008+

- אוטומטית

- "דגם אמין"

- כ"ס 130+

מה שכרגע יושב בראש

- הונדה סיוויק סדאן 2008

- טויוטה קורולה 2009

אני די סולד ממאזדה 3-6 בגלל הרבה ביקורות רעות שנתקלתי ובמיוחד מיונדאי, לא אוהב קוריאניות!

תודה רבה לכולם.

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם

אוקטביה 2009 לאחר מתיחת פנים מנועMPI 1.6 טיפטרוניק 6 הילוכים. כל היתרונות של האוקטביה ללא שום בעיות אמינות. צריכת דלק ממוצעת 1/ 11.5

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הסקודה אופציה מעניינת רק שקשה למצוא במחירים שפויים

מה לגבי B4 2008-2009? איך התצרוכת דלק?

עוד רכב שקורץ חזק - פאסאט 2009 1.8-FSI-2.0 TSI - מישהו ממליץ/שולל?

אשמח לשמוע חוות דעות חיוביות/שליליות ו/או אופציות נוספות

תודה ושבת שלום.

שאלה: הנתונים ב KML לגבי צריכת הדלק מדוייקים?

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם

אני במקומך לא הייתי ממהר לפסול את היונדאי. דווקא בתקציב שלך נמצאת הi30, שאגב מיוצרת בכלל בצ'כיה ולא בקוריאה.

רכב טוב לא פחות (ולדעתי עדיף) על הקורולה מאותן שנים. מבחינת אבזור, מבחינת בטיחות, לא פחות טובה באמינות או בצריכת הדלק מול הגרסה האוטומטית של הקורולה.

לך, שב ברכב, תעשה נסיעת מבחן. אחר כך אם לא טוב - תפסול.

לא סתם הרכב הזה גרם ליונדאי לקפוץ במכירות גם בארץ וגם באירופה.

שים לב שהקורולות שאתה מסתכל עליהן הן לא רובוטיות, כי ב2009 נמכרו רובוטיות ואוטומטיות במקביל, ואלו הרובוטיות צנחו במחירון יותר מאשר האוטומטיות, ומחיר של 65 אלף ש"ח לרכב בן 4 (תכף 5), יותר מתאים לקורולה הרובוטית מאשר לאוטומטית שמראה שמירת ערך טובה יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שים לב שיש הבדלים במנוע ובאבזור בין B4 משנתון 08 לשנתון 09.

הB4 בשילוב עם מערכת גז (שמתאימה מצוין לרכב הזה וזאת אני יכול להעיד מניסיון אישי והכרות עם כ40 רכבים כאלה בארבע שנים רצופות) שחותכת את הוצאות הדלק, היא אפשרות מצוינת, לטעמי בטח בטווח המחירים שהוא נסחר. אני אישית אוהב מאוד את הרכב הזה בעיקר את חווית הנהיגה היותר נוקשה וספורטיבית שהוא נותן לעומת מתחרות באותה הקטגוריה ובאותו המחיר, ואפילו מול יקרות יותר. זאת בעיקר הודות למערכת ההנעה הכפולה, חישוקי ה17' והחתך 45 של הצמיג, בולמים מצוינים, והגה נהדר.

בקיצור רכב עם מעט יותר "פלפל" והנאה בקטגוריית "משפחתית גדולה עם מנוע 2.0 סמ"ק".

לדעתי הרכב גם נראה מצוין.

ד"א יש גם את גרסת "סטיישן".

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...