Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הרכב הוא ביואיק רנדוו שנת 2004.

ישנם שלושה דברים שרציתי לדעת כמה בסופו של דבר אני יצתרך לשלם עליהם ואם יהיו בעיות מסוימות בהזמנה.

1.צינור הגה כוח בלחץ גבוה- High Pressure Power Steering Hose.

מצאתי מספר דוגמאות מחיפוש קצר בגוגל:

http://www.autopartsnetwork.com/92047-power-steering-pressure-line-hose-assembly-edelmann/addHFN_PKhXqI

http://www.partsgeek.com/catalog/2004/buick/rendezvous/steering/power_steering_pressure_hose.html

המחירים שונים ורציתי לדעת מה הסיבה לכזה פער במחירים? כמה יעלה לי משלוח על משהוא כזה ? ומה יהיה התשלום הנוסף שיהיה עלי לשלם?

2.על השם בעיברית אני לא סגור אז אני ירשום באנגלית rear hub bearing אבל מה שאני למעשה מחפש זה לא את החלק השלם אלא חשבתי על להחליף את ה Hub עצמו אם זה אפשרי כי חבל להחליף הכל אבל מחיפוש עלו לי רק תוצאות של החלק השלם שכניראה אי אפשר לפרק אותו.

http://www.ebay.com/itm/Premium-New-Wheel-and-Hub-Bearing-Assembly-with-ABS-/190974598511?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3ABuick%7CModel%3ARendezvous%7CYear%3A2004&hash=item2c76f91d6f&vxp=mtr

http://www.1aauto.com/1A/wheel-bearing-hub-rear/Buick/Rendezvous/1ASHX00001/315896

אותם ששאלות כמו על החלק הראשון גם כאן.

3.את החלק השלישי לא הצלחתי למצוא ביכלל תירגמתי אותו לאנגלית וזה נתן לי Hatchback propshaft וברוסית זה נקרא задняя часть карданного вала אם מישהוא יבין.

התרגום לשמות החלקים נעשה מרוסית לעברית ואנגלית.

תודה לעוזרים כל עזרה תתברך.

פורסם

לגבי עלות סופית של ה-HUB רשום לך : Shipping and handling

Import charges (estimated)

To

Service

Delivery*

US $68.03

$22.31

Israel

International Priority Shipping

משלוח לארץ 68$ ומס משוער (תצפה ליותר בארץ) 22.31$.

פורסם
לגבי עלות סופית של ה-HUB רשום לך : Shipping and handling

Import charges (estimated)

To

Service

Delivery*

US $68.03

$22.31

Israel

International Priority Shipping

משלוח לארץ 68$ ומס משוער (תצפה ליותר בארץ) 22.31$.

מה שרשום אני מבין אבל נגיד איפה שלא רשום איך אפשר לבצע משלוח ? חברה מסוימת ? כמה יעלה ?

פורסם

Edelmann Power Steering Pressure Line Hose Assembly... 92047 בערך 130 ש"ח בארץ

אתה יכול לבדוק ב EBAY זה ייתן לך את העליות כולל משלוח

הדבר היחיד שלא תוכל לייבא לארץ זה חלקי בטיחות כמו בלמים.

פורסם
Edelmann Power Steering Pressure Line Hose Assembly... 92047 בערך 130 ש"ח בארץ

אתה יכול לבדוק ב EBAY זה ייתן לך את העליות כולל משלוח

הדבר היחיד שלא תוכל לייבא לארץ זה חלקי בטיחות כמו בלמים.

מזאת אומרת 130 שח בארץ? החלק הזה בארץ עולה 130 שח? או שאחרי הכל הוא יעלה 130 שח ביבוא? כי במוסך המוסכניק אמר שחלק כזה לדעתו יעלה לא פחות מ1500שח קיבלתי חום כששמעתי על זה וישר ניגשתי לאיביי וגוגל...

פורסם

הצינור הוא משני יצרנים שונים. GATES ידוע ומוכר, השני לא ידוע לי (אבל יכול להיות שהוא לא פחות טוב).

אין בהכרח קשר בין המחיר לאיכות - כל חנות מוכרת בכמה שהיא רוצה.

לדעתי, תזמין את הצינור בלי לחשוב פעמיים, ועדיף בעזרת שיפיטו או דומה, שיאפשרו לך לכתוב על החבילה שזה צינור לחץ למכונת יבוש פירות, ולכן אין צורך באישור כלשהו.

לגבי המיסב - נראה לי שאותו דבר.

דני

פורסם
הצינור הוא משני יצרנים שונים. GATES ידוע ומוכר, השני לא ידוע לי (אבל יכול להיות שהוא לא פחות טוב).

אין בהכרח קשר בין המחיר לאיכות - כל חנות מוכרת בכמה שהיא רוצה.

לדעתי, תזמין את הצינור בלי לחשוב פעמיים, ועדיף בעזרת שיפיטו או דומה, שיאפשרו לך לכתוב על החבילה שזה צינור לחץ למכונת יבוש פירות, ולכן אין צורך באישור כלשהו.

לגבי המיסב - נראה לי שאותו דבר.

דני

מזה שיפיטו?

פורסם

שיפיטו האלה יקרים יותר מדי... מזה 150$ לחבילה של 8קג... אין איזה משהוא יותר זול? ואאם לבקש מהמוכר לשלוח לבד זה יהיה יותר זול? מה העלות תהיה בערך?

• תוכן חדש...